Mam tylko 3 łapki. Mały dziś trafił do swego domu. FOTA.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 19, 2012 20:38 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Wreszcie są wieści!
Biedak kochany...pewnie jeszcze nie wie, co się z nim dzieje :( .
Bedzie dobrze!
Skarbonko, za niego i za Ciebie :ok: :ok: :ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro wrz 19, 2012 21:02 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

vip pisze:Wreszcie są wieści!
Biedak kochany...pewnie jeszcze nie wie, co się z nim dzieje :( .
Bedzie dobrze!
Skarbonko, za niego i za Ciebie :ok: :ok: :ok:

dziekujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Śro wrz 19, 2012 21:13 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Biedaczek. Będzie musiał dostawać prochy, bo to bardzo bolesny zabieg. :(
Fakt, że kołnierz strasznie stresuje koty, a Tristan musi nauczyć się od nowa
trzymać równowagę, bo przecież zmienił mu się układ ciężkości.

Skarbonko poradzisz sobie, wiem to na pewno. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro wrz 19, 2012 21:27 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

KCIUKI I ZDRÓWKA :1luvu: :1luvu: :1luvu: Mialam podobna sytuacje mój Cekin po 3 zabiegach na lapke...nie dal rady w kolnierzu....dla kota to potworny stres....ale jest na to rada ....robiłam opatrunki z gazy i super kremu na zszyte rany ( mam przepis) to jest krem robiony ...na bzie rivanolu wyleczyl u kota nawet odlezyny....i na to bandaz ale lekko naciagajacy sie zeby nie dostał sie kotek do szwów....moj kot byl na tyle grzeczny ze nie sciagal bandaza....mozna zawsze sprobowac
agula76

Post » Czw wrz 20, 2012 14:36 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

I ja trzymam kciuki za Tristana. Proszę, pogłaszcz go ode mnie, jak się już będzie lepiej czuł. Szkoda tylko tych maluchów, o których pisze Kotika. Strasznie szkoda tej koteczki...

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Czw wrz 20, 2012 15:19 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

:ok: :ok: żeby było już co dnia lepiej :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw wrz 20, 2012 19:14 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

dziekujemy Wszystkim za :ok:
moje wczorajsze przerazenie przerodzilo sie w zdziwienie, ze Tristan dzis czuje sie naprawde dobrze :1luvu:
wymiziany i wyglaskany :kotek:
bryka na swoich 3 lapkach, utrzymuje rownowage i je ze smakiem :ok:

Obrazek Obrazek

chcialam zrobic fotke w ruchu by pokazac jak teraz to wyglada kiedy biegnie lecz niestety robi to za szybko, a jak zawolam to mamy efekt nastepujacy :mrgreen: :

Obrazek

no i dzis odkrylam dlaczego skubany tak strasznie mnie podgryza, znalazlam mleczaka na poslaniu :D
to tez tlumaczy wzmozony smrodek z paszczy :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw wrz 20, 2012 21:27 przez skarbonka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Czw wrz 20, 2012 21:24 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Kciuki za malucha-sprintera!!!! :1luvu:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw wrz 20, 2012 23:09 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Za zdrowie koteczka :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt wrz 21, 2012 7:12 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Mam sklerozę :cry: Do kogo - Vip? :? - jedzie młody potem? To już będzie ds?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt wrz 21, 2012 21:00 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

morelowa pisze:Mam sklerozę :cry: Do kogo - Vip? :? - jedzie młody potem? To już będzie ds?

Tak, to ja zaoferowałam dom dla niego, prawie od poczatku. Miał byc moim szóstym i ostatnim rezydentem.
Wiem, że mój dom nie jest dla kota domem idealnym.
Jest jaki jest, rozmawiałam na ten temat z kotiką, niczego nie ukrywając.
Nie mogłam przewidzieć, że moja córka znajdzie w polu kukurydzy malutką umierającą biedę. Tak pojawił się Groszek.
Nie mogłam przewidzieć, że mój Ali tak bardzo zachoruje.
Pewnych rzeczy nie da się przewidzieć, niestety.
Ale nie wycofuję się z propozycji. Obiecałam Tristanowi dom, i dotrzymam.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob wrz 22, 2012 7:22 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

A to niby dlaczego 'nie idealny'? Co temu Twojemy domowi brakuje? Tak 'na oko' wygląda dobrze :mrgreen:
To tylko Tobie będzie ciężej , ale szczęście i tak dla Groszka, że go znalazłyście i ZABRAŁYŚCI!
Nie wycofujesz sie - to piękne, ale może jednak robić ogłoszenia - może ktoś się zakocha w maluchu? Ze względu na Was.
Mam na śledzonych wątkach takich kilku faworytów i co? Pstro - chorą na nerki Morelą, która nie toleruje innych futrzastych, więc wszystkie moje pomysły o optymalnej ilości kotów w domu czyli 4 - legły dawno w gruzach.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie wrz 23, 2012 21:53 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

pełen relaks..

Obrazek Obrazek Obrazek
.. i dalej relaks :wink:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Post » Wto wrz 25, 2012 22:36 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

:1luvu: :piwa: za Tristana i jego domek. Pozdrowienia z Londynu....

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Śro wrz 26, 2012 7:31 Re: Jestem mały, mam tylko 3 łapki.Środa zabieg,potrzebne kc

Skarbonko, ale kić może u Ciebie być dłużej? To tak a propos sytuacji u vip :(

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]