Moderator: Estraven
zmiterka pisze:Kobietki mam ogromny problem ,zarezerwowalam bilet ale otzrymala smutna wiadomosc ze moje malutkie szczescie bedzie w luku zamowilam spray felivay mysle nad kroplami na uspokojenie,zastanawiam sie nad tabletkami ale boje sie bo wiem ze tym chole*** luku jest zimno a jak mi zasnie i sie nie obudzi bo bedzie zimno.Sluchajcie moze termofor jej dam do transportera?Chce go wylozyc pianka specialna ...jak moge ja jeszcze ja przygotowac?

zmiterka pisze:Hej Myszko wiesz co ja zamawialam bilet telefonicznie w norwegianie lece w Bergen do Berlina .Zasmucilas mnie informacja ze nie moge jej kalimaty dac.Zamowilam bilet dla niej juz teraz dzownilam i wszystko jest dobrze zwierzak jest "cat in cargo hold" wiec wydaje mi sie ze nie powinno byc problemu.A co do syropka to dziekuje bo chcialam dac jej taki syropek stresnal a czytalam ze mozna tylko takie ktore nie spowalaniaja pracy derca to prwada?
zmiterka pisze:Sluchajcie a moze lepiej taka klatke jej wezme?
http://allegro.pl/transporter-gulliver- ... 32524.html
moge ja ubrac w cos zeby bylo jej cieplej.Z ta kalimata to chce tylko wewnatrz ale kratke zostawic zeby miala doplyw powietrza i tylko wyscielic do polowy ..
zmiterka pisze:Transporter super.
Nie bedzie za duzy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 27 gości