OTW7-Żuk[*]Dziki dzik-może Piotruś? Zuzinka w DS:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 24, 2012 19:03 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

ASK@ pisze:Dałam Żwirkowi zalecaną tabletkę i skończyła sie komitywa.Opyszczona i ofukana zostałam.Spierdziela teraz ode mnie. :cry:

Norma :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon wrz 24, 2012 19:06 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

Foty - opis doda Asia :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon wrz 24, 2012 19:10 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

ASK@ pisze:Dałam Żwirkowi zalecaną tabletkę i skończyła sie komitywa.Opyszczona i ofukana zostałam.Spierdziela teraz ode mnie. :cry:
I po co było psuć dobre układy? Nie mogłaś sama zjeść tej tabletki? :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon wrz 24, 2012 19:15 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

Patmol pisze:u mnie koty się tego gryzienia kasztanów -nauczyły od psów 8)

o 4 rano ktoś nie śpi????

Ja. Nigdy. I budzę moje koty, to znaczy już nie śpimy od pół godziny.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 24, 2012 20:34 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

hanelka pisze:
Patmol pisze:o 4 rano ktoś nie śpi????
Aska nie śpi i zmusza koty do zabawy ;) :mrgreen:

Aśka, nie zmuszaj kotóf o 4 rano do zabawy :twisted: :!:

Za zdrówko całego stadka i Rodzinki :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto wrz 25, 2012 6:57 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

alix76 pisze:Foty - opis doda Asia :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Dzięki Madziu :1luvu:

Białe,tłuste z rudym to Karmel
Na niebieskiej podkładce pierwszy to Pikuś potem ta z białym to Nastka
Skaczący szaleniec to flądrowaty Lucek
Na rękach to puchata i olejowana Lucynka
Potem na rękach bure małe to Zuza i Żwirek (za diabła nie wiem które to).Pierwsza jest Zuza na pewno a potem przeistacza się w Żwirka. Z białym znaczeniem to Robaczek-2 ostatnie zdjęcia.
Na końcu Julisia. Julka aż dziw ,że przyszła.
Po zwrocie z etykietą "nie do kochania" znika jak mamy gosci wizytujących. Ona, zawsze taka ufna i pchająca się na kolana do każdego, staje się nie widoczna.

A ja dziś mam zmarnowany dzień. Zapomniałam ...nerek rozmrozić. Focha koty walnęły niektóre totalnego.Ich zwrok pełen zdumienia i złości prześladować będzie mnie cały dzionek. Mimo że zeżarły puszki to i tak na drugie danie czekały.

Czasu ponownie mało rano sie zrobiło i dobrze. Malce należy choć chwilkę pogłaskać by nie zapomniały jak pańcia wygląda. Żwirek łaskawie dał się pomiziać i nawet pomruczał ale wieczorem zmieni ponownie zdanie na mój temat.Robazcek cieszy się z tarkowania tyłeczka ale na łapki to nie koniecznie chce byc brany.Zuza uwielbia motorkowanie ale tylko w klatce. Poza nią nie koleguje się z nami.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 25, 2012 14:29 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

Idziemy z Lucynią do weta. Strupki nie znikają.
Nastunia wymiotuje deczko więc nie wiem czy też nie pojedzie. Ale ona strasznie się obrzera .
Julka z uszami powinna isć, bo po powrocie z "własnego" domu świerzb jej się odnowił. W "domu" jej zaufanie i beztroska też zostały. Nie wiem czy mam dzwonić i nalegać by te cechy zwrócili :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 25, 2012 14:36 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

Tu strupki ,tam pawik i zaginione cechy koteczka ,
dzieje się oj ,dzieje :roll:
Nastuni to żarełko lajcikowe potrzebne ,pasibrzucha kocia :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto wrz 25, 2012 14:41 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

To domek Julisię zepsuł? :roll:
Cholercia, ja to w ogóle nie nadaję się na DT-owanie i rozmowy z domkami.
Mam szybującą adrenalinę.
Manolo taki fajny kociak a ludzie takie som... :evil:
Trzymam kciuki za maleńtaski, większaski i Dużaski :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto wrz 25, 2012 14:43 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

ASK@ pisze:Nie wiem czy mam dzwonić i nalegać by te cechy zwrócili :mrgreen:
Dzwoń i żądaj! Powinnaś dostać kota w komplecie! :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Wto wrz 25, 2012 14:44 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

A moje to tylko rozumki gubią :roll:
Kciuki za to towarzystwo ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro wrz 26, 2012 7:05 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

Dziś Żuk przyszedł do nas późno w nocy.Jako rycząca i sycząca kuleczka co to swe rządy od razu wprowadziła.
Żuniu, co dzień o Tobie myślę. :1luvu:
Czasem ze złością jak patrzę na tapetę w kuchni :wink:

Lucynia dostała antybiotyk w zastrzyku bo strupki to nie świerzb i nie alergia. Nie podobała sie jej droga i wet też jej się nie podobał.Mnie nie podoba się,że będziemy kuć i że tyle musiałam zapłacić. :cry:

Dziś Julinka i Nastka.TŻ wczoraj nie miał zamiaru trzypaku nosić.Fakt, Julkę dzisiejszy doktorek widział i łatwo mu będzie uszyska porównać. Nastunia smarcze się.Mimo podawania wzmacniacza więcej.

Dzieciaki różnie. Robaczek juz brzuszek wywala i wybiega na spotkanie. Żwirek spierdziela za fotel,pod kaloryfer ale słysząc mruczando Robaczka wyłązi i mrucząc delikatnie podstawia się. Zuzka wypuszczana musi być podstępem żarełkowym wprowadzona znów do klatki. Nie przychodzi sama.Ale dzieciak musi kości naprostować. Jednak w klatce tuli sie i wymrukuje zadowolenie.
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 26, 2012 8:52 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

Asiu, a co Ty robiłaś późno w nocy poza domem? Miałaś przecież wychodzić tylko do pracy i z powrotem... :mrgreen:
I co to za rycząca kuleczka?
Obrazek

hanelka

Post » Śro wrz 26, 2012 8:58 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

hanelka pisze:Asiu, a co Ty robiłaś późno w nocy poza domem? Miałaś przecież wychodzić tylko do pracy i z powrotem... :mrgreen:
I co to za rycząca kuleczka?

To był czas,że z domu nie musiałam wychodzić by kota mieć. Co prawda czas ten trwa nadal. Domownicy musieli by siedzieć murem.Nawet dzwonka nie mam by kot nie dobił się do drzwi :mrgreen:

Żuniek od razu miał swoje zdanie na wiele tematów i takim kotem był zawsze. Nawet w chwili śmierci wiedział, że nie chce odejść. Ale dalsze życie, każda dosłownie godzina była by przeokropnym cierpieniem. Znaliśmy Go w bólu ale ostatnia noc była inna.Straszna. Ciało Go zdradziło.Hart ducha i waleczność trwały w Żuniu.
Przepraszam maleńki,że zdecydowaliśmy za Ciebie.
Obrazek

ASK@

Post » Śro wrz 26, 2012 9:22 Re: OTW7-Żuniek[*]Zuza+2 nówki.Radar w DS :)Kciuki!

Mnie zawsze zastanawia wyjątkowość niektórych kotów ,
są tak bardzo szczególne ,tak kochane inaczej ,tak mocno
zapadające w pamięć .Czy to choroba czy sytuacja i okoliczności towarzyszące pojawieniu się takiego jedynego
sprzyjają powstawaniu więzi ,szczególnej więzi ,czasami
znamy kota tylko z opowieści przez telefon , czasmi tylko wirtualnie z fotki forumowej ,czasmi mamy takiego w swoim domu .I płaczemy razem z opiekunem gdy odchodzi lub walczy o życie.
Czy też tak macie ? :roll:
Przeżyłam takie doświadczenie z Żukiem i inną forumową
istotą ,a w domu mam takiego Czesia :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]