Dzisiaj się dowiedziałam - Rudy chłopaczek ze znajdków ma domek

Czy jeszcze można pisać coś o kotach biorących udział w konkursie? Bo zareklamowałabym lepiej Karolinkę, która jest u mnie na tymczasie.
Moderator: Moderatorzy
kamari pisze:Pako, bardzo dziękujemy za sponsoring dla znajdków![]()
Dzisiaj się dowiedziałam - Rudy chłopaczek ze znajdków ma domekco nie zmienia faktu, ze jest piękny i przesłodki
![]()
Czy jeszcze można pisać coś o kotach biorących udział w konkursie? Bo zareklamowałabym lepiej Karolinkę, która jest u mnie na tymczasie.
isabell36 pisze:wiiwii pisze:Hellooooł
Chciałam zagłosować na Paris, a tu nie ma jejBędzie?
Paris już jest, a głosowanie od jutra, tj. 24 września
KITA - RZESZÓW pisze: Mogę się zgłosić jako licząca głosy??
Oczywiście Basiu - dziękuję![]()
CZY STAŁA EKIPA LICZĄCA TEŻ SIĘ ZGŁASZA ???
MIKUŚ - już wysyłam nr konta
juana czy wyślesz pieniądze dziś rano czy po południu to i tak bank je "wypuści" jutro![]()
ogłaszam wszem i wobec, że zgłosiło się 15 kandydatów i 29 kandydatek![]()
czyli na jednego kawalera przypadają dwie dziewczyny
kamari pisze::D to napisze parę słów. Jakby coś było nie tak z regulaminem, to usunę posta.
Szylkretki nigdy mi się specjalnie nei podobały. Niby lubię każdego kota, ale kto to widział takie niestarannie poplamione ...![]()
No i trafiła do mnie Karolcia. Malutka, drobniutka i .... najpiękniejsza na świecie![]()
![]()
Do tego to taka miziata i nakolankowa istotka. Jak każdy kociak lubi powariować, ale potem przyjdzie, zagada, da buziaka:"No chyba się nie gniewasz, że zwaliłam wszystko z półki? Źle leżało"
No nie gniewam się. Zwłaszcza kiedy dostanę buziaka
isabell36 pisze:CZY STAŁA EKIPA LICZĄCA TEŻ SIĘ ZGŁASZA ???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości