Kociara82 pisze:Basiuniu kochana! Zgloszenia TYLKO I WYLACZNIE NA PW![]()
2 sloweczka jeszcze miauknij o tej pieknotce
![]()
Poszło na pw

Z tej prędkości się machnęłam.
Przepraszam za zamieszanie:oops:
Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:Basiuniu kochana! Zgloszenia TYLKO I WYLACZNIE NA PW![]()
![]()
isabell36 pisze:MIKUŚ pisze:Nie wiem czy zgłoszono tu Paryżankę?
Ale ją niniejszym zgłaszam![]()
PARIS wchodzi do gry
to się spiesz bo zgłoszenia do jutra
KTO NIE DOSTAŁ KONTA DO WPŁAT ???
MIKUŚ pisze:Kociara82 pisze:Basiuniu kochana! Zgloszenia TYLKO I WYLACZNIE NA PW![]()
![]()
Poszło na pw![]()
Z tej prędkości się machnęłam.
Przepraszam za zamieszanie:oops:
MIKUŚ pisze:PARIS VEL. KRÓLIK
Ta młoda kocia Dama ma zaledwie rok. Ślicznie wygląda, ale nie zawsze tak było. Na początku roku została dotkliwie pogryziona przez psa. Uszła z życiem, ale z ogonka pozostał jej tylko kikucik. Dziś ma tylko zabawną, puchatą szczoteczkę-stąd pseudonim "królik"Wymagała szczególnej troski, trafiła do DT u Mikusia, tu dochodziła do siebie po przejściach. Jest niezwykle wrażliwa, spragniona czułości i pieszczot. Pragnie bliskości człowieka, ale lubi też pobrykać i poszaleć , w końcu ma jeszcze pstro w głowie. Potrzebuje niewychodzącego domu, pełnego ciepła, spokoju i miłości. Z innym kotem dogada się, lubi dzieci. Niewiele jest kotek tak urodziwych i pełnych gracji .
Może Paris podbije właśnie Twoje serce i zechcesz ofiarować jej także swój dom.?
Kotka jest wyleczona, wysterylizowana i zadbana, gotowa do adopcji.
Kontakt Basia 535 156 379, Marta 694 168 129.
LadyStardust pisze:MIKUŚ pisze:PARIS VEL. KRÓLIK
Ta młoda kocia Dama ma zaledwie rok. Ślicznie wygląda, ale nie zawsze tak było. Na początku roku została dotkliwie pogryziona przez psa. Uszła z życiem, ale z ogonka pozostał jej tylko kikucik. Dziś ma tylko zabawną, puchatą szczoteczkę-stąd pseudonim "królik"Wymagała szczególnej troski, trafiła do DT u Mikusia, tu dochodziła do siebie po przejściach. Jest niezwykle wrażliwa, spragniona czułości i pieszczot. Pragnie bliskości człowieka, ale lubi też pobrykać i poszaleć , w końcu ma jeszcze pstro w głowie. Potrzebuje niewychodzącego domu, pełnego ciepła, spokoju i miłości. Z innym kotem dogada się, lubi dzieci. Niewiele jest kotek tak urodziwych i pełnych gracji .
Może Paris podbije właśnie Twoje serce i zechcesz ofiarować jej także swój dom.?
Kotka jest wyleczona, wysterylizowana i zadbana, gotowa do adopcji.
Kontakt Basia 535 156 379, Marta 694 168 129.
Parisia kochana buziacek w nosulka i w kikutka też![]()
Bubor jaka ona tam twoja
Ona nasza śliczna panienka jest
Już myślałam, że nie zdążycie
hahaha
wiiwii pisze:Hellooooł
Chciałam zagłosować na Paris, a tu nie ma jejBędzie?
wiiwii pisze:Hellooooł
Chciałam zagłosować na Paris, a tu nie ma jejBędzie?
KITA - RZESZÓW pisze: Mogę się zgłosić jako licząca głosy??
Karolek(ona) pisze:jeden dostanie jedną - ten porządny
isabell36 pisze:Karolek(ona) pisze:jeden dostanie jedną - ten porządny
oj tam, oj tam ... ale Ty szczegółowa jesteś![]()
Kacperek od welina ma już dwie panny: moją Rysię i Mańcię od Pako więc myślę, że wystarczy mu jedna dziewczyna z wyborów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości