Bździągwy wszystkiego ciekawe, małe szkraby
Masz z nimi wesoło
Pozdrawiamy

, bo zagląda do nas...chociaż Duża nie pisze często....zajmuje się Dużym na tym, no, ...a urlopie. Kochamy Cię Ciociu

ilgatto pisze:Dzień dobry![]()
![]()
![]()
Pozdrawiamy wszystkie Ciocie....a Cioci Miraclle przesyłamy 100 i 1 całusków, bo zagląda do nas...chociaż Duża nie pisze często....zajmuje się Dużym na tym, no, ...a urlopie. Kochamy Cię Ciociu
![]()
![]()
![]()
Bździągwy
Dziewczynki dokazują, ale są przekochane.....jak wszystkie koty.
Przepraszam,ale nie mam czasu na częste wizyty tutaj....próbuję wykorzystać obecność męża do przygotowania działki do zimy, bo podobno ma być sroga(wiecie:dach,stryszek,..... miejsca dla kotów). W domu też trochę do zrobienia...przydałby się remont, ale na to na razie nie ma kasy i czasu...musi poczekać do lepszych czasów(tzn.kasa by się znalazła gdybym przestała karmić koty działkowe). Remontować, nie remontować...karmić, nie karmić....oto jest pytanie
![]()
Dużej wybaczamy brak częstej obecności musi się TZ nacieszyć
cytryna pisze:też zaglądam![]()
bździągwy wspaniałe![]()
faktycznie przygotowanie działki ważna rzecz

...my wiemy,że Ciocia jest zajęta... Duża ogląda bazarki, które przygotowujesz tylko narzeka na brak funduszy, taka narzekalska się zrobiła 
.
Lolcia81 pisze:Kleo jest CUDNA![]()
![]()

ilgatto pisze:Lolcia81 pisze:Kleo jest CUDNA![]()
![]()
Aż się o nią boję i boję się pokochać ją jeszcze bardziej.....

ilgatto pisze:Co do określenia koloru jej futerka, też tak myślałam....zostałam jednak poprawiona i określono ją jako tri. Nie jestem hodowcą, więc nie wiem, jak to w końcu jest z Kleo?
ilgatto pisze:Cieszę się, że trafiła do nas duża Hani........sikniemy tam w wolnym czasie, bo skończył mi się czas internetowy...
ilgatto pisze:... teraz TZ i działkuny
Jak tu zostało napisane szylkret taki,owaki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości