Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień - wyniki s. 39

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob wrz 22, 2012 22:45 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Kociara82 pisze:Basiuniu kochana! Zgloszenia TYLKO I WYLACZNIE NA PW :) :idea: 2 sloweczka jeszcze miauknij o tej pieknotce :) :1luvu:

Poszło na pw :mrgreen:
Z tej prędkości się machnęłam.
Przepraszam za zamieszanie:oops:
MIKUŚ

Post » Sob wrz 22, 2012 22:49 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

isabell36 pisze:
MIKUŚ pisze:Nie wiem czy zgłoszono tu Paryżankę?

Ale ją niniejszym zgłaszam :twisted:

PARIS wchodzi do gry :mrgreen:

to się spiesz bo zgłoszenia do jutra

KTO NIE DOSTAŁ KONTA DO WPŁAT ???

Skoro zdążyłam na 12 minut przed końcem listy zgłoszeniowej, to niniejszym upominam się o nr konta :mrgreen:
A co :ryk:
MIKUŚ

Post » Sob wrz 22, 2012 22:54 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

MIKUŚ pisze:
Kociara82 pisze:Basiuniu kochana! Zgloszenia TYLKO I WYLACZNIE NA PW :) :idea: 2 sloweczka jeszcze miauknij o tej pieknotce :) :1luvu:

Poszło na pw :mrgreen:
Z tej prędkości się machnęłam.
Przepraszam za zamieszanie:oops:

raptusie jeden :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: masz szczescie, ze Cie lubie :mrgreen: :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 22, 2012 22:55 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

ja mykam juz spac bo mi zimno, jutro zaleglosci powstawiamy z Iza :) O ile nie zapatrzymy sie na ktores kocie cudo tak, ze zapomnimy o calym swiecie :ryk:

Kociara82

Post » Nie wrz 23, 2012 7:25 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

MIKUŚ pisze:PARIS VEL. KRÓLIK

Ta młoda kocia Dama ma zaledwie rok. Ślicznie wygląda, ale nie zawsze tak było. Na początku roku została dotkliwie pogryziona przez psa. Uszła z życiem, ale z ogonka pozostał jej tylko kikucik. Dziś ma tylko zabawną, puchatą szczoteczkę-stąd pseudonim "królik" :mrgreen: Wymagała szczególnej troski, trafiła do DT u Mikusia, tu dochodziła do siebie po przejściach. Jest niezwykle wrażliwa, spragniona czułości i pieszczot. Pragnie bliskości człowieka, ale lubi też pobrykać i poszaleć , w końcu ma jeszcze pstro w głowie. Potrzebuje niewychodzącego domu, pełnego ciepła, spokoju i miłości. Z innym kotem dogada się, lubi dzieci. Niewiele jest kotek tak urodziwych i pełnych gracji .
Może Paris podbije właśnie Twoje serce i zechcesz ofiarować jej także swój dom.?
Kotka jest wyleczona, wysterylizowana i zadbana, gotowa do adopcji.
Kontakt Basia 535 156 379, Marta 694 168 129.

Parisia kochana buziacek w nosulka i w kikutka też :ryk: :1luvu: Bubor jaka ona tam twoja :wink: Ona nasza śliczna panienka jest :1luvu: Już myślałam, że nie zdążycie :twisted: hahaha
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Nie wrz 23, 2012 8:48 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Hellooooł :)
Chciałam zagłosować na Paris, a tu nie ma jej :( Będzie?
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Nie wrz 23, 2012 9:08 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

LadyStardust pisze:
MIKUŚ pisze:PARIS VEL. KRÓLIK

Ta młoda kocia Dama ma zaledwie rok. Ślicznie wygląda, ale nie zawsze tak było. Na początku roku została dotkliwie pogryziona przez psa. Uszła z życiem, ale z ogonka pozostał jej tylko kikucik. Dziś ma tylko zabawną, puchatą szczoteczkę-stąd pseudonim "królik" :mrgreen: Wymagała szczególnej troski, trafiła do DT u Mikusia, tu dochodziła do siebie po przejściach. Jest niezwykle wrażliwa, spragniona czułości i pieszczot. Pragnie bliskości człowieka, ale lubi też pobrykać i poszaleć , w końcu ma jeszcze pstro w głowie. Potrzebuje niewychodzącego domu, pełnego ciepła, spokoju i miłości. Z innym kotem dogada się, lubi dzieci. Niewiele jest kotek tak urodziwych i pełnych gracji .
Może Paris podbije właśnie Twoje serce i zechcesz ofiarować jej także swój dom.?
Kotka jest wyleczona, wysterylizowana i zadbana, gotowa do adopcji.
Kontakt Basia 535 156 379, Marta 694 168 129.

Parisia kochana buziacek w nosulka i w kikutka też :ryk: :1luvu: Bubor jaka ona tam twoja :wink: Ona nasza śliczna panienka jest :1luvu: Już myślałam, że nie zdążycie :twisted: hahaha

Wiem wiem , moje są tylko panny dwie na K oraz D ................

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie wrz 23, 2012 9:11 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Ale mamy wysyp kandydatów i kandydatek :D
super :ryk: uwielbiam takie wybory :1luvu:
Mogę się zgłosić jako licząca głosy??
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Nie wrz 23, 2012 9:23 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

wiiwii pisze:Hellooooł :)

będzie będzie, została zgłoszona wczoraj tuż przed północą, dziewczyny dodadzą ją dziś :)
czynię banerki, na przykład takie jak te poniżej. jeśli potrzebujesz - ślij PW, zaradzimy.
Obrazek Obrazek

Maupa

Od: Pon cze 04, 2012 23:38

Post » Nie wrz 23, 2012 11:49 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Mikuś,ale mam zlewkę z Ciebie kole południa :ryk: :ryk: :ryk:

:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

upominaj się ,do bólu :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 23, 2012 13:01 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

wiiwii pisze:Hellooooł :)

Paris już jest, a głosowanie od jutra, tj. 24 września :mrgreen:

KITA - RZESZÓW pisze: Mogę się zgłosić jako licząca głosy??

Oczywiście Basiu - dziękuję :1luvu:

CZY STAŁA EKIPA LICZĄCA TEŻ SIĘ ZGŁASZA ???

MIKUŚ - już wysyłam nr konta

juana czy wyślesz pieniądze dziś rano czy po południu to i tak bank je "wypuści" jutro :mrgreen:

ogłaszam wszem i wobec, że zgłosiło się 15 kandydatów i 29 kandydatek :1luvu:
czyli na jednego kawalera przypadają dwie dziewczyny :mrgreen:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie wrz 23, 2012 14:02 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

jeden dostanie jedną - ten porządny :wink:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie wrz 23, 2012 14:06 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

no to ladnie, a myslalam, ze nie uzbiera sie wiecej jak po 10 kandydatow :)

Czy wszyscy maja numer konta do wplat, czy wszystko wszystkim jest jasne?

Kociara82

Post » Nie wrz 23, 2012 14:10 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

Karolek(ona) pisze:jeden dostanie jedną - ten porządny :wink:

oj tam, oj tam ... ale Ty szczegółowa jesteś :mrgreen:
Kacperek od welina ma już dwie panny: moją Rysię i Mańcię od Pako więc myślę, że wystarczy mu jedna dziewczyna z wyborów :ryk:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Nie wrz 23, 2012 14:12 Re: Wybory Miss i Mistera Miau wrzesień: rude, szylkretki i

isabell36 pisze:
Karolek(ona) pisze:jeden dostanie jedną - ten porządny :wink:

oj tam, oj tam ... ale Ty szczegółowa jesteś :mrgreen:
Kacperek od welina ma już dwie panny: moją Rysię i Mańcię od Pako więc myślę, że wystarczy mu jedna dziewczyna z wyborów :ryk:

I tym sposobem ten najporządniejszy będzie miał trzy panny :ryk:
Pako

[poprzednia][następna]