Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EVA2406 pisze:To wyjątkowo dziadowska ta lecznica. Przecież za darmo tego nie robią.
toz-police pisze:2 kregi 10 i 11. Mam zdjecia kliszowe i plytka, ale co jak tu wstawic ? Ja tego nie potrafie. Niewiem, moze przejade sie jeszcze do jakiegos innego weta, ale co nastepny Mi powie, zeby uspic Gabrysie i metlik Mi znowu zrobi w glowie
megan72 pisze:Bardzo Ci współczuję tylu nieszczęść. I doskonale rozumiem, że nie masz sił.
Dr. Mederski, o którym pisałam wcześniej, ma opinię wspaniałego neurochirurga, podejmuje się się z doskonałymi rezultatami przypadków uznanych wcześniej za nierokujące i beznadziejne. Cudotwórcą nie jest, ale może warto się z nim skontaktować? Masz opisy zdjęć RTG Gabi? Wiadomo, jak jest z rdzeniem? To plus Twoja wiedza o kocie powinno wystarczyć na pierwszy kontakt. Jak dr uzna konsultację za sensowną, może powie, jakie badania trzeba jeszcze zrobić, to zaczniemy się martwić o kasę i całą logistykę. A może dałoby się skopiować i przesłać płytę ze zdjęciami i dr powiedziałby coś na tej podstawie?
Weci, którzy Was zbyli, jak odbierałyście koty - to koszmar, a nie lekarze. Rozumiem, że nie na wszystkim można się znać, ale powinni się wysilić i pomyśleć, kto i co może Gabi pomóc. Być może nie da się Gabi wyleczyć, ale na pewno jest parę jeszcze 'ścieżek', które warto wypróbować, aby mieć pewność.
Głowa do góry, nie wszyscy to takie buraki jak oni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kamizares, sherab i 703 gości