Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 15, 2012 18:35 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Melcia :1luvu:
Planeta :1luvu:
Józinek :1luvu:
Myszka :1luvu:

no przecudne te zwierzątka :D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob wrz 15, 2012 21:25 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Oh!! :mrgreen: Szalona Mela :1luvu: i Hełm Poniemiecki! :1luvu:
Głaski dla wszystkich futerek, mizianki po całości, a dla Cioteczki buziale ogromniaste. :1luvu: :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Sob wrz 15, 2012 21:38 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Śliczne stado :1luvu:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie wrz 16, 2012 8:19 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Piękne zwierzaki, no nie wiem, który piękniejszy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Nie można oczu oderwać.
A z Józinka byk 8O :D
i Bąbelek też kawał kota :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie wrz 16, 2012 18:24 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Jak nie zapadł w serducho? Cały weekend próbowałam mu się przypodobać! I tylko zmylony zapachem wędlinki dał się dotknąć :mrgreen:
A, i w nocy, gdy sie pomylił, zrobiliśmy noski-noski ;)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Pon wrz 17, 2012 9:54 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Moje Ukochania bardzo dziękują Cioteczkom za komplimenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I za wspaniałe fotki autorstwa Martusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocham je do obłędu i każde z nich jest dla mnie cudem, nawet Hełm Poniemiecki - tak Iwonka ochrzciła Budryska i trzeba przyznać, że bardzo trafnie :lol: , on ma taki kształt czaszki :wink:
Kocham je wszystkie do obłędu i się tego nie wstydzę :mrgreen:

Tak, Aniu - Józio to prawdziwy byk 8) , jest bardzo potężny. Jest na specjalnej diecie, bo nie może przybrać na wadze, ze względu na ryzyko obciążenia stawu barkowego przedniej łapki. Mimo to, ciałko ma przepastne i taaaaakie słodkie :1luvu: To mój Król Słońce :wink:

Bąbla Pani Doktor ostatnio określiła jako potężnego kotka, a dla mnie to ciągle szczupaczek jest :oops: :1luvu: To mój Król Maminsynek :wink:

Planeta to mój KrólOwa Wybiegów czyli Claudia Schiffer :wink: Długi, z nogami do nieba, domagający się zachwytów i szalenie kontaktowy, bez ludzia nie żyje :1luvu:

PiPi to moja najsłodsza dziewczyneczka, przez weta prowadzącego nazywana diablicą (pobranie krwi graniczy z cudem, tabletkę podają 3 osoby, a PiPi toczy pianę za dziesięciu) :wink: Tonę w jej oczach, które zdradzają wspaniały świat wewnętrzny tej kici :1luvu: To moja Królowa Najsłodszej Niezależności.

Myszka zwana Buczyńską - mój wieczny osesek, neurotyczny, histeryczny, wiecznie do mnie przyklejony :wink: To moja Królowa Domowego Królestwa :1luvu: Sprawuje rządy żelaznym buczeniem :wink: :D

Smużka, mój najdroższy delikates :1luvu: Ta kicia jest tak taktowna, delikatna jak prawdziwa dama. Co nie zmienia faktu, że często strzela baranki, wylizuje buzię, włosy i podkrada żarełko :wink: :D Ale damą jest i basta! To moja Królowa Najczulszej Delikatności.

Smoczek do niedawna tytułowany żoną Colombo (każdy o niej słyszał, nikt nie widział :wink: ),zaczął się ukazywać gościom i powolutku zamienia się w Króla Przytulaka :1luvu: On musi się do mnie przyklejać, musi. A teraz już pozwala czasem dotknąć się komuś innemu :D 8)

Saruś to na pewno Król Włóczykijów - ma swój świat, swoje przygody, ale bez domu, bez Dużej, bez mizianek żadna przygoda nie miałaby dla niego sensu :wink: :D :1luvu: Bardzo z niego mądry i ufny kot opiekun 8)

A piesy moje może nie królewskie, ale z takimi serduchami, że duma mnie rozpiera 8) :wink: Szalona Mela w przerwach nieposkromionej nadaktywności przychodzi i przytula się do ludzia jak dziecko :lol: Budrys całą aktywność wkłada w przytulanie :roll: Czuwają nad domem, nad nami wszystkimi, przerabiają ogród na klepisko z przeszkodami w postaci dziur miliona i kochają ludzi do niemałej przesady :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon wrz 17, 2012 11:15 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Prześliczna gromadka :1luvu:
A Bąbel jest rzeczywiście okazałym kotkiem. :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon wrz 17, 2012 21:54 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

dawno już zagladałam do brygady Asi :oops:
a tu tyle wieści ..

zdjęcia piękne .. zresztą jak tacy modele i modelki to się nie ma co dziwić :)))

a Józio rzeczywiście chłopak jak się patrzy .. widać że lubi podjeść .. i się nie dziwię że Asia lubi wtulać się w jego ciałko :)))

..dziewczyny mam pytanko - mogę skopiować najnowsze zdjęcia Józka i wstawić na naszą stronę szydłowiecką ..
chciałabym pokazać jak Józio wspaniale się prezentuje i jaki mam cudny dom o którym pomarzyć można ..
a jak go znalazłam jego przyszłość wisiała na włosku .. bo jakby go SM przejęła do już by nie żył .. Miasto za leczenie by nie zapłaciło na pewno :( a dzięki wsparciu wielu osób i cudenj opiece Asi UDAŁO SIĘ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

.... trzymam kciuki na Lalusia .. opiekę ma najwspanialszą ..

