NOWY LOKATOR! Dwie Dziewczyny, Pers i Jamniś. Musia za TM:-(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 20, 2012 12:21 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Mały Dexter Żuczek
Obrazek
Tak się bawi szczurek
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Scurek padł...
Obrazek

Luneczka ze zdziwieniem obserwuje wyczyny smarkacza...
ObrazekObrazek

Mały chce być kochany...nie rozumie, że my jeszcze mamy w sercach Owadzika...
Biega za nami, domaga się pieszczot.....noszenia na rękach... w śmieszny sposób domaga się żarełka...
Wnosi ruch i mobilizuje nas do pracy...
A my...zaczynamy po cichutku się w nim zakochiwać...

Wczoraj były pierwsze próby, położenia malucha na jego posłanku, aby spędził wygodnie nockę...nie zdążyłam podejść do swojego łóżka...mały się rozdarł jak stare prześcieradło...
przy łóżku był szybciej ode mnie...nie dało się...spaliśmy bez zmian...w trójkę...
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw wrz 20, 2012 12:26 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Miraclle pisze:
AnnAArczyK pisze:Obrazek

Witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziewczyny spragnione męskiego towarzystwa fiu fiu :ryk: :ryk: :ryk:
Na pewno mają okolicznych przystojniaków na oku :mrgreen:

Witamy :1luvu:
One są piękne :wink: więc adoratorów pewnie nie brakuje...dobrze, że obie panienki są po sterylkach... :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw wrz 20, 2012 12:36 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Anno, macie takie duże serducha, że na pewno jest tam miejsce i dla Musi i dla parówki. Jestem o tym przekonana! Nie brońcie się przed pokochaniem go, to nie jest zdrada wobec Musi. Owadzik na pewno z góry Wam kibicuje.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw wrz 20, 2012 12:48 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

rastanja pisze:Anno, macie takie duże serducha, że na pewno jest tam miejsce i dla Musi i dla parówki. Jestem o tym przekonana! Nie brońcie się przed pokochaniem go, to nie jest zdrada wobec Musi. Owadzik na pewno z góry Wam kibicuje.

Rastanja...Twoje słowa...dziękuję...
Właśnie tak się czuję...tak jakbym zdradzała Owadzika... :oops:
Mam nadzieję, że więcej osób tutaj goszczących ma podobne zdanie do Twojego :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw wrz 20, 2012 12:56 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

AnnAArczyK pisze:
rastanja pisze:Anno, macie takie duże serducha, że na pewno jest tam miejsce i dla Musi i dla parówki. Jestem o tym przekonana! Nie brońcie się przed pokochaniem go, to nie jest zdrada wobec Musi. Owadzik na pewno z góry Wam kibicuje.

Mam nadzieję, że więcej osób tutaj goszczących ma podobne zdanie do Twojego :1luvu:

Wiesz...ja sądze że Musia nie chciała by żebyście się smucili, kochała was bardzo,daliście jej tak wiele ...jak wiele pieseczkow nie mają nawet połowy tej miłosci. Jestem pewna ze Owadzik cieszy sie ze to male biegające coś stara sie was oderwac od smutkow , napewno chciala by zebyscie dali mu tyle milosci .Bo przeciez macie jej bardzo duuuzo dla zwierzatek , Ona to wie najlepiej .

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw wrz 20, 2012 13:11 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Lilka Mrau pisze:
AnnAArczyK pisze:

Wiesz...ja sądze że Musia nie chciała by żebyście się smucili, kochała was bardzo,daliście jej tak wiele ...jak wiele pieseczkow nie mają nawet połowy tej miłosci. Jestem pewna ze Owadzik cieszy sie ze to male biegające coś stara sie was oderwac od smutkow , napewno chciala by zebyscie dali mu tyle milosci .Bo przeciez macie jej bardzo duuuzo dla zwierzatek , Ona to wie najlepiej .

Lidziu, faktem jest, że Muszka była mądrym psem...pewnie jest tak jak piszesz...bynajmniej chciałabym, żeby tak było...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw wrz 20, 2012 13:24 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Oj widać,że Żuczek dopieszczony żywieniowo brzuszek mu zaokrąglił się :D minka Lunki super jak obserwuje poczynania malucha :ryk:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw wrz 20, 2012 14:56 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

No faktycznie. Mała beczułka :lol:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Sob wrz 22, 2012 17:23 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Hop,hop a co tu tak cicho?Gdzież to gospodyni wątasa wybyła? :D mam nadzieję,że wszystko okej ze zdrówkiem zwierzaków :?

rudy kociak

Post » Sob wrz 22, 2012 22:57 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

rudy kociak pisze:Hop,hop a co tu tak cicho?Gdzież to gospodyni wątasa wybyła? :D mam nadzieję,że wszystko okej ze zdrówkiem zwierzaków :?

