Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 09, 2012 8:53 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Po dobie raczej trudno, żeby podziałało tak super. A zapach... lepiej, żeby był. Dla kota lepiej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 09, 2012 18:59 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Gustuś, jak dobrze, że już lepiej! :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon wrz 10, 2012 12:37 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Cześć TygRych - jak tam spałeś?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon wrz 10, 2012 20:01 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

No śpię ile sie da, jak nie poluję i nie leję innych to spię.
Aha, Duża mnie nie kocha, szuka dla mnie domu z balkonem :evil: wyrzucić chce mnie czy jak? No brzydkie rzeczy mówiła mi wczoraj,no. A wszystko poszło o... nietoperza co żem go był złapał i ubił normalnie.

TygRych

No tak to jest jak kot jest wychodzący, ja już boję się twierdzić, że on u mnie mieszka, bo wygląda raczej jakby nadal mieszkał na ulicy, w piwnicy, wiedzie wysoce awanturnicze życie a do domu wpada przekąsić chrupki i wyspać się bez stresu. No znalazłam pod drzwiami truchło nietoperza, małe to było i martwe, TygRyś całkiem niedaleko od truchła darł ryja, że do domu chce. Mam nadzieję, że to nie on, ze co innego się stało nietoperkowi. Mam straszny nerw bo ostatnia rozmowa z wetką była o wściekliźnie której lisy juz nie roznoszą za to nietoperze a i owszem. :evil:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