Czy przy Waszych starszych postach macie opcje "zmień"? Zawsze jest "zmień" i obok "cytuj". Chcę edytować pierwszy post na tym wątku i nie mam takiej opcji...

Już zwątpiłam czy jestem zalogowana, no ale jestem. Co jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
po_prostu_kaska pisze:Prośba o pomoc.
Czy przy Waszych starszych postach macie opcje "zmień"? Zawsze jest "zmień" i obok "cytuj". Chcę edytować pierwszy post na tym wątku i nie mam takiej opcji...Jak piszę nowy post to przy nim jest, a przy tych z pierwsze strony nie ma ...
morelowa pisze:po_prostu_kaska pisze:Prośba o pomoc.
Czy przy Waszych starszych postach macie opcje "zmień"? Zawsze jest "zmień" i obok "cytuj". Chcę edytować pierwszy post na tym wątku i nie mam takiej opcji...Jak piszę nowy post to przy nim jest, a przy tych z pierwsze strony nie ma ...
Jeśli to Twoje posty i Ty jesteś autorka wątku.. nikt od nikogo nie przejmował... to pozostaje Ci pytać modów lub admina.
horacy 7 pisze:Byłam z Rubinkiem na testach i szczepieniu,chłopiec rozrabiał lecz sprawnie miał pobraną krew i został zaszczepiony.Testy wyszły ujemnie sa wpisane przez panią doktor w książeczce i mam test to zrobię fotkę.Koszt testu to 65 zł i szczepienie 40 zł.Dziękujemy .
.
Marzenia11 pisze:horacy 7 pisze:Marzeniu Rubinek nie miał testów ,maluchom robię je wyjątkowo.Miał Tajfun na życzenie ds i ds pokrył koszty.
to ja poproszę o zrobienie testów i o numer konta i ich koszt![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Google Adsense [Bot], tarlbix i 217 gości