Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 23, 2012 14:18 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Pako, bardzo dziękujemy za sponsoring dla znajdków :1luvu:

Dzisiaj się dowiedziałam - Rudy chłopaczek ze znajdków ma domek :dance: co nie zmienia faktu, ze jest piękny i przesłodki :mrgreen:

Czy jeszcze można pisać coś o kotach biorących udział w konkursie? Bo zareklamowałabym lepiej Karolinkę, która jest u mnie na tymczasie.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie wrz 23, 2012 14:26 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

kamari pisze:Pako, bardzo dziękujemy za sponsoring dla znajdków :1luvu:

Dzisiaj się dowiedziałam - Rudy chłopaczek ze znajdków ma domek :dance: co nie zmienia faktu, ze jest piękny i przesłodki :mrgreen:

Czy jeszcze można pisać coś o kotach biorących udział w konkursie? Bo zareklamowałabym lepiej Karolinkę, która jest u mnie na tymczasie.

Super - wspaniale - Rudasku dużo szczęścia w nowym domku :ok: Mam nadzieję, że domek się na Nim pozna, pięknym słodziaczku, muszę pisać w sekrecie, bo Kacperkowi będzie przykro

Mam nadzieje, że Karolince udział w konkursie przyniesie szczęście, jest śliczną młodziutką damą :love:

W regulaminie nie ma zapisu o "ciszy przedwyborczej" :wink:

Chętnie poczytam o zaletach Karolinki :piwa:
Pako

Post » Nie wrz 23, 2012 15:04 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

isabell36 pisze:
wiiwii pisze:Hellooooł :)
Chciałam zagłosować na Paris, a tu nie ma jej :( Będzie?

Paris już jest, a głosowanie od jutra, tj. 24 września :mrgreen:

KITA - RZESZÓW pisze: Mogę się zgłosić jako licząca głosy??

Oczywiście Basiu - dziękuję :1luvu:

CZY STAŁA EKIPA LICZĄCA TEŻ SIĘ ZGŁASZA ???

MIKUŚ - już wysyłam nr konta

juana czy wyślesz pieniądze dziś rano czy po południu to i tak bank je "wypuści" jutro :mrgreen:

ogłaszam wszem i wobec, że zgłosiło się 15 kandydatów i 29 kandydatek :1luvu:
czyli na jednego kawalera przypadają dwie dziewczyny :mrgreen:

Droga ekipo licząca!

Jeśli po podliczaniu głosów udałoby się Wam podać też tytuły honorowe kandydatek: Miss Szylkretek, Miss Trikolorek, Miss Rudych to ja upominki przygotuję.

I oby wszystkim kandydatom/ kandydatkom z DT się poszczęściło jak Rudemu :ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie wrz 23, 2012 15:05 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

:D to napisze parę słów. Jakby coś było nie tak z regulaminem, to usunę posta.

Szylkretki nigdy mi się specjalnie nei podobały. Niby lubię każdego kota, ale kto to widział takie niestarannie poplamione ... :roll:
No i trafiła do mnie Karolcia. Malutka, drobniutka i .... najpiękniejsza na świecie :roll: :mrgreen:
Do tego to taka miziata i nakolankowa istotka. Jak każdy kociak lubi powariować, ale potem przyjdzie, zagada, da buziaka:"No chyba się nie gniewasz, że zwaliłam wszystko z półki? Źle leżało :roll: "

No nie gniewam się. Zwłaszcza kiedy dostanę buziaka :kotek:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie wrz 23, 2012 15:22 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

kamari pisze::D to napisze parę słów. Jakby coś było nie tak z regulaminem, to usunę posta.

Szylkretki nigdy mi się specjalnie nei podobały. Niby lubię każdego kota, ale kto to widział takie niestarannie poplamione ... :roll:
No i trafiła do mnie Karolcia. Malutka, drobniutka i .... najpiękniejsza na świecie :roll: :mrgreen:
Do tego to taka miziata i nakolankowa istotka. Jak każdy kociak lubi powariować, ale potem przyjdzie, zagada, da buziaka:"No chyba się nie gniewasz, że zwaliłam wszystko z półki? Źle leżało :roll: "

No nie gniewam się. Zwłaszcza kiedy dostanę buziaka :kotek:

Idealna kicia :love: Szylkretki są cudne, zabawne i psotne, a jednocześnie bardzo kochające ludzi :ok:

Moja Molly (to ta piękność w podpisie) w kocięctwie była taka sama (dostała ode mnie na kilka lat pseudonim "perszing"), a teraz to bardzo dostojna 8-letnia dama, zazwyczaj śpi, ale której zdarza się nagle "ruszyć w świat" galopem :lol:
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2012 18:07 przez Pako, łącznie edytowano 1 raz
Pako