Witamy z wieczorka :D
Ze zdrowiem zwierzaczków jest wszystko w porządku...z moim troszkę gorzej :mrgreen:
Wczoraj zgubiłam kolczyk, prezent od córki i zięcia na rocznicę ślubu...jestem wkurzona na swoją głupotę...raz już mi się odpiął...miałam iść do jubilera, nie zdążyłam, za długo się wybierałam :evil: Przeszukałam ciuchy w których byłam wczoraj, przeszukaliśmy samochód, podłogi i pościel...wcięło...pozostał mi do przeszukania trawnik :mrgreen: i miejsce przed bramą, gdzie wysiadałam z samochodu, no może będę jeszcze raz szperała w samochodzie...narazie mi przeszło szukanie, chociaż mam cały czas nadzieję...jest mi głupio przed dziećmi...

Wygrzebałam z albumu rodzinnego :mrgreen: kilka zdjęć Kropki w chwilach szczęśliwości :wink:
Jeszcze w wieku dziecięcym pod czujną opieką Kacperka :D
Obrazek
Obrazek

Podziwiająca swoje wyczyny :ryk:

http://www.youtube.com/watch?v=uYV9svRSmdg
Kropcia, to taka kociczka, która uwielbia leżeć na pleckach...
Tutaj jako siedmiomiesięczne kocię :mrgreen:
Obrazek
Ulubiona od zawsze pozycja Kropki :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tylko teraz to zupełnie nierealne, kiedy tylko próbuje się tak relaksować zaraz nadlatuje psio, więc Burasia próbuje uciec... Szczotek nie daje za wygraną...
Ostatnio edytowano Nie wrz 23, 2012 11:36 przez AnnAArczyK, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Sob wrz 22, 2012 23:34 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

nawet nie próbuj myśleć inaczej... :ok: :D jest w Waszym sercu miejsce i dla Żuczka i dla Musi i dla tych których masz w podpisie...Oni zawsze będą w Twoim sercu :D

zdecydowałam się pomóc Kubusiowi dwa dni po śmierci Kocika, 2 października minie 2 lata a ja nadal na wspomnienie o nim...płaczę :cry: miłość jest wielka, mogłabyś obdarzyć nią jeszcze wiele istnień...................... :ok: :D :D :D
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie wrz 23, 2012 7:42 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Jest na to jedna rada musicie wziąć Żuczkowi psiego kolegę to myślę,że trochę odpuści Kropeczce :wink: ale Kropeczka malutka była słodka :D teraz też jest jeszcze słodsza :wink:

rudy kociak

Post » Nie wrz 23, 2012 8:41 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Zuziu,miłości do zwierząt masz cały ogrom,więc nie miej wyrzutów ,że mały szkrab zdobywa Waszą miłość,bo to nie jego wina ,że wskoczył na miejsce Musi. On nie zajął Jej miejsca w Waszym sercu ,tylko w Waszym domu,a to wielka róznica.On potrzebuje miłości ,a Ty potrzebujesz tą miłość dawać,bo po prostu kochasz zwierzęta i jesteś na nie skazana,czy tego chcesz,czy nie :D
I ile bys tych zwierzaczków nie miała,dla kazdego tej miłości starczy,nie ujmując pozostałym,i nie zapominając o odeszłych :1luvu:
Zdjęcie psiego bąbelka i małej Kropki rozkoszne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie wrz 23, 2012 9:54 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

Dopiero doczytałam bardzo mi przykro .... :(

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Nie wrz 23, 2012 13:09 Re: Dwie dziewczyny i Ich dwóch.Pan Pers i Nowy.Muszka za TM

puszatek pisze:

nawet nie próbuj myśleć inaczej... :ok: :D jest w Waszym sercu miejsce i dla Żuczka i dla Musi i dla tych których masz w podpisie...Oni zawsze będą w Twoim sercu :D

zdecydowałam się pomóc Kubusiowi dwa dni po śmierci Kocika, 2 października minie 2 lata a ja nadal na wspomnienie o nim...płaczę :cry: miłość jest wielka, mogłabyś obdarzyć nią jeszcze wiele istnień...................... :ok: :D :D :D

Puszatku :1luvu:
Staram się...ale trudno zapomnieć...u nas zawsze były biedy...jedynym zwierzakiem kupionym był poprzedni jamnik...dostałam od męża, po utracie poprzedniej biedy, której daliśmy dom...(był to maleńki kundelek, zabrany ze wsi...dzieci próbowały go utopić w sadzawce, gdy im się nie udało, rzucały nim o ścianę stodoły, nawet pochwaliły się, że nie dają mu jeść,bo...i tak nikt go nie kupi :evil:
Jego historia jest bardzo ciekawa...może kiedyś o nim opowiem...pies był wyjątkowy...nawet zdobył jakieś miejsce w konkursie psiowej fotografii :D Był z nami 16,5 roku, chociaż w pewnej klinice miał być uśpiony w wieku lat 10-ciu...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

[poprzednia][następna]