Moje Ukochania bardzo dziękują Cioteczkom za komplimenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I za wspaniałe fotki autorstwa Martusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocham je do obłędu i każde z nich jest dla mnie cudem, nawet Hełm Poniemiecki - tak Iwonka ochrzciła Budryska i trzeba przyznać, że bardzo trafnie

, on ma taki kształt czaszki
Kocham je wszystkie do obłędu i się tego nie wstydzę
Tak, Aniu - Józio to prawdziwy byk

, jest bardzo potężny. Jest na specjalnej diecie, bo nie może przybrać na wadze, ze względu na ryzyko obciążenia stawu barkowego przedniej łapki. Mimo to, ciałko ma przepastne i taaaaakie słodkie

To mój Król Słońce
Bąbla Pani Doktor ostatnio określiła jako potężnego kotka, a dla mnie to ciągle szczupaczek jest

To mój Król Maminsynek
Planeta to mój KrólOwa Wybiegów czyli Claudia Schiffer

Długi, z nogami do nieba, domagający się zachwytów i szalenie kontaktowy, bez ludzia nie żyje
PiPi to moja najsłodsza dziewczyneczka, przez weta prowadzącego nazywana diablicą (pobranie krwi graniczy z cudem, tabletkę podają 3 osoby, a PiPi toczy pianę za dziesięciu)

Tonę w jej oczach, które zdradzają wspaniały świat wewnętrzny tej kici

To moja Królowa Najsłodszej Niezależności.
Myszka zwana Buczyńską - mój wieczny osesek, neurotyczny, histeryczny, wiecznie do mnie przyklejony

To moja Królowa Domowego Królestwa

Sprawuje rządy żelaznym buczeniem
Smużka, mój najdroższy delikates

Ta kicia jest tak taktowna, delikatna jak prawdziwa dama. Co nie zmienia faktu, że często strzela baranki, wylizuje buzię, włosy i podkrada żarełko

Ale damą jest i basta! To moja Królowa Najczulszej Delikatności.
Smoczek do niedawna tytułowany żoną Colombo (każdy o niej słyszał, nikt nie widział

),zaczął się ukazywać gościom i powolutku zamienia się w Króla Przytulaka

On musi się do mnie przyklejać, musi. A teraz już pozwala czasem dotknąć się komuś innemu
Saruś to na pewno Król Włóczykijów - ma swój świat, swoje przygody, ale bez domu, bez Dużej, bez mizianek żadna przygoda nie miałaby dla niego sensu

Bardzo z niego mądry i ufny kot opiekun
A piesy moje może nie królewskie, ale z takimi serduchami, że duma mnie rozpiera

Szalona Mela w przerwach nieposkromionej nadaktywności przychodzi i przytula się do ludzia jak dziecko

Budrys całą aktywność wkłada w przytulanie

Czuwają nad domem, nad nami wszystkimi, przerabiają ogród na klepisko z przeszkodami w postaci dziur miliona i kochają ludzi do niemałej przesady