Lot z 7 p.,Moja pierwsza działkowa Miłość

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie wrz 16, 2012 15:17 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bździągwy wszystkiego ciekawe, małe szkraby :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Masz z nimi wesoło :mrgreen:
Pozdrawiamy
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pon wrz 17, 2012 9:33 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Dzień dobry :kotek: :kotek: :kotek:
Pozdrawiamy wszystkie Ciocie....a Cioci Miraclle przesyłamy 100 i 1 całuskówObrazekObrazekObrazek, bo zagląda do nas...chociaż Duża nie pisze często....zajmuje się Dużym na tym, no, ...a urlopie. Kochamy Cię Ciociu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bździągwy

Dziewczynki dokazują, ale są przekochane.....jak wszystkie koty.
Przepraszam,ale nie mam czasu na częste wizyty tutaj....próbuję wykorzystać obecność męża do przygotowania działki do zimy, bo podobno ma być sroga(wiecie:dach,stryszek,..... miejsca dla kotów). W domu też trochę do zrobienia...przydałby się remont, ale na to na razie nie ma kasy i czasu...musi poczekać do lepszych czasów :mrgreen:(tzn.kasa by się znalazła gdybym przestała karmić koty działkowe). Remontować, nie remontować...karmić, nie karmić....oto jest pytanie :mrgreen:
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

Post » Pon wrz 17, 2012 10:38 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

też zaglądam 8)
bździągwy wspaniałe :1luvu:
faktycznie przygotowanie działki ważna rzecz :ok:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Pon wrz 17, 2012 12:09 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

ilgatto pisze:Dzień dobry :kotek: :kotek: :kotek:
Pozdrawiamy wszystkie Ciocie....a Cioci Miraclle przesyłamy 100 i 1 całuskówObrazekObrazekObrazek, bo zagląda do nas...chociaż Duża nie pisze często....zajmuje się Dużym na tym, no, ...a urlopie. Kochamy Cię Ciociu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bździągwy

Dziewczynki dokazują, ale są przekochane.....jak wszystkie koty.
Przepraszam,ale nie mam czasu na częste wizyty tutaj....próbuję wykorzystać obecność męża do przygotowania działki do zimy, bo podobno ma być sroga(wiecie:dach,stryszek,..... miejsca dla kotów). W domu też trochę do zrobienia...przydałby się remont, ale na to na razie nie ma kasy i czasu...musi poczekać do lepszych czasów :mrgreen:(tzn.kasa by się znalazła gdybym przestała karmić koty działkowe). Remontować, nie remontować...karmić, nie karmić....oto jest pytanie :mrgreen:

Zaglądam do Was z przyjemnością :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dużej wybaczamy brak częstej obecności musi się TZ nacieszyć :mrgreen:
Jak dokarmiasz działkowe koty to wiadomo, że nie możesz ich teraz zawieść i przestać to robić. Może ktoś wynagrodzi Twoją bezinteresowność wobec kociaków działkowych i zdarzy się cud w postaci zastrzyku gotówki :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiamy, całujemy, ciepło myślimy i zaglądamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

p.s. małe turbo motorki pewnie o tej porze dokazują :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Wto wrz 18, 2012 10:46 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

cytryna pisze:też zaglądam 8)
bździągwy wspaniałe :1luvu:
faktycznie przygotowanie działki ważna rzecz :ok:

Ciociu Cytryno, ale nam się oberwało od Dużej....wytłumaczyła nam,że wiele Cioć do nas zagląda, tylko nie zawsze mają czas pisać, bo jest dużo takich kotecków, jak my, którym trzeba pomóc i Ciocie są zajęte....przepraszamy...i przesyłamy Dla Ciebie i innych Cioć mnóstwo całuskówObrazek
Bździągwy Mafia i Dyzia....bo Kleo siedzi w wannie

Miraclle...jak na razie wzbogaciłam się o kolejne kotecki :mrgreen:
Obrazek Obrazek
ale dziękuję za życzenia. Będę intensywnie myśleć o tej gotówce...i w końcu zgodnie z zasadą samospełniających się życzeń któregoś dnia...podajemy numery wylosowane.......huraaaaaa :D .
Obrazek

ilgatto

Post » Wto wrz 18, 2012 10:56 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

dziękuję za buziaczki, dla was też dziewczynki buziaczki przesyłam :D
i dla waszej dużej też :mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Wto wrz 18, 2012 13:02 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Ja też chcę buziaczka, bo ja też o Was ciągle myślę tylko mało sie ostatnio odzywam bo .....mam tymczaskę :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto wrz 18, 2012 14:36 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

ilgatto pisze:jak na razie wzbogaciłam się o kolejne kotecki :mrgreen:
Obrazek

a cóż to za cudaśny kolor ? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kleo jest CUDNA :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Wto wrz 18, 2012 15:46 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Przesyłam moc mizianek dla dziewczątek, zaglądam zawsze, gdy tylko mogę.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro wrz 19, 2012 9:33 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Witamy całą gromadką :kotek:
Ciociu alab, proszę Obrazek...my wiemy,że Ciocia jest zajęta... Duża ogląda bazarki, które przygotowujesz tylko narzeka na brak funduszy, taka narzekalska się zrobiła :mrgreen: ..... czy można gdzieś obejrzeć koleżankę?....
Ciociu saintpaulio my też zaglądamy do Ciebie...martwimy się o Nazirka.....wiesz czasami nie wychodzi nam trzymanie pazurków, bo to pobiegać trzeba, podrapać kanapę, żeby Duża się podenerwowała :mrgreen: , posiedzieć w wannie, wejść na szafę i do szafy,upolować myszkę i uciec z nią pod szafę...i...(dobrze że pamiętamy) pogrzebać w kuwecie.....całuski dla CiebieObrazek
I całuski dla nowej CiociObrazek.
Bździągwy

