Moderator: Estraven
ariel pisze:o matko, Buba, znajdź się
ariel pisze:Dobrze, że Buba się znalazła. |co też jej strzeliło do głowy?
Magija pisze: Buba już od jakiś 2 lat ma kurzą ślepotę. Traci orientację w nocy. Jednak jest to pies, który zawsze trzyma się nogi i nigdzie nie biega. Typ tej co wychodzi na spacer z koniecznosci. No więc po prostu trzeba z nią chodzić i zwracać uwagę i już.
ana pisze:a nie wystarczy smycz?
Hannah12 pisze:klempusia pisze:Slonko_Łódź pisze:PS. Ja lubiłam taką kaszkę Bobovity- mleczno- ryżowa bananowa albo malinowa. Lubiłam do momentu kiedy przeczytałam, że ma 424kCal w 100g....
oo tak, ja tez uwielbiam te kaszki bo sa pyszne. niestety odstawilam, gdy trudem zaczelam sie wciskac w dzinsy ... te kaszki to ZLO!!!
ZŁO, bo zawierają cukier, a nie o to chyba chodzi w diecie u Magiji.
Jej dieta powinna być dietą lekkostrawną dobrze zbilansowaną.
Slonko_Łódź pisze:Pomyślę czy znam jakiegoś opiekuna kolonijnego.... Wzięłabym ale u mnie dwa koty nie tolerują psów- byłaby jatka.Hannah12 pisze:klempusia pisze:Slonko_Łódź pisze:PS. Ja lubiłam taką kaszkę Bobovity- mleczno- ryżowa bananowa albo malinowa. Lubiłam do momentu kiedy przeczytałam, że ma 424kCal w 100g....
oo tak, ja tez uwielbiam te kaszki bo sa pyszne. niestety odstawilam, gdy trudem zaczelam sie wciskac w dzinsy ... te kaszki to ZLO!!!
ZŁO, bo zawierają cukier, a nie o to chyba chodzi w diecie u Magiji.
Jej dieta powinna być dietą lekkostrawną dobrze zbilansowaną.
Oczywiście Hannah nie kwestionuję tego co napisałaś ale żeby się człowiekowi (i nie tylko) chciało żyć i walczyć nie zawsze może robić tylko to co zdrowe i zbilansowane... Powiem tyle- ja na opisywanej w wątku dietce- rosołki, komosa itp.- poddałabym się od razuKaszka dla niemowląt lekkostrawna jest, a że węgle? Oj tam!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 423 gości