Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 22, 2012 18:33 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Mam nadzieję, że brak informacji, to dobre informacje...

Nieustannie trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 22, 2012 19:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Caragh pisze:Mam nadzieję, że brak informacji, to dobre informacje...

Nieustannie trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tak wlasnie mysle juz caly dzien :ok: :ok: :ok: :ok:

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Sob wrz 22, 2012 19:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Myślę o Was :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob wrz 22, 2012 19:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Sutne i okropne jakieś te dni ostatnio. Nieustające :ok: i pozytywne myśli do Zosina. Za dużo na jednego Vipka znowu problemów - a kysz a kysz a kysz kłopoty.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob wrz 22, 2012 19:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Tak, kiedy już się wydawało, że Vipek wychodzi na prostą i teraz wszystko będzie już dobrze, to znowu się walą Dziewczynie na głowę kłopoty i zmartwienia. Biedny Vipek :(. A my daleko i nie ma jak pomóc :(
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Sob wrz 22, 2012 20:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Nieustajaco :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob wrz 22, 2012 20:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Ewunia, no bo ja już tak mam, całe swoje nędzne życie :( .
Pod górkę i tyle.
Świętą musi zostanę... :? .

Dziewczyny kochane, przede wszystkim bardzo bardzo Wam dziękuję za wszystkie pozytywne mysli i kciuki :1luvu: .
Z calego serca dziękuję Kasi, która zechciała poświęcić dzis swój czas zawożąc nas do lekarzy :1luvu: .

Juz zdaje relację...
Tak, to prawda...pani doktor pomacała dokładniej Alika po gardle, i zaczął się dusić, język na zewnątrz, sfioletowiały nagle, przewrócił się na bok...straszne to było, matko kochana :( . Gdyby to się stało w domu...nawet nie chcę myśleć.
Udało mu się dziś pobrać krew do badań, pani doktor od razu zawiozła i żeby napewno wykluczyć ciało obce polecila zrobić rentgena.
Które wiadomości chcecie najpierw usłyszeć? Tak to się chyba mówi....
Zacznę od dobrych.
Ciała obcego nie ma.
Nie jest to tez zatrucie mocznikiem, zarówno mocznik jak i kreatynina Alika są w normie.
Ma trochę mało białych krwinek.
A teraz złe.
Ali ma uszkodzoną wątrobę i najprawdopodobniej trzustkę. Mogą być także problemy z otrzewną, taka była sugestia radiologa, nawet specjalnie w tym celu zrobił rtg jamy brzusznej, ale jutro wetka sama obejrzy zdjęcia.
Mamy przyjechać jutro na 10 rano, bo Ali musi dostać jakieś silne środki przeciwbólowe...podobno chora trzustka bardzo boli :( .
Dziś mam mało informacji, bo pani doktor zadzwoniła tylko, żeby powiedzieć, jakie są wyniki, jutro jeszcze obejrzy zdjecia, no i ustawimy jakies leczenie.
Ali ma założony wenflon.
Nadal nie je i nie pije :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob wrz 22, 2012 20:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Gosiul... nie wiem co powiedzieć....
zatkalo mnie po prostu....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob wrz 22, 2012 20:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

No mnie z lekka też zamurowało....Dobrze nie jest,ale może będzie.... :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob wrz 22, 2012 20:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....:-(

Gosiu, nie mam slow :cry: , trzymam kciuki :ok: :ok: za was wszystkich!

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Sob wrz 22, 2012 20:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

Oj Biedny Alinek i biedna ty Gosiu. a czy takie uszkodzenie wątroby i trzustki nie mogło by być z podtrucia u kotów to bardzo wrazliwe organa i co by si ę innego mogło stać że takie wyniki. Naprawdę wielki ekciukasy dla was :ok: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob wrz 22, 2012 20:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....epidemia :-(((

johaśka pisze:Gosiul... nie wiem co powiedzieć....
zatkalo mnie po prostu....

Och, Asia :( ...
Ja juz sama nie wiem, co mam powiedzieć...
Bardzo Ci dziękuję za zakup na bazarku :1luvu: .

Reniusia, no pewnie, że bedzie dobrze....no kurde, musi być, no! :ok:

Alu, Dorotko, dziękuję Wam :1luvu: .
Ja kocham tego kota...
Chociaż na mnie warczy, ma humory, bywa wredny i złośliwy...a może właśnie za to?
Dorotko, jutro będe znała wszystkie szczegóły, od czego ewentualnie mogło sie cos takiego stać.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob wrz 22, 2012 20:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....:-(

Biedny Aluś, ale co się stało, skąd to dziadostwo??!! :( :(
Nieustanne! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Gosiu, Ty się też trzymaj!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob wrz 22, 2012 20:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....:-(

wiecie bo ja blondynka jestem ale ja sobie tak myslę czy Ali czego nie zjadł.....
może jakaś trutka, może jakies zarełko nafaszerowane czymś mało zdrowym....
ku*wa no.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob wrz 22, 2012 20:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7.....:-(

Boże ..... co za wieści :( Nie wiem nawet co myśleć :?: Bo od czego może być uszkodzona wątroba i trzustka tak nagle :?: Myśli sie tłuką różne :( Małgosiu dużo sił Ci zyczę Alutku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

[poprzednia][następna]