Było...kocie maleństwo na ulicy, zwrot z adopcji, szuka DS.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 25, 2012 20:07 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - jutro wraca z adopc

Strasznie latwa decyzja dla tej Pani - oddac Kole :( ale rowniez Balbinke :cry:
Przepraszam, ze tak napisze ale ta Pani nie byla warta tych kotow. Warto by bylo sie tej Pani zapytac po co koty brala :?:
Jezeli nie chce dac im szansy, dotrzec do tego gdzie lezy problem, ze kotki sie tak zachowuja :?:
I to mial byc Superdomek :?: :roll:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Wto wrz 25, 2012 21:30 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - jutro wraca z adopc

Trafiłam tu przez Malwinkę, jutro doczytam :?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 25, 2012 21:36 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - jutro wraca z adopc

aż niewiarygodne... :evil: biedna koteńka...taka nikomu nie potrzebna :cry:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Śro wrz 26, 2012 9:30 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - jutro wraca z adopc

Bardzo proszę o powstrzymanie emocji bo to nie służy niczemu dobremu.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro wrz 26, 2012 10:37 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - jutro wraca z adopc

Kola już u u mnie.
Jest śliczna, zadbana, puchata, doleciała do kotów buzi buzi robić. :1luvu:

Muszę wyjść teraz, potem napiszę więcej.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Śro wrz 26, 2012 16:09 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

A więc tak, koteczka zero stresu, pobiegała po wszystkich pokojach przywitać się z kotami, moje patrzyły jak te glagle, bo już się pogubiły z tymi maluchami. :lol:
Było buzi buzi i noski noski, ale zaraz było i pchyyyy, takie niegroźne dla proformy. :wink:
Następnie zjadła ładnie prawie całą saszetkę karmy i warcząc na każdego kota który też chciał podejść do jej talerzyka.
Oczywiście odchodziły bidy z podkulonym ogonkiem nie wiedząc czemu to małe na nich wyrczy.
Potem zrobiła siku do kuwetki do żwirku Cat's Best Eco Plus :ok: bez żadnego naganiania czy pilnowania, bo sama poszła jakby to było u niej zupełnie normalne.
Koteczka zadbana i dobrze wyglądająca, ot normalny podlotek.
Oczywiście zapobiegawczo przykryłam łóżko u męża folią gdyby jakiejś jednak wpadki.
U siebie nie przykrywałam bo Molisia moja piękna śpi z Franusiem na nim i mam nadzieję, że się ostanie suche, łóżko oczywiście. :wink:
Malutka Myszka viewtopic.php?f=13&t=145927 bardzo by chciała się z nią za kumplować tylko Kola jeszcze musi coś tam pod nosem wyrczyć na nią.
Ja nie wiem czy czasem nie poznała Molisi, bo przywitały się slicznie obie i Kolka już chciała się z nia baraszkować jak dawnymi czasy.
Molisia viewtopic.php?f=1&t=80494&hilit=Molisia jest strasznie kochana bo lubi maluszki i pozwala aby jej wchodziły na głowę. :1luvu:

Kola właśnie wskoczyła mi na kolana i sobie siedzi. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 26, 2012 16:21 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

Kochana nasza Kolcia. :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 26, 2012 16:36 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

Właśnie przed chwilą znowu poszła siku do kuwetki, zrobiła i zagrzebała. :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 26, 2012 16:53 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

Zuch dziewczynka!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 26, 2012 17:16 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

Kupal też właśnie zrobiony do kuwetki. :ok:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro wrz 26, 2012 18:17 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

A jakiego Pani używala zwirku? Koty mają często dziwne wymagania co do lokalizacji kuwety, żwirku itp czy ona chociaz na tyle się wysilila zeby z tym poeksperymentować?
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro wrz 26, 2012 18:25 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

Goyka pisze:A jakiego Pani używala zwirku? Koty mają często dziwne wymagania co do lokalizacji kuwety, żwirku itp czy ona chociaz na tyle się wysilila zeby z tym poeksperymentować?

Pani chciała oddać a nie współpracować. Takie jest moje zdanie.

Dobrze,ze mała ok.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 26, 2012 18:34 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

ASK@ pisze:
Goyka pisze:A jakiego Pani używala zwirku? Koty mają często dziwne wymagania co do lokalizacji kuwety, żwirku itp czy ona chociaz na tyle się wysilila zeby z tym poeksperymentować?

Pani chciała oddać a nie współpracować. Takie jest moje zdanie.

Dobrze,ze mała ok.

Ania prosiła o powstrzymanie złych emocji, tamta pani zrobiła jak zrobiła, kiedyś to ona za to odpowie, i nie przed forum.
Teraz najważniejsza Kola, dobrze, że nie przeżyła traumy związanej z nieudaną adopcją.
Trzeba jej po prostu poszukać nowego domu, domu, który ją pokocha za to, że jest, tak po prostu.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro wrz 26, 2012 18:43 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

Pani zmieniała żwirki i nic to nie dało.

U mnie Kola lata wszędzie i sama leci do kuwety jak tylko poczuje że jej się chce siku.
Zobaczymy co będzie w nocy, ale mąż folii z łóżka profilaktycznie nie zdejmuje. :wink:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw wrz 27, 2012 12:31 Re: Kocie maleństwo pod autami na ulic - wróciła z adopcji:(

W nocy siku i kupal był w kuwecie i do tej pory nigdzie jeszcze nie nabrudziła, ba, nawet nie zamierza, nigdzie tego zrobić.

Bardzo szkoda tej koteczki, bo już trzecia zmiana była w jej życiu, i to nie koniec jeszcze. :(

Może ktoś wspomóc nas ogłoszeniami dla kotów?
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]