Obrazek
Ten cudaśny kolor to dymniaczek. Przyprowadziła je jedna z sióstr , których nie zdążyłam wysterylizować wiosną(jedna z nich pogryzła mnie przy łapaniu i uciekła). Myślę, że to dziecko Gangstera, tak jak Mafia. Na razie to dziczek, z podglądania wydaje się być dziewczynką.
Lolcia81 pisze:Kleo jest CUDNA :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aż się o nią boję i boję się pokochać ją jeszcze bardziej.....
Obrazek

ilgatto

Post » Śro wrz 19, 2012 9:44 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

ilgatto pisze:
Lolcia81 pisze:Kleo jest CUDNA :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aż się o nią boję i boję się pokochać ją jeszcze bardziej.....

Dlatego ja sie chyba nigdy nie zdecyduję na bycie DT, mimo że juz mi to kilka razy przemknęlo przez myśl....
A już dla takiego szylkretowatego cuda jak Kleo to zupełnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

(Zanim wzięłam Coco, chciałam szylkretę :lol: Potem na dokocenie - chciałam szylkretę :lol: jakoś tak los zdecydował inaczej :lol: i oczywiście nigdy nie żałowałam.... ale gdzie tam jeszcze ta szylrecia tęsknota we mnie siedzi :lol: )

Lolcia81

Post » Śro wrz 19, 2012 9:59 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Co do określenia koloru jej futerka, też tak myślałam....zostałam jednak poprawiona i określono ją jako tri. Nie jestem hodowcą, więc nie wiem, jak to w końcu jest z Kleo?
Cieszę się, że trafiła do nas duża Hani........sikniemy tam w wolnym czasie, bo skończył mi się czas internetowy :mrgreen: ...
... teraz TZ i działkuny :mrgreen:
Obrazek

ilgatto

Post » Śro wrz 19, 2012 10:35 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

ilgatto pisze:Co do określenia koloru jej futerka, też tak myślałam....zostałam jednak poprawiona i określono ją jako tri. Nie jestem hodowcą, więc nie wiem, jak to w końcu jest z Kleo?

Miałam kiedyś w czasach okołolicealnych :wink: przygodę z kotami rasowymi :) Ta systematyka kolorów, opisana skrótami literkowymi, to się po prostu nie da zapamiętać :lol: Takiego koloru jak "tricolor" tam chyba oficjalnie nie ma :o Pamietam, że szylkrety też są różne, najpopularniejszy - czarny szylkret np. to takie w uproszczeniu mówiąc czarne wymieszane z rudym, a to co się najczęsciej nazywa tricolor to jest "czarny szylkret z białym"... ehhh, stare czasy mi sie przypomniały, hihihi A mój wymarzony to zawsze był niebieski szylkret z białym :D
A Kleo to mi tak podpada na czarny szylkret tygrysio pregowany z białym, hihihi.... (bo klasycznie pregowane maja takie "kółeczka"po bokach.

Zresztą to przecież zupełnie nie ma znaczenia :lol: :lol: :lol:

ilgatto pisze:Cieszę się, że trafiła do nas duża Hani........sikniemy tam w wolnym czasie, bo skończył mi się czas internetowy :mrgreen: ...

Zapraszamy :)
Chociaż może założe im "własny" wątek, bo póki co korzystamy z ich "pierwotnych" adopcyjnych wątków :oops:

ilgatto pisze:... teraz TZ i działkuny :mrgreen:

No jasne , TZ tez sie cos nalezy.... a działkunom dopiero :lol:
Mój mąż w trasie do piątku więc jego czas przejmują koty :lol:

Lolcia81

Post » Śro wrz 19, 2012 20:16 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Witam i pozdrawiam :kotek: :kotek: :kotek: :1luvu: :1luvu:
Niestety u hodowców nie ma określenia tricolor,potwierdzam :ok: Jak tu zostało napisane szylkret taki,owaki :mrgreen:a określenie małej, szylkret tygrysi z białym jest bardzo trafny :D
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw wrz 20, 2012 12:15 Re: Lot z 7 piętra.3 koteńki szukają domków.Nowe zdj.str.35

Witamy Ciocię z Bździągwami :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bździągwy najlepiej drapać kanapę jak Duża nie patrzy :mrgreen: w przeciwnym razie jest ryzyko, że Duża przetrzepie skórę :ryk:
Głaski dla gromadki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

[poprzednia][następna]