cudo marniejące w schronie

moja faworytka, nie będę przez nią spała po nocach. kociczka idealna, milutka, spokojniutka... i coraz chudsza.
potrzebuje pilnej adopcji.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gabi.cezar pisze:Kociatko potrzebujące pilnej reklamy:
Kocurek nr 411/12, budynek nr 4 - kwarantanna.
Trafił do schronu 20 czerwca mając półtora miesiąca.
Jak widać, kociatko ma bielmo na oczku. Jest omijany przez
adoptujących szerokim łukiem. Osobiście proponowałam go dziś
2-m rodzinom (ale oczywiście był nie w tym kolorze co trzeba![]()
)
Tym sposobem maluch spędza całe dzieciństwo w klatkach- albo u Reni,
albo na izolatce. Potrzebne mu intensywne ogłaszanie, być może wypatrzy
go wreszcie ktoś, kto szuka przyjaciela, a nie kolorystycznie pasującej, żywej maskotki.
http://www.dla-ciebie.eu/node/2079
jjw666 pisze:Gibutkowa pisze::lol:Nono znaczy się do adopcji już tylko 5 sztuk
[/quote
Chciałabym sprostować - do adopcji są trzy, w szczególnym przypadku cztery buraski.
Wszystkie są szalenie miziaste i przecudne i z żadnym nie chcielibyśmy się rozstać. Bardzo nam się podoba nasza pełna chataAle Panna Migotka i Kropeczek jasno nam dały do zrozumienia że chcą być z nami i tylko z nami
Dzisiaj spały z nami w łóżku
![]()
Cocuś zaczął myć wszystkie maluszki i pilnuje, żeby żadnemu nie stała się krzywda![]()
Zachodzimy w głowę, skąd w tym naszym ukochanym kocurze tyle macierzyńskiej troski i czułości
gabi.cezar pisze:Przypadek trudny:
kocur 856/12, 3 lata, uraz kręgosłupa,
w schronie od 17.09.
w poniedziałek mam dzwonić do weta w jego sprawie, ponieważ
nie wiadomo jakie są rokowania, być może trzeba będzie skrócić jego cierpienie.
w tym przypadku jedynym rozwiązaniem jest doświadczony DT - ktoś? coś?
Kasiaufo pisze:Jeśli adopcja mojego "dzikiego dzikusa najlepiej na działki" wypali (a mam nadzieję, że tak), to może to będzie kolejny tymczas, bo też działa jak wyrzut sumienia za każdym razem. A może ktoś go jednak tam wypatrzy wcześniej. Nigdy nie miałam kota z takim okulistycznym problemem, to można leczyć/usuwać (coś na zasadzie zaćmy u ludzi?) czy raczej już tak będzie i lepiej nie ruszać?
viris pisze:Tak mi się wydaje, że to on. Musiałabym znaleźć zdjęcie z numerkiem..
Na jakim wydarzeniu na FB wypowiadało się to babiszcze od Balbiny? Bo nie mogę znaleźć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Manuelowa, Szymkowa i 162 gości