Morris i Rico w jednym stali domu...zapraszamy na nowy wątek

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 23, 2012 12:13 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

U mnie takie lizu-lizu, które przechodzi w bitku-bitku odprawiają codziennie Gaja i Prima. Medytacja z myszą - :1luvu:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Nie wrz 23, 2012 12:15 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

Fotki z serii klasyka gatunku

"ładne oczy mam, komu je dam?" (może ksb?) :wink:
Obrazek

"ładne brzusio mam, komu je dam?" (może Kasia?) :wink:
Obrazek

oraz koszykarz :D
Obrazek

I na koniec Rico - wielkogłów i wielkouch :mrgreen:
Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Nie wrz 23, 2012 13:40 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

Biorę brzunio :mrgreen:
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 23, 2012 14:04 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

A widziałyście jak się Morriskowi michelinki na szyi fałdują?
Narmalnie oponki szyjne...
Puchlina głodowa ani chybi :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Nie wrz 23, 2012 14:08 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

ewexoxo pisze:Obrazek

Że niby co? Że mam się zainteresować? Ładną minę do zdjęcia strzelić? Nic z tego, odejdź kobieto!

Normalnie ten wzrok :ryk:

A Morris jak się rozłoży, to dłuuuuuuuuuuuuugaśny!
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2012 14:09 przez aleksandrowa, łącznie edytowano 1 raz

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Nie wrz 23, 2012 14:09 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

meksykanka pisze:A widziałyście jak się Morriskowi michelinki na szyi fałdują?

faktycznie 8O
ma fałdki szyjne ;)
po_prostu_kaska

Post » Nie wrz 23, 2012 16:15 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

Oczy oczywiście moje, ale brzusio też :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Nie wrz 23, 2012 21:21 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

po_prostu_kaska pisze:
meksykanka pisze:A widziałyście jak się Morriskowi michelinki na szyi fałdują?

faktycznie 8O
ma fałdki szyjne ;)

oj tam, oj tam... czepiła się jedna z drugą :wink: jakie tam michelinki? tak się futro ułożyło, ot co!
poza tym każdy celebryta powie wam, że aparat i kamera dodają jakieś 5kg :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie wrz 23, 2012 21:22 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

Jak ostatnio tłumaczyłam, ze waga tymczasce poszła w futro, to mnie zapytano, czy persa z niej robię 8)

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Nie wrz 23, 2012 21:23 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

aleksandrowa pisze:
ewexoxo pisze:Obrazek

Że niby co? Że mam się zainteresować? Ładną minę do zdjęcia strzelić? Nic z tego, odejdź kobieto!

Normalnie ten wzrok :ryk:

A Morris jak się rozłoży, to dłuuuuuuuuuuuuugaśny!

a ile ja się nacmokałam nagwizdałam, namiauczałam i nawydawałam innych odgłosów, żeby ta cielęcina w ogóle zareagowała :roll:
chociaż ostatnio odkryłam coś, na co Rico reaguje paniczną ucieczką :twisted: ogromny, czarny potwór na kiju... czyli parasol :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Nie wrz 23, 2012 21:25 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

alix76 pisze:Jak ostatnio tłumaczyłam, ze waga tymczasce poszła w futro, to mnie zapytano, czy persa z niej robię 8)

no wlaśnie... ja bym chciała przypomnieć że Morris przyjechał do nas do połowy wyłysiały i z czasem jak futro odrastało to nabierał na wadze :) można by powiedzieć że też jest prawie jak pers, tylko taki, no... ten tego... krótkowłosy... :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto wrz 25, 2012 21:16 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

Koci terroryzm łazienkowy został opanowany po japońsku, czyli jako-tako :wink: Morris robi lepsze kupy, chociaż cudów nie ma. Pasowałoby go chyba przegłodzić przez jeden dzień, ale jak to zrobić przy takim krzykaczu? :roll:

Rico znalazł sobie nową rozrywkę.... regularne gwałty na kocyku 8O A myślałam że kastraty to już nie bardzo chcą... :oops: Ostatnio podeszłam do niego myśląc, że sobie kocyk udeptuje na spanie... :roll: Warknął na mnie jakimś nieludzkim i niekocim odgłosem, że aż odskoczyłam i dopiero wtedy zauważyłam co ten wstręciuch robi z tym kocykiem :strach:

Dzisiaj odbył się rytuał comiesięcznego znęcania nad futrami przy odgłosach miauczenia, wycia, burczenia i syczenia oraz wielu próbach ugryzienia ręki lub przynajmniej zaczepienia łapą... czyli... mówiąc po naszemu: obcinanie pazurów :mrgreen:

Poza tym szykuje się u nas niespodzianka dla kotów i od razu zaznaczam, że nie będzie to kolejny kot :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto wrz 25, 2012 22:00 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

Milbemax - najpierw dwa razy w odstępie dwoch tygodni, potem przez pół roku raz w miesiącu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto wrz 25, 2012 22:05 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

Marzenia11 pisze:Milbemax - najpierw dwa razy w odstępie dwoch tygodni, potem przez pół roku raz w miesiącu.

Dzięki Marzenko, będziemy konsultować z naszymi wetami :ok:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto wrz 25, 2012 22:06 Re: Morris i Rico w jednym stali domu... ROBALE ATAKUJĄ! POM

ewexoxo pisze:
Marzenia11 pisze:Milbemax - najpierw dwa razy w odstępie dwoch tygodni, potem przez pół roku raz w miesiącu.

Dzięki Marzenko, będziemy konsultować z naszymi wetami :ok:

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]