Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:jakie piękne macie koty
halinka1403 pisze:FRIDA MA DOM :dance:![]()
WitajcieAle fajny dzień dzisiaj
Byłam na akcji,ZERWIJMY ŁAŃCUCHY ,"BADZ BRATEM-NIE KATEM".Było bardzo duże zainteresowanie.Zbieraliśmy podpisy na budowę schroniska(może nasi radni zauważą problem )
Rozmawiając z ludzmi wspomnialam o kotach ,dla ktorych nie ma miejsca w przytulisku miejskim,że na domki czeka dużo biduli.No i zgadałam sie z bardzo miła i wrażliwą na krzywdę zwierząt Panią ,która szukała kotki dla mamy.Zaprosiłam do domu ,żeby obejrzała kotki.Opowiedziałam o pomocy,leczeniu i adopcji,i Pani nie dośc ,że zrezygnowała z małej ,adopcyjnej szylkreti,na rzecz starszej 7-8 letniej Fridy,która miała nikle szanse na adopcje,(mimo całego ogromu ogłoszej nikt nie chciał starszej,zwyczajnej,czarnej kotki) to jeszcze obiecała pomoc,w przetrzymaniu kota, w razie jakiegoś nagłego wypadku ,gdybyśmy juz nie miały innego wyjścia.czasem dobry dom choć na chwilę.
No i Pani nie czekała długo ,pojechała i zabrała Fride do domuOby tylko się zgodziła z jej kotką
k
![]()
Trzymajcie kciuki za Fridunie![]()
![]()
alab108 pisze:I co stwierdził wet? I dlaczego krasnoludek jest krasnoludkiem, wiadomo coś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości