Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lila84 pisze:a może Maja i Gucio???
Lila84 pisze:no albo Piksi i Diksi![]()
oj i tak najważniejsze oby były zdrowe i sie dobrze chowały
girlonthebridge pisze:super, że wzięłaś od razu dwa, wtedy zwierzaki lepiej sobie radzą więc i z infekcjami sobie poradzą. Dziewczynka skradła mi serce, jest boska
jedna agatka w domu wystarczyrudy kociak pisze:a może Jacek i Agatka to takie imiona z kreskówki z moich czasów dzieciństwa
bajecznieLila84 pisze:a może Maja i Gucio???
dzięki, też mam nadzieję że ktoś się w nich szybko zakochaBeasia pisze:Maleńtasy są przesłodkieNie dziwię się, żę skradły Ci serce
![]()
Mam nadzieję, że pozostałe maluchy znajdą domki równie dobre jak Twój
ciężko coś wymyślić by od razu wpadło w uchorudy kociak pisze:Lila84 pisze:a może Maja i Gucio???
o widzę,że lecimy postaciami z kreskówek
no właśnie, niech dojdą do siebie i nabiorą sił, to w tej chwili jest najważniejszeLila84 pisze:no albo Piksi i Diksi![]()
myślimy dalejrudy kociak pisze:Lila84 pisze:no albo Piksi i Diksi![]()
też fajne imiona
Lila84 pisze:młoda sie pewnie źle czuje, charakterek jej wyjdzie jak wydobrzeje![]()
jest juz jutojak kociaki?
moguncja pisze:"..kiedy Harry spotkał Sally.."
Alyss pisze:Cóż za słodkości:D dużo zdrowia
Co dajesz jeść młodej? Mokrą? Suchą? Jak mój niejadek nie chciał jeść to dawałam drobniutko pokrojonego kurczaka, razem z tą wodą z gotowania, taka zupka jakby i stopniowo zaczął jeść. Jeżeli problem będzie się utrzymywał, to możesz nawet zmiksować tego kurczaka i strzykawką karmić, póki nie zaskoczy z jedzeniem.
Donvitow pisze:Aga co Ty robisz na miau.![]()
Muszę uzupełnić- trzecia znajdka też jest schroniskowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości