Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meggi 2 pisze:Mam do oddania czyste 2 wełniane narzuty na fotele, tacki styropianowe i duze plastikowe przezroczyste pojemniki z całkowitym dnem akurat na suchą karme, pojemniki po sałatkach i kocie miseczki. Piorą się jeszcze poszewki bawełniane na duże poduszki. Mam też do oddania superową szafke kuchenną 60cm w kolorze sosny z 2 półeczkami , może by się przydała do trzymania szmatek bawełnianych, jest w bardzo dobrym stanie , szkoda wynosić na śmietnik. Jest prośba , żeby to ktoś odebrał ode mnie, ja ze względu na stan zdrowia nie mam możliwości.
Mam jeszcze kontenerek i w piwnicy kuwety. Zapraszam.
aha i poduszke taką większą elektryczną dla maluchów.
jamkasica pisze:meggi 2 pisze:Mam do oddania czyste 2 wełniane narzuty na fotele, tacki styropianowe i duze plastikowe przezroczyste pojemniki z całkowitym dnem akurat na suchą karme, pojemniki po sałatkach i kocie miseczki. Piorą się jeszcze poszewki bawełniane na duże poduszki. Mam też do oddania superową szafke kuchenną 60cm w kolorze sosny z 2 półeczkami , może by się przydała do trzymania szmatek bawełnianych, jest w bardzo dobrym stanie , szkoda wynosić na śmietnik. Jest prośba , żeby to ktoś odebrał ode mnie, ja ze względu na stan zdrowia nie mam możliwości.
extra!Nie biorę szafki pod uwagę przy takiej opcji odbioru, ale czy sądzisz, że resztę rzeczy dałabym radę wziąć "pieszo" czy gabarytowo też nie bardzo?
MalgosiaZ pisze:jamkasica pisze:meggi 2 pisze:Mam do oddania czyste 2 wełniane narzuty na fotele, tacki styropianowe i duze plastikowe przezroczyste pojemniki z całkowitym dnem akurat na suchą karme, pojemniki po sałatkach i kocie miseczki. Piorą się jeszcze poszewki bawełniane na duże poduszki. Mam też do oddania superową szafke kuchenną 60cm w kolorze sosny z 2 półeczkami , może by się przydała do trzymania szmatek bawełnianych, jest w bardzo dobrym stanie , szkoda wynosić na śmietnik. Jest prośba , żeby to ktoś odebrał ode mnie, ja ze względu na stan zdrowia nie mam możliwości.
extra!Nie biorę szafki pod uwagę przy takiej opcji odbioru, ale czy sądzisz, że resztę rzeczy dałabym radę wziąć "pieszo" czy gabarytowo też nie bardzo?
Mam dwójkę chorych rezydentów , tak więc tę sobotę na Paluchu odpuszczam.
W związku z tym mogę odebrać to wszystko w sobotę (szafkę też) plus różne rzeczy z Bielan.
Jak nie zaginę w Warszawie ( wtajemniczeni wiedzą co mam na myśli) , to na P. zostawię w sobotę bądź w niedzielę. To już sobie ustalimy wg grafiku wolontariuszy
.
[/quote]jamkasica pisze:Mała kotka ma DT u Małgosi, ale w schronie pozstała ŁAPKA z bardzo podobną przypadłością.
Jest leczona na katar koci (na chwilę obecną nie jest jeszcze w koszmarnym stanie), ale nawet jeśli wyzdrowieje i pójdzie do pokoju adopcyjnego obawiam się o jej przyszłość w aspekcie nieświadomej adocji. Oczywiście i w schronie zdarzają się perełki czyli bardzo fajni, odpowiedzialni, gotowi dołożyć wszelkich starań i kontynuować leczenie w razie potrzeb, ludzie, ale w przypadku takich urazów diagnoza to podstawa. W schronie nie ma na nią szans, a może można byłoby ją rehabilitować jak Notkę jeśli uraz nie jest stary?
ŁAPKA:![]()
![]()
Poza tym to Łapka jest strasznie kochana, miziasta i cały czas szuka kontaktu z człowiekiem. Jeśli jest się w zasięgu jej możliwości- od razu łąduje się na kolana. Inne koty jej nie przeszkadzają, ale nie pcha się do miski jeśli na drodze stoi ktoś większy. Bardzo fajna koteczkaNa filmie widać jak chodzi i jak...mizia się do pieńka
http://www.youtube.com/watch?v=TmQgYUbyOdw
MalgosiaZ pisze:jamkasica pisze:meggi 2 pisze:Mam do oddania czyste 2 wełniane narzuty na fotele, tacki styropianowe i duze plastikowe przezroczyste pojemniki z całkowitym dnem akurat na suchą karme, pojemniki po sałatkach i kocie miseczki. Piorą się jeszcze poszewki bawełniane na duże poduszki. Mam też do oddania superową szafke kuchenną 60cm w kolorze sosny z 2 półeczkami , może by się przydała do trzymania szmatek bawełnianych, jest w bardzo dobrym stanie , szkoda wynosić na śmietnik. Jest prośba , żeby to ktoś odebrał ode mnie, ja ze względu na stan zdrowia nie mam możliwości.
Mam dwójkę chorych rezydentów , tak więc tę sobotę na Paluchu odpuszczam.
W związku z tym mogę odebrać to wszystko w sobotę (szafkę też) plus różne rzeczy z Bielan.
Jak nie zaginę w Warszawie ( wtajemniczeni wiedzą co mam na myśli) , to na P. zostawię w sobotę bądź w niedzielę. To już sobie ustalimy wg grafiku wolontariuszy
.
MalgosiaZ pisze:ŁAPKA jest po sterylce . Może to ułatwi podjęcie decyzji ?
Jagooda - myślę, że dam radę do Ciebie podjechać .
Never - to zależy skąd odbiór rzeczy.
Czy brać szafkę od meggi 2 ?
strongbaby pisze:Dziewczyny a koc elektryczny byłby przydatny dla kociaków ? Takie cuś znalazłam http://allegro.pl/show_item.php?item=2663201870
Postaram się wylicytować, tylko powiedzcie czy się przyda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości