NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za TM:-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 25, 2012 21:18 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

piekne foteczki :) a jamiolek cuudoo te male lapki i ten brzusiooo :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Wto wrz 25, 2012 21:35 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:Witamy wszystkich baaardzooo póżnym popołudniem :wink:
Miałam dzisiaj ciężki dzień :mrgreen:
Rano, Kropeczka przypomniała sobie, że dawno nie wskakiwała mi na plecy...wskoczyła bez wcześniejszego sygnalizowania :mrgreen:
Gdy była malutka wdrapywała się po nogawce aż na ramiona, siadała na szyi i przytulała się do policzka... teraz pewnie też tak chciała :wink: :mrgreen:
Całe siedem kg z plusem miałam przez moment na garbie...aż mnie zgięło w pół...i jak szybko się zgięłam, tak jeszcze szybciej wyprostowałam, żeby @ zwalić... :mrgreen:
(Pan neurolog zabronił mi aerobiku, :mrgreen: :mrgreen: ale nic nie wspomniał, o kocie skaczącym po plerach i szczeniaku, wokół którego biegam, schylam się i prostuję po 100 razy, dżwigam, robię piruety, żeby mieć go cały czas na oku) :ryk:

W południe, było bardzo ciepło, więc całe towarzystwo wyległo na ogród, cieszyć się słoneczkiem...
Udało mi się zrobić troszkę fotek. (reszta fotek jutro) :wink:
Kropeczka, jak zawsze próbuje matkować psiej mordce...
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek
Mały Żuczek broił...
Szarpałem...szarpałem...
Obrazek
Aż urwałem...
Obrazek
Robię wszystko, żeby Was zachwycić :wink:
Obrazek
I ja też...
Obrazek

Na koniec łobuzerki maluch padł, zasnął w drapakowej budce, specjalnie dostosowanej dla Gapcia...niestety, ale Kropeczka nie wpuszcza nikogo na SWÓJ drapak...
Obrazek

No i oczywiście w naszym domu rozpoczęła się ostra tresura...
Szczotek tresuje... NAS!
A my... zaczęliśmy psuć kolejnego JAMNIKA :twisted:

A jak tu nie psuć,jak to sama słodycz . :1luvu: Jest po prostu rozkoszny :1luvu: :1luvu: :1luvu: Psujcie ile wlezie :D
jeszcze chwila i koty też mu będą z łapki jadły :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto wrz 25, 2012 21:57 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Ano...psujemy... :ryk:
Poprzedni Żuczek był zepsuty do granic przyzwoitości :twisted:
Muszelkę też psuliśmy ile wlazło... mocno, mocno...choć była dorosłą psinką, to jednak nam na to pozwalała :1luvu:
To była prawdziwa Dama... :1luvu:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro wrz 26, 2012 14:16 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

fajny grzdyl ,nie sposób go nie pokochać :piwa:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro wrz 26, 2012 23:25 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

dorcia44 pisze:fajny grzdyl ,nie sposób go nie pokochać :piwa:

Witamy :ok:

Dorciu, fajny, fajny...ale to nie Musia...

On nas kofffa całym sobą...a my jeszcze mamy przed oczami Muszelkę...tą delikatną, malutką, cieszącą się na widok męża powracającego do domu...jak ona skakała po szybach z radości, gdy zobaczyła znajomą mordkę :wink: a gdy był już w środku, Owadzik natychmiast przestawała się ze mną kumplować :mrgreen: już jej byłam niepotrzebna, bo był jej ukochany Duży...lecz wystarczyło, że wyszłam z domu...zaraz zaczynała nerwowo biegać po mieszkaniu...szukała...była szczęśliwa gdy byliśmy razem...czuła się bezpiecznie...gdyby nie choroba...nadal bylibyśmy razem...zadowoleni z życia...

A mały? Mały Szczotek też jest szczęśliwy, cieszy się z wszystkiego... zachęca koty do zabawy (na swój sposób) :wink: jest coraz bardziej kumaty... zaczyna pilnować,żeby przypadkiem nikt mu nie uciekł...już wie, że trzeba być blisko drzwi, gdy ktoś z nas ubiera buty...pewnie ten jamniś będzie żył tak, jak jego poprzednik...wszystkie wyjścia z domu, były wspólne...prawie 16 lat mając poprzedniego Żuczka, nikt, nigdy nas nie witał po powrocie...no bo jak? przecież jego też nie było...

Obrazek Obrazek

Lunka zmienia upierzenie na ładniejsze :D Przyswajanie wiadomości przed snem :wink:
Obrazek Obrazek

Kropka z nieciekawą minką...
Obrazek Obrazek

O Panu Persie jutro :wink:
Dobranoc...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro wrz 26, 2012 23:31 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

:ok: :lol: :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw wrz 27, 2012 7:59 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Ten psi brzdąc skąpie się kiedyś wam w tym oczku wodnym :lol:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw wrz 27, 2012 10:14 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

AnnAArczyK pisze:
dorcia44 pisze:fajny grzdyl ,nie sposób go nie pokochać :piwa:

Witamy :ok:

Dorciu, fajny, fajny...ale to nie Musia...

On nas kofffa całym sobą...a my jeszcze mamy przed oczami Muszelkę...tą delikatną, malutką, cieszącą się na widok męża powracającego do domu...jak ona skakała po szybach z radości, gdy zobaczyła znajomą mordkę :wink: a gdy był już w środku, Owadzik natychmiast przestawała się ze mną kumplować :mrgreen: już jej byłam niepotrzebna, bo był jej ukochany Duży...lecz wystarczyło, że wyszłam z domu...zaraz zaczynała nerwowo biegać po mieszkaniu...szukała...była szczęśliwa gdy byliśmy razem...czuła się bezpiecznie...gdyby nie choroba...nadal bylibyśmy razem...zadowoleni z życia...

A mały? Mały Szczotek też jest szczęśliwy, cieszy się z wszystkiego... zachęca koty do zabawy (na swój sposób) :wink: jest coraz bardziej kumaty... zaczyna pilnować,żeby przypadkiem nikt mu nie uciekł...już wie, że trzeba być blisko drzwi, gdy ktoś z nas ubiera buty...pewnie ten jamniś będzie żył tak, jak jego poprzednik...wszystkie wyjścia z domu, były wspólne...prawie 16 lat mając poprzedniego Żuczka, nikt, nigdy nas nie witał po powrocie...no bo jak? przecież jego też nie było...

Obrazek Obrazek

Lunka zmienia upierzenie na ładniejsze :D Przyswajanie wiadomości przed snem :wink:
Obrazek Obrazek

Kropka z nieciekawą minką...
Obrazek Obrazek

O Panu Persie jutro :wink:
Dobranoc...

Śliczne zdjęcia, ale zwierzaczki mają tam dobrze. Moje kotki tylko w domu na drugim piętrze i mogą wyglądać i oglądać świat tylko przez okno. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Czw wrz 27, 2012 10:25 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Witam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wesoło u was :mrgreen: :mrgreen:
Mały prze model kochany :1luvu: :1luvu:
Lunka jak zawsze inteligentka :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw wrz 27, 2012 13:05 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Lunka faktycznie zmienia "upierzenie" :lol: Wygląda jeszcze dostojniej niż zawsze :) Pozdrowienia dla całej rodzinki :flowerkitty:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw wrz 27, 2012 15:15 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Zaglądamy :D
i zazdrościmy ogrodu :oops:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw wrz 27, 2012 17:41 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Zdjęcia cud , miód :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw wrz 27, 2012 22:01 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

Konkurencyjny wątek jamniczy?!A my nic nie wiemy?!
Melon pozdrawia kolegę i poleca się jako nauczyciel jamnictwa stosowanego.
Oraz ewentualnie prowadzi szkolenia w dziedzinie jamniczego życia stoswanego i podporządkowywania sobie kotów, zwłaszcza niebezpiecznych PERSÓW!

Jamnicze hasło: PERSY W PAMPERSY!!!

Długisie górą!

Melon-jamnik POZDRAWIA

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt wrz 28, 2012 12:10 Re: Dwie dziewczyny, Pan Pers i Nowy. Jamniś. Musia za TM:-(

rudy kociak pisze:Ten psi brzdąc skąpie się kiedyś wam w tym oczku wodnym :lol:

nooo, małemu pozwalamy na wszystko na szczęście pod czujnym okiem :wink:
oczko ma takie śmieszne zabezpieczenie, pod wodą, na szerokość ok.60cm od brzegu jest tzw. półka, więc nie wpadnie co najwyżej zmoczy łapy :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]