Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
strongbaby pisze:Po wizycie. Kota będzie dostawała przez 5 dni antybiotyk, ma pomóc zwalczyć biegunkę. Dostała też zastrzyk przeciwbólowy, ale efektów to ja nie widzę. Ciągle siedzi skulonaDo siemienia lnianego mam dołączyć smecte. Kiedy jej się polepszy
mlsla pisze:Ja podawałam probiotyk lakcid, podobno jest dobry.
Zdrowej maleńka!
strongbaby pisze:Ale masz 2a nie jednego, to i tak lepiej niż ja
Przeszłam z jedzeniem na gotowanego kurczaka, zobaczymy czy przyniesie efekt. Zastanawiam się czy do weta nie iść, może coś poradzi?? Sporo do kuwety chodzi, eh bidula. I ciągle osowiała, spaceruje od czasu do czasu po domu ale jak się zatrzyma to nie siada normalnie (z wyprostowanymi przednimi łapkami) tylko skuli się z głową nisko zawieszoną i tak siedzi bez ruchu
Bazyliszkowa pisze:...zbadałabym kupę pod kątem lamblii.
strongbaby pisze:Hej. Nie chcę zapeszać ale w nocy kupsko zrobiła juz ok. Nie wiem czy to ten antybiotyk by tak szybko zadziałał czy to nie zmiana diety. Odstawiłam animonde (Koktajl drobiowy), i od czwartkowego wieczoru dostaje gotowanego kurczaka i TROVET Hypoallergenic Turkey. Nawet chwile pobiegała za wędką, zrobiła toaletę (to też nowość).
Wet mi mówił że lakcid nie działa u zwierząt,ale może jej podam bo widzę że zdania sa podzielone.
Marcelibu badań wątrobowych nie robiłam. Weci też nic nie mówią, póki co cel - zlikwidować biegunkę. Kota je i pije już sama, przytyła w ciągu tygodnia 100g i teraz waży 1,5kg.Jeszcze druga dawka odrobaczenia nas czeka.
Miłego weekendowego wypoczynku dla wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 768 gości