BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 22, 2012 11:01 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

no i niestety byłam pieszo ,poszła dętka w tylnym kole jak by mało było innych problemów :crying:
Zarzuciłam torbę z kotami na ramię i poszłam .
Na szczęście wracałam autem ,użyłam szantażu :wink: kol.chciała żebym jej kupiła saszetki SO,powiedziałam ze kupię ale ona odwiezie mnie do domu ,zgodziła się :kotek:
Trochę dziwny zrobiła interes bo mieszka koło lecznicy , a ja po drugiej stronie torów :ryk:
Tulinek ok. Dyzio ma gorączkę i ostre zap. krtani ,znów codziennie do weta :cry:
Blusia nadal czeka na moją odwagę i zrobienie testów :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob wrz 22, 2012 14:01 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dorciu jaki upadły anioł - o czym Ty mówisz :ryk:
Anioł pawdziwy z najprawdziwszych :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob wrz 22, 2012 18:20 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Prawie cały dzień byłam czynna i to jak :!:
Byłam u cudownych kotuchów amms ,niektóre już są moje :1luvu:
Wracając weszłam do Ewy dać kroplówkę jej kotu ,To chory kotek ,stresuje się bardzo ,serduszko aż dudni ,paszcza rozwarta i język wibrujący ...normalnie zawał gotowy.
Na szczęście udało się wszystko całkiem nieźle :ok:
W domu czekali na mnie goście ,e tam goście to już jak rodzina :piwa: sherina z Zuzią i Amelką .
Właściwie teraz usiadłam i mogę odpocząć .
Nie wiem tylko czy mi się uda bo czekam na telefon od Izy i jazda na cmentarz .
Jestem zmęczona i głodna okropnie ,muszę zajrzeć co jeszcze mam w lodówce bo fasolkę zjadłam ,miałam zrobić po Bretońsku ale brak było składników więc tak opchnęłam :mrgreen:
Kaja888 ,kiedy ty do nas wpadniesz ? tyle futer czeka ze mną na czele 8)
Musze jakoś zawalczyć z tą dętka w tylnym kole ,bo nie dam rady targać potffory do weta :strach:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 22, 2012 19:05 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

No i dupa ,deszcz leje ,pewnie nigdzie nie wyruszymy :?
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 22, 2012 19:29 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dorciu może w pazdziernikową sobotkę zawitam do Ciebie i Futerek :)
Dorciu przed chwilą zrobiłam przelew na Amandę za pazdziernik

kaja888

Post » Sob wrz 22, 2012 19:47 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

bardzo ci dziękuję :1luvu: i w takim razie czekamy na ciebie 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 22, 2012 20:31 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dętka padła, czyli z baby na rowerze nici ;)
A na te budki cmentarne to można się zapisać?

mob

Od: Pt wrz 21, 2012 20:28

Post » Sob wrz 22, 2012 20:43 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dobrej nocy :ok: ja padam :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob wrz 22, 2012 21:09 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Dobranoc :1luvu: . Napisz rano jak Dyzio :idea: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob wrz 22, 2012 23:02 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Mocne kciuki za chorowitki pani Dorotki. U nas grzmi i błyska się . A teraz taka szara smutna jesien za oknem.Słysze hulający wiatr ( mieszkam na 4 pietrze) i deszcz dzwoniący o parapet. Smutno mi bo zima idzie a te biedne bezpanskie psy i koty znów bedą narazone na najgorsze. Jakoś mi tak zle z tą pogodą za oknem.Pani Dorotko napisz jak akcja na cmentarzu czy doszła do skutku. Spokojnej nocy.

kotka 12

Od: Czw sie 16, 2012 23:03

Post » Nie wrz 23, 2012 7:18 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

witam niedzielnie :D

kaja888

Post » Nie wrz 23, 2012 9:59 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

witam kochani .
Nie byłyśmy na cmentarzu ,pogoda nie pozwoliła na to .
lało.
Może dziś się uda.

Dyzio strasznie kaszle tak dusząco , biedny jest :cry: zaraz do weta.
Na szczęście dziś niosę tylko jego.
Jak będzie tak zimno będę musiała włączyć ogrzewanie :strach: :crying:
lub przepalać w piecu. :crying:
ech do bani wszystko.
sherina zabije cię ,oświadczam to publicznie zabije ,posiekam ,pokroje i rzucę sępom na pożarcie :twisted: psiochy psie nażarły się paluszków i całą noc było sranie ,teraz też :twisted:
Dwie musiałam wykąpać ,Yoko wręcz tyłkiem strzela :placz:

Kociaki mają sranko po Aniprazolu ,ale mam nadzieje że już się będzie normowało ,mam generalnie DOŚĆ Obrazek

jeszcze ta sprawa z KOCIAKAMI Z PUŁTUSKA :|
Obrazek

dorcia44

Post » Nie wrz 23, 2012 13:31 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Trzymamy :ok: za sprawne opanowanie kupali :mrgreen: :wink:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Nie wrz 23, 2012 18:39 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

dziękuję :wink:
Głowa z bólu mi odpada ,myślałam ze się zdrzemnę ale nie ma takiej opcji ,urwisy dokazują .
Energia je rozpiera ,Blusiak się przed nimi chowa.
Nie wyrabia tego tempa :mrgreen:
Chłopki już są takie duże ,a takie były glutki . :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon wrz 24, 2012 6:56 Re: BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają

Nie dość że sypiam jak zając na miedzy to jeszcze przebudzenie miałam dość nietypowe :twisted:
umówmy się że z lewej strony poduszka jest moja z prawej ich, tych potworów :roll: no więc się podnoszę i co widzę ?
kłąb robali na poduszce .......nie mojej :crying: :crying: :crying:
z czym przyjdzie mi jeszcze spać :?: :evil:
czyje to :?: :?
Wczoraj skończyłam odrobaczanie całego domu ,maluchy odrobaczane były bardzo dokładnie Fenbendazolem ,Panacurem ,
a teraz Aniprazolem.
Które sobie to wyhodowało? :roll: wszystkie ,tylko jedno oddało mi :twisted: :?:
Czy za dwa tyg. znów będę musiała odrobaczyć cały dom? i czemu w badaniu kupy nie wyszły robale :?:
dość.

ach dzień dobry ,dobry :?:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]