chociaż słyszałam już lepsze żarty

no żesz kurka wodna mać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Inga, ja nie łapię dlaczego kurduple Twoje ukraińskie sąA chyba wszystko przeczytałam
![]()
atla pisze:jerzykowka pisze:Inga, ja nie łapię dlaczego kurduple Twoje ukraińskie sąA chyba wszystko przeczytałam
![]()
Asiu! bo je "osobiście urodziła" (cytat) pewna ukraińska miss procentów, która to mieszka w posesji na WIN...
Magija pisze:Jak tam biały pies? Nie rozrabia? Dajecie radę?
No nie mogęGeorg-inia pisze:[...]
W ogóle mam zamiar sobie nabyć czapkę ze złotym napisem "ODŹWIERNY"całe popołudnia stoję przy drzwiach i je otwieram, bo psy chcą na dwór, zamykam, Lola szczeka albo wali w drzwi, otwieram, wpuszczam Lolę, zamykam, otwieram, bo rastek sam nie chce być na podwórku, zamykam, otwieram, bo oba psy jednak stwierdziły, że chcą na dwór, zamykam, otwieram bo Rastek drapie, zamykam, otwieram, bo Lola szczeka, bo została sama, zamykam, i tak, qrwa, w kółko!
O matko, Inga fuuuujGeorg-inia pisze:[...] Śliczne-apetyczne - jak stwierdziły oba psy, pchając mi twarze do "kupowego" kubełka[...]
Georg-inia pisze:(...) Przytomna dilah szpnęła tylko: "bierz transporter i sp..laj, bo ona zaraz na nas skoczy". Uciekłam z transporterem pod pachą, zatrzymałam się dopiero na ulicy i tam na Kasię czekałam.![]()
babajaga pisze:Masza i Misza
Magija pisze:Co do maluszkow u Ciebie - napisz o nich szybciutko na strone niech beda pod opieka kotyliona, bo Ty mimo, ze kotylionka to zawsze zośka samośka.
Georg-inia pisze: Małe mają popsuty zespół mruczący
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan i 33 gości