Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 17, 2012 22:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Ah ,te wydawane wewnetrzne dzwieki,jak ja to dobrze znam,w calym domu gra muzyka jak Lotos zadecyduje pogadac!
Rano nas budzi ta swoja muzyka,tylko dlatego ze On wlasnie chce porozmawiac i popiescic sie troche.I wcale nie rozchodzi sie o ranne jedzenie bo On glodny zaczyna sie robic dopiero po 9 tej!
Lotos jest najprawdziwszym ze wszystkich persow,a oto przyklad:
W piatek znajoma przywiozla do nas swojego psa na tydzien na kolonie,bo wyjechala na wakacje.
Lotos akurat spal w tym momencie.
Po jakims czasie budzi sie ,idzie do kuchni i przechodzi kolo psa zupelnie go nie widzac.
Tak bylo przez caly wieczor-pies byl dla niego przezroczysty.Lotos byl na innej(swojej) planecie.
Na drugi dzien rano-o kurcze! -pies! Byl i zrobiony grzbiecik i zdziwiona mina-no ,tak Lotos wyladowal na planecie Ziemia!

Lotosowi tez nie zamyka sie pysio,ale sie nie slini,a jak spi to mu cudownie jezyk wystaje.

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Wto wrz 18, 2012 19:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

koniec świata-Kotkins ma wygolonego persa:)
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Wto wrz 18, 2012 20:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

:mrgreen:
No ciesz się Ezzme, c i e s z!!!

Zobaczysz jaki będzie zarośnięty za rok.Normalnie- król kosmaczy!:)

NIE CIERPIĘ GOLENIA PERSÓW.
Jak się chce mieć łysego to się kupuje devona albo sfinksa! :mrgreen:

Ja kocham mieć kłaki w : porannej kawie , w kremie pod oczy, w oku, w maśle...kocham persy.
MUSZĘ kochać kłaki...

A wewnętrzna orkiestra Leosia...ma uszkodzone nabłonki w oskrzelach...gra w nim.W Amelce też.Mniej , ciszej i bez smarkactwa.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto wrz 18, 2012 20:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

ależ ja nie czuję żadnej satysfakcji! to po prostu pierwsze co mi przyszło na myśl ;)
kotkins pisze:Zobaczysz jaki będzie zarośnięty za rok.Normalnie- król kosmaczy!:)

w to nie watpię :ok: po Dimie już nie widać, że był ogolony :roll:
kotkins pisze:NIE CIERPIĘ GOLENIA PERSÓW.
Jak się chce mieć łysego to się kupuje devona albo sfinksa! :mrgreen:

tak się ma 2w1 8) no i ten persi styl i charakter-nie do podrobienia :D

kłaki są tak czy tak

ech...stęskniłam się za WamiObrazek

ezzme

Post » Wto wrz 18, 2012 20:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

viewtopic.php?f=13&t=146175&start=15

zobaczcie...

Ezzme jak się ma Najmniejszy Kocurek?? :D

kotkins

Post » Wto wrz 18, 2012 20:45 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

jaki tam najmniejszy 8O wszystkie koty już przegoniła
zdjęcia ostatnio wrzuciłam

ezzme

Post » Wto wrz 18, 2012 20:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Widzę,widzę...TO JAKIEŚ INNE DZIECKO!!! 8O

kotkins

Post » Wto wrz 18, 2012 21:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

NIE LUBIĘ CIEM!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto wrz 18, 2012 21:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

kotkins pisze:Widzę,widzę...TO JAKIEŚ INNE DZIECKO!!! 8O

też mi się czasem tak wydaje ;)

Neigh pisze:NIE LUBIĘ CIEM!

mię?!

ezzme

Post » Wto wrz 18, 2012 21:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Nie, MJĘ!! :mrgreen:

kotkins

Post » Wto wrz 18, 2012 21:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Tak zasadniczo to ja nikogo nie lubiem. Ale w rankingu nie lubianych Kotkins się wysunał na czołowke......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro wrz 19, 2012 6:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Powiedziałam o tych kotach kotkinsowi - czy to znaczy że wychodzę w Twoim rankingu na prowadzenie? :mrgreen:

I ezzme: Bardzo się cieszę, że wróciłaś :1luvu: A maleństwa niestety tak mają, że szybko wyrastają. I wkrótce z Kalinki :1luvu: będzie całkiem duża dziewczynka.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro wrz 19, 2012 9:37 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Dobra ŻADNEJ z Was nie lubiem i jest z głowy:-)

Ale bym się chętnie spotkała popielęgnowac nielubienie:-). Ezzme ciesz się tym czasem..........dzieci zdecydowanie za szybko rosną.........moje ma aktualnie 186...........i jeszcze nie powiedziało ostatniego słowa

Obrazek

Neigh

Post » Śro wrz 19, 2012 13:49 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

kotkinsie , może persika? koteczka ok. 3 lat , zdrowa , nie trzeba jej golić :wink: włos dłuższy. Piękna, w typie point..
transport pod sam dom.
Szukam dla niej domku, babsko rozmnażało ją z kocurem w typie syberyjczyka. /też do adopcji./.
Mogę fotki trzasnąć.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro wrz 19, 2012 16:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Cypisek, opwiem Ci historię, którą bosko mi ostatnio(!)opowiedział moj wet.
Otóż obsługuje on jedną taką jak my wariatkę z Danii, ona ma fioła na tle bezdomnych psów.Jest Polką, przyjeżdża tu co pewien czas i bierze do siebie psa.Zwykle chorą pokrake, co jej tu nikt nie chce.
A potem TAM mu dom znajduje...albo i nie.Wtedy delikwent zostaje u niej.
W związku z czym "przepsienie" ma w domu spore.
Przyjechała ostatnio z mężem, spokojnym, wielkim i jasnowłosym Duńczykiem.
Chłopina nie zna słowa po naszemu,zwykle się tylko szeroko uśmiecha.Tym razem ona wyciągnęła skądeś wyjątkowo paskudnę mieszankę ratlerka i cziłały.Pies typu "będę się trząsł a jak mnie wkur... to cię boleśnie ugryzę u twarz".Z wszystkimi możliwymi schorzeniami rzecz jasna.
Przywieźli to cudo do lecznicy.
Wet melduje psa w lecznicowym komputerze i pyta rutynowo panią
-Imię psa?
Ona bierze wdech a mąż-Duńczyk rzuca gromko:
-ŁOSTATNI!!!!

Pies został "Ostatnim" ,a mąż po angielsku wytłumaczył,że mają 6 pokrak tego typu w domu a ten będzie JEGO.
I że będzie OSTATNI!
Bo on więcej nie zniesie!!!

Wiesz jak ma na drugie imię Leon???

OSTATNI!!! :mrgreen:

(Mogę pomóc ratować jakieś persy,ale nic więcej nie wezmę.Leukot nie będzie szczepiony, prawdopodobnie NIGDY.
A mnie się podoba moje małżeństwo nad wyraz (mamy dziś rocznicę ślubu...).Małż się ze mną rozwiedzie jak coś jeszcze sprowadzę pod nasz dach.Z tych dwóch przyczyn NIE BĘDZIE więcej persów-Kotkinsów.Są trzy, jeden brytek i jamnik.Na mój gust to jest KOMPLET!!!!!!)

kotkins

[poprzednia][następna]