Dorota Wojciechowska pisze:CatAngel pisze:Gosia czy Ty wkleiłaś naklejkę z Biocanu do książeczki Amelki?
Czy to jest sygnał że Amelka jest zaszczepiona na grzyba
Tak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:CatAngel pisze:Gosia czy Ty wkleiłaś naklejkę z Biocanu do książeczki Amelki?
Czy to jest sygnał że Amelka jest zaszczepiona na grzyba
CatAngel pisze:Bardzo proszę dzisiaj wieczorem nie podawać już na zdrowej malcom Unidox-u. Niech mają jeden dzień spokoju, jutro jak czas pozwoli pojadą do weta na kontrolę i zmianę leku od razu Arczi pojedzie w sprawie łapki.
Mam pytanie. Ponieważ Ogonek goni Większą i to zazwyczaj jak do kuwety idzie. Wczoraj też coś słyszałam ze zdrowej. To może by nie dużą kuwetę odkrytą postawić tam gdzie jest ten domek drewniany (w nim nikt nie śpi) na tych deskach, obok śpi Większa i Mniejsza. Jak widzę jak Mniejsza porusza się po zdrowej tak skulonato żal jej
Mara S pisze:CatAngel pisze:Bardzo proszę dzisiaj wieczorem nie podawać już na zdrowej malcom Unidox-u. Niech mają jeden dzień spokoju, jutro jak czas pozwoli pojadą do weta na kontrolę i zmianę leku od razu Arczi pojedzie w sprawie łapki.
Mam pytanie. Ponieważ Ogonek goni Większą i to zazwyczaj jak do kuwety idzie. Wczoraj też coś słyszałam ze zdrowej. To może by nie dużą kuwetę odkrytą postawić tam gdzie jest ten domek drewniany (w nim nikt nie śpi) na tych deskach, obok śpi Większa i Mniejsza. Jak widzę jak Mniejsza porusza się po zdrowej tak skulonato żal jej
Ja widziałam jak Ogonek utrudnia wejście do kuwety także MniejszejMogę dorzucić dziś jedną kuwetę tam na górę
CatAngel pisze:Ja nie wiem czy ta kryta wejdzie bo tam jest półka jeszcze na której sobie Mniejsza siedzi. A chodziło mi o jakąś mniejszą kuwetę aby miały tam jeszcze miejsce dla siebie i żeby koty nie zauważyły nowej rzeczy.
Mara S pisze:A te kotki ze schronu to jak dla mnie są jakieś: MIKRUSKIZastanawiałyśmy się też czemu takie mokre są całe ale już rozumiem, że z jedzenia (bo przez moment nawet myślałam, ze może Marlena je kąpała
). Można im mleka kociego dawać? Czy one mają jakieś leczenie/zalecenia wdrożone?
Czy Zdziwko ma na ogonie grzyba? Na moim ostatnim dyżurze w piątek jego ogonek był w o wiele lepszym stanieMoże trzeba mu go zacząć smarować, albo robić maczanki?
W przedsionku kwarantanny na szafce znalazłam strzykawkę z jakims białym płynem, włożyłam ją do witrynki, nie wiem co to było![]()
Cookie1706 pisze:Dobra mam juz fotosika ale nie umiem wrzucić zdjęć na forumo ja nieszczęśliwa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 696 gości