Niteczka to MIETEK (KRK). Zostaje u Żarówka29!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 22, 2012 10:49 Re: Niteczka - bez szans, bez sensu...(KRK)

Bungo pisze:Ogłoszenia w necie zacznę wstawiać, jesli nie wypali opcja z FB. Na razie jest TDT, jest nawet transport do Gdańska - tylko potencjalny DS się nie odzywa

Zawsze robię jedno i drugie .Nie czekam na zmiłowanie jednego chętnego.
Bardziej stawiam na ogłoszenia niż na fb. Jak będziesz zwlekać to nic nie wypali. Sama wiesz jak to jest z chętnymi DS. Dużo szumu i zero odzewu potem.
Rób ogłoszenia w necie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 22, 2012 13:54 Re: Niteczka - bez szans, bez sensu...(KRK)

co tam u koteczki/Niteczki :wink:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob wrz 22, 2012 14:44 Re: Niteczka - bez szans, bez sensu...(KRK)

Właśnie wyczytałam na fb, że Niteczka pojechała do weta na przegląd bo ma z DT w Krakowie :D :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Sob wrz 22, 2012 15:14 Re: Niteczka - bez szans, bez sensu...(KRK)

To niech się dziewczynie wszystko pomyślnie ułoży! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob wrz 22, 2012 16:31 Re: Niteczka - bez szans, bez sensu...(KRK)

:ok: :ok: :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob wrz 22, 2012 17:40 Re: Niteczka - bez szans, bez sensu...(KRK)

Ponad 4 godziny u weta. I niespodziewajka - to jest NITEK. Jak twierdzi wetka, wykastrowany w bardzo młodym wieku, więc obraz podogonia mógł być mylący. 1,5 roku, zdrowiutki, 3 kilo wagi. U weta leżał w transporterku i mruczał. Lwi pazur pokazał dopiero na stole. Odrobaczony, odpchlony (choć pcheł prawie nia miał), zadrapanie na łebku - zdezynfekowane, ostał się jeszcze bąbel po ukąszeniu kleszcza. Test Felv - ujemny!
Tylko brać i kochać. Ale - pani z pomorskiego zamilkła na amen. Czekam teraz na sygnał od dziewczyny, która obiecała mu tymczas mimo braku DS. Podałam jej na fejsie telefon - i czekam.
Nitek zaś czeka na balkonie - zabudowanym - i z wrażenia nawet nie bardzo chce jeść. Moje koty próbują go zjeść - zwłaszcza, o dziwo, Bungo, który z reguły przybyszy wita przyjaźnie. Może i on uznał, że stan zakocenia w moim domu osiągnął maksimum...
Luśka świruje ze strachu, to się chowa, to warczy. Czarna analizuje sytuację. Za godzinę wraca mąż, który o niczym nie wie.
Edit: potworna ilość literówek :oops:
Ostatnio edytowano Sob wrz 22, 2012 18:42 przez Bungo, łącznie edytowano 1 raz

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Sob wrz 22, 2012 17:44 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

Witaj w klubie. W poniedziałek przytargałam następnego nastego* kota dzikuna to ...TŻ nawet nie miał sił sie odezwać.Jedyne co wydobył z siebie to pytanie czy aby to kocik od naszej dzikunki bo burych to u nas nie ma.

Będzie ok. Zobaczysz.
Bardzo sie cieszę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 22, 2012 17:49 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

Ach gdybym miała własne mieszkanie :( .Kocham buraski :1luvu: .To są najfajniejsze kocie przylepy.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Sob wrz 22, 2012 18:34 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

no to wieści o Nitku :ryk: chyba go Sznurek nazwiemy :lol:
Ja dałabym sobie spokój z Danutą, taka była chętna a jak usłyszała o wizycie pa to nagle umilkła, poza tym dom na wsi nie jest najlepszym rozwiązaniem bo kota w domu nie upilnuje a kontroli nie będzie zadnej i nie będzie wiadomo co się z kociem dzieje.
Mam nadzieję,że Aneta się nie wycofa. Idę na fb
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob wrz 22, 2012 18:38 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

ASK@, mój tak lakoniczny i wyrozumiały nie będzie. Jest przeciwny mojemu zaangażowaniu w kocie sprawy.
Anetka z FB obiecała, że przejmie kota w poniedziałek. Więc Nitek zostaje do tego czasu u mnie. Zagnieździł się na łóżku syna i mruczy. Kuweta na razie nieużywana. Dzrwi i okna olewa totalnie - ani mu się śni opuszczenie lokalu.
Z jednej strony - fajnie, bo własnie zaczęło lać i wiać, a kocik siedzi w piernatach, najedzony i bezpieczny.
Z drugiej - co będzie jesli jednak DT zmieni zdanie? Pzrecież nie wystawię kota po dwóch dniach pod blok.
Dobrze, że JUŻ jestem siwa....

Bungo

Post » Sob wrz 22, 2012 18:40 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

Nitek jest pewnie teraz najszczęśliwszym kotkiem na świecie.Będzie dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Sob wrz 22, 2012 18:44 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

Dziewczyny, szukanie DS wciąż aktualne.
Od jutra biorę się za ogłoszenia w necie.
Ale proszę - szukajcie i Wy, choć oczywiście wiem, że każda ma sporo kandydatów. Ale może trafi się ktoś, kto uprze się akurat na miziastego buraska full serwis....

Bungo

Post » Sob wrz 22, 2012 18:52 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

Bungo pisze:ASK@, mój tak lakoniczny i wyrozumiały nie będzie. Jest przeciwny mojemu zaangażowaniu w kocie sprawy.
Anetka z FB obiecała, że przejmie kota w poniedziałek. Więc Nitek zostaje do tego czasu u mnie. Zagnieździł się na łóżku syna i mruczy. Kuweta na razie nieużywana. Dzrwi i okna olewa totalnie - ani mu się śni opuszczenie lokalu.
Z jednej strony - fajnie, bo własnie zaczęło lać i wiać, a kocik siedzi w piernatach, najedzony i bezpieczny.
Z drugiej - co będzie jesli jednak DT zmieni zdanie? Pzrecież nie wystawię kota po dwóch dniach pod blok.
Dobrze, że JUŻ jestem siwa....
Najgorsze już za Tobą. Mały jest bezpieczny. A Ty się uśmiechasz wyglądając przez okno (nie wmówisz mi, że nie ;) ). Dt na pewno szybko się znajdzie. A kto wie, może od razu ds... Nitek-Sznurek wielu osobom zapadł w serce.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob wrz 22, 2012 19:11 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

Kciuki za Nitka :ok: :ok: :ok:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Sob wrz 22, 2012 19:16 Re: Niteczka to NITEK, ale nadal - bez szans, bez sensu...(K

To Sznureczku-Niteczku powodzenia :)
Dobrze że Basia przed deszczem Cię uchroniła. Znajdziesz domek.
Głaski śle ciocia Monika która bardzo Cię chciała ale się inni Duzi nie zgodzili :cry: Ale i tak Cię kocham nawet jak nie jesteś mój i ślę wieści o Tobie . . .
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]