............ i jeszcze mam pytanie - jest na miau możliwość poproszenia o pomoc / na którymś wątku czy może jakiejś Fundacji /
w sterylizacji kocic które rodzą co ruję ..
obecne "znalezisko"w Szydłowcu 8O 8O 8O

2 lub 3 kocice
i 10 około 5 tyg kociaków ..

Obrazek
Józek z Szydłowca - po amputacji łapki - super DT został wymarzonym domem Józia :)))) - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=126188

kama210

Od: Czw kwi 29, 2010 23:27

Post » Wto wrz 18, 2012 9:24 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

No i najważniejsza
Matka Joanna od zwierzorów :mrgreen: :wink:

Pozdrowienia od czterech pancernych i psa :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro wrz 19, 2012 8:23 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Ja Ci dam, Małgocho Ty moja :twisted: :lol:
Ukochaj ode mnie swoją czwórkę i psa :1luvu:

Kama Kochana, wszystko już Ci przekazałam przez telefon, bo wczoraj trudno mi było coś pisać na forum.

Cioteczki Kochane, przekazałam moim Ukochaniom wszystkie ciepłe słowa i wielce były ukontentowane. Może wlaśnie z tej okazji Józio przyniósł mi w prezencie żabę 8O :roll: W wolierze żaby i dżdżownice to chyba kocie atrakcje :evil: Patrząc na Józinka i na porcyjki specjalnej karmy (obecnie Trovet WRD), które mu z iście aptekarską precyzją wydzielam dochodzę do wniosku, że On został żabojadem :mrgreen: Bo skąd tyle tego słodkiego ciałka :twisted: :wink:

A teraz o przesłodkim Lalusiu :1luvu:
Wszystkie szewki są już wyjęte i brzuszek pięknie się goi :D :D :D
Gorzej z raną po oczku, w kąciku troszkę jeszcze się nie zrasta i czasem troszkę krwawi. Podczas kontroli Pan Doktor stwierdził, że tak ma prawo to wyglądać. Ostrzegał też, iż może się rozwinąć stan zapalny i oczywiście dziś (a raczej w nocy) się rozwinął :( Zaraz będę dzwonić do lecznicy w tej sprawie i pewni dziś ich odwiedzimy. To nic groźnego, ale chciałabym żeby ta kruszyna już naprawdę mogła zapomnieć o bólu i czuć się znakomicie. A dziś śniadanka Laleczek nie chciał :( Na szczęście do tej pory jadł mnóstwo i jego dobne kostki ciałka nabierają!
Poza tym grzyb na moim słodziczku rozkwitł, w ruch więc poszła szczepionka i codzienne "opryski". Ta przypadłość nie pozwala Lalkowi poznać reszty domowników, a na to ma wielką ochotę (w przeciwieństwie do nich, pewnie :mrgreen: ). Jeszcze troszkę musi poczekać i zadowolić się moją skromną, acz rozłożystą odobą :wink: Przytula się ciągle, najchętniej zasypia na mojej szyi, wylizuje twarz i ciągle chce być miziany :D Oczywiście hulanki i swawole też malca zajmują - coraz częściej :wink:

Wklejam kilka fotek z wczorajszego wieczora, zaszyty oczodół nie był jeszcze spuchnięty.

Laluś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro wrz 19, 2012 8:35 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

ależ on śliczny jest, Asieńko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro wrz 19, 2012 8:50 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

kocur jak się patrzy :mrgreen: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro wrz 19, 2012 9:29 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

cudny chłopaczek :1luvu:
a jaki już uśmiechnięty :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 19, 2012 10:56 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

jerzykowka mam dla niego dziewczynę :wink:
Smukłą , długołapną, dymną o bursztynowych oczach.
Powiedz tylko TAK a staniemy się rodziną :mrgreen:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro wrz 19, 2012 11:48 Re: Bąbel& Spółka...Laluś już zacerowany,1oczkiem podziwia,

Małgocha Pe pisze:jerzykowka mam dla niego dziewczynę :wink:
Smukłą , długołapną, dymną o bursztynowych oczach.
Powiedz tylko TAK a staniemy się rodziną :mrgreen:

TAK 8) :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]