Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
RatMaga pisze:Piszę w sprawie waszego ogłoszenia o poszukiwaniu wolontariusza z autem - tutaj bo pora późna i nie chcę dzwonić.
Czy pasowałaby Wam godzina ok. 15.15? W jakim kierunku koty trzeba zawieźć (może być np. lecznica p. Łukuciów? lub inna w tym rejonie?). Pod tymi dwoma warunkami mogłabym zaoferować zabranie kotów z Bitwy po Płowcami (chodzi o to stadko pod sklepem spożywczym?) w dn. 24-26.
mpacz78 pisze:Tak, te 2 co są złapane dostają te zastrzyki w lecznicy a dla pozostałych kotów jeśli się pojawią są jakieś tabletki od weta do dodawania w karmie. To może nie jest antidotum ale pozwala przeciwdziałać mikrokrwotokom wewn. i zewn. oczywiście o ile zjedzona dawka trucizny nie jest zbyt duża, bo wtedy to nic nie pomoże.... coś nam tak wet tłumaczył, mówił też, że czas działania trucizny jest rózny i może być z opóźnieniem.
Masakrka...
Marlon pisze:Dziewczyny czy pasuje Wam spotkanie w ten poniedzialek?
mpacz78 pisze:niuniab pisze:Dziewczyny nie wiem do kogo się zwrócić z pomocą więc piszę tutaj. Mój ojciec pracuje na budowie nowego osiedla w Gdyni. Jest tam mnóstwo kotów, które ciągle się rozmnażają. Kierownik budowy zabrania karmić kotów, aby się nie zadomowiły. Kotów jest coraz więcej, ale nikt nie myśli o sterylizacji tylko o tym jak najszybciej pozbyć się kotów. Proszę o jakąkolwiek pomoc
W którym miejscu to jest w Gdyni, na jakiej dzielnicy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, kasiek1510, misiulka i 209 gości