Post » Nie wrz 23, 2012 15:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

ja niestety nie dam rady liczyć z Wami w tym miesiącu, w ogóle w roku akademickim mi ciężko będzie.
W roku akademickim mogę być tu bardzo rzadko, proszę o cierpliwość

Zireael666

Od: Śro lut 15, 2012 13:41

Post » Nie wrz 23, 2012 16:31 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Jeżeli chodzi o dziewuchy to już mam faworytkę,i prawie zdecydowałam których kawalerów wybiorę 8) jedno mogę tylko powiedzieć rude nie dadzą nikomu u mnie szans :wink: jak ja cieszę się,że tyle jest rudych dziewczynek :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Nie wrz 23, 2012 16:58 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

isabell36 pisze:CZY STAŁA EKIPA LICZĄCA TEŻ SIĘ ZGŁASZA ???

Niestety nie zdążyłam zgłosić moich trzech kocurów i koteczki :roll: :oops: ale liczyć i kibicować będę :mrgreen: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie wrz 23, 2012 19:30 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Thorkatt nie bedziemy dzielic na miss szylek, tri itp... bedzie jak zawsze :)

zmienic nieco opis czy zdjecie kota kandydata mozna, jesli chodzi o dodanie jakiegos kandydata-jesli ktos zglaszal wczesniej, ze na pewno bedzie jego kandydat a nie zdazyl w terminie, to ten dzien "wolny" jest od tego, by zaleglosc nadrobic. Tylko w takim wyjatku moge zezwolic na dodanie "po terminie" jakiegos zgloszenia.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie wrz 23, 2012 21:38 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Ja się bardzo cieszę z domku dla rudego. Bardzo było mi smutno, że braciszek pojechał, a ten biedak został. I udało się :D .
Trafił do bardzo dobrego domku gdzie już jeden kotek mieszka.

I jeszcze chciałam powiedzieć, że przelew zrobię w połowie tygodnia.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie wrz 23, 2012 21:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Kociara82 pisze:..........CZERWIEC 2012:
2 WICE MISS - SOFISIA od MIKUŚ.........

Wiem, że tym razem nie biore udziału w wyborach na "najpiękniejszą", ale tak sie tylko odgrażam :mrgreen:

Obrazek
MIKUŚ

Post » Nie wrz 23, 2012 22:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

MIKUŚ pisze:
Kociara82 pisze:..........CZERWIEC 2012:
2 WICE MISS - SOFISIA od MIKUŚ.........

Wiem, że tym razem nie biore udziału w wyborach na "najpiękniejszą", ale tak sie tylko odgrażam :mrgreen:

Obrazek

Sofi, ciocia kocha Twoje ząbki :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pon wrz 24, 2012 8:29 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Ekhm... poloneza czas zacząć :mrgreen:
Jak zwykle wybór trudny, tyle kociszczy do wyboru a wszystkie zjawiskowe :D

MISTER:

3 pkt - Kacperek (nr 2) od EVA2406
2 pkt - Bazyl (nr 12) od herzpl
1 pkt - Karolek (nr 1) od EVA2406

MISS:

3 pkt - Bajcia (nr 7) od Danusia :1luvu:
2 pkt - Paris vel Królik (nr 29) od Mikuś
1 pkt - Nefi (nr 23) od Lady Stardust

Pozdrawiam :1luvu:
Eśkowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 0#p8422130
Borysowe mruczanki: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=167143

Esiu [*]15.07.1995 - 02.01.2014r.... byłeś mi wschodem słońca i zachodem...
Borys [*] 2009 - 28.02.2019r. .. byłeś mi Najdroższym Towarzyszem ...

feniks32

Od: Pt gru 04, 2009 21:19

Post » Pon wrz 24, 2012 8:47 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Chłopaki:
3 punkty nr 11 Chester Gremlin od jasdor
2 punkty nr 6 Karmel od Duszek686
1 punkt nr 12. Bazyl od herzpl

Dziewczyny:
3 punkty nr 21 Bestla czyli Bellusia od Thorkatt
2 punkty nr 3 Julka od vega013
1 punkt nr 4 Oliwka od vega013
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon wrz 24, 2012 9:09 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Chłopcy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kacperek od EVA2406 (nr 2) - 3 punkty
Rychosław od juana (nr 14) - 2 punkty
Rudy z Przytuliska Znajdki (nr 13) - 1 punkt

Dziewczynki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bajcia od Danusia (nr 7) - 3 punkty
Kleo od ilgatto (nr 25) - 2 punkty
Paris vel Królik od MIKUŚ (nr 29) - 1 punkt
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

[poprzednia][następna]