Proszę o zamknięcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 23, 2012 9:06 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Maluchy pilnie potrzebują DT :!:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie wrz 23, 2012 12:18 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Malcom kończy się czas.DT Pilnie potrzebny!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie wrz 23, 2012 13:08 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

podrzuce i kciuki moge tylko trzymac :ok:
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Nie wrz 23, 2012 17:42 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

czy naprawdę na forum kocich miłosników nie ma nikogo kto ma wolną łazienkę chociaz? i nie miał przez ostatni rok pp i kk?
Już jedną kotkę uśpiłam bo nikt nie chciał jej zabrać - bura zwykła, zaraziła się pp.Jedyną opcją dla niej był schron, nie udało się w lecznicy bo jednoczesnie byly tam kociaki ze schronu u ktorych wykuło się pp. Na fb i na miau w tym czasie byly tłumy chętnych na pseudosfinkse - jeszcze nie narodzone a burej NIKT nie pomógl. Teraz naprawdę jest sytuacja podbramkowa, nie mam dla nich domu. Ale nikogo t nie interesuje chyba. Po co w takim razie walczyć i zbierać kasę na te chore skoro zdrowych nikt nie chce ratować?

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Nie wrz 23, 2012 22:13 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Boże, nie..... :(
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Nie wrz 23, 2012 22:13 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Never pisze:nikt nie pomoże? to moze ktoś poradzi: usypiać czy wypuścić na ulicę? :?

:roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 23, 2012 22:44 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

BOZENAZWISNIEWA pisze:
Never pisze:nikt nie pomoże? to moze ktoś poradzi: usypiać czy wypuścić na ulicę? :?

a co mam zrobić? od 3 m-cy próbuję ratować kocięta z pp, naoglądałam się tyle zwlok ile nigdy w życiu. Uspiłam 3 kociaki blagając wetkę zeby się spieszyła tak cierpiały. Ta 4 nie miała kontaktu ani z pp, ani z kk.
karmiłam je raz przez rękawiczki kiedy zdecydowalam ze spróbuję im pomóc - nie jadły od 2 dni. w lecznicy byl tłum ludzi a ja błagałam by ktokolwiek je ratował bo ja mam kociaki z pp - NIKT! Kazdy odwracał głowę. Pomogła mi 1 osoba którą znam spoza miau - wzięla maluchy na noc na wykarmienie. Jedna jedyna! Kociaki na szczęście znalazły mamkę. jedna kotka trafiłą do domu stałego ale 4 niestety nie ma teraz gdzie się podziać bo tam gdzie są nie ma już dla nich miejsca. Założyłam wątek jakiś czas temu błagając o pomoc w sterylkach - 150 odsłon, zadnego komentarza, zadnej propozycji wsparcia. Kotki wysterylizowane na krechę. 5, a jest ich tam z 20, a kociaków kilkadziesiąt. Nikt z miau mi nie pomógł, nikt! ja nie mogę ich zabrać - mam 1 pokój, w nim 6 kotów z czego 3 odzrowieńcy po pp, maluszki ktore mają niecale 2 m-ce. mam też kokcydia i zaplutych rezydentów ktorzy wymiotują lekami ktore im podaję. nie daję rady, po prostu nie daję rady już.... A kotki na tej ulicy dalej się rozmnazają..... a w schronisku maluchy umierają.

Never

Post » Nie wrz 23, 2012 22:56 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

:!: :!: :!: podrzucam, ważne :!: :!: :!:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pon wrz 24, 2012 7:56 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Never pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

a co mam zrobić?

Na ulicy nie pożyja długo...
Rozumiem Cię...ja nie mam możliwosci wzięcia NICZEGO do domu,bo mam białaczke i nawrót kk...podrzucam watek tylko...Jak cos znajduję to szukam dt...To sa trudne ,straszne decyzje
Nigdy nie zrozumiem,dlaczego małe,ledwo żywe kocięta się ratuje,zamiast uśpić...tak to straszne jest,ale sama widzisz ile zdrowych kociat zaraza się i umiera...Niestety wiem ,ze łatwo się mówi i usypia "cudzymi rękami" :roll: Przykro mi Dominika....ja dalej walcze o koty moje jakie dawno powinny byc według wetów uspione,a one zyja wbrew wszelkim diagnozom...bo maja dom i opiekę,bo je kocham...Ciezki ten los zwierzat i tych co je ratują....niestety...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon wrz 24, 2012 8:05 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

Never ci co tu zagladają to z reguły mają multum kotów.Ja też nie dam rady bo mam ich za dużo.Lokalowo i finansowo się nie wyrabiamy.TŻ z umiarkowanym spokojem podchodzi do kolejnej znajady jaką przynoszę.
Wybłagaj kilka dni proszę jeszcze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon wrz 24, 2012 10:00 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

mogę tylko podnieść :(
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon wrz 24, 2012 12:25 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

ASK@ pisze:Never ci co tu zagladają to z reguły mają multum kotów.Ja też nie dam rady bo mam ich za dużo.Lokalowo i finansowo się nie wyrabiamy.TŻ z umiarkowanym spokojem podchodzi do kolejnej znajady jaką przynoszę.
Wybłagaj kilka dni proszę jeszcze.

ci ludzie nawet swoją kotkę muszą oddac, to nie jest kwestia błagania.... są na forum osoby z 1-2 kotami i to do nic ten apel skierowałam, ale najwidoczniej danie im dt jest zbyt niewygodne.... :(

Never

Post » Pon wrz 24, 2012 12:48 Re: 4 maluchy jutro trafią na bruk. zdrowe. Dt WWa cito1

podrzucam :!: :!: :!:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

[poprzednia][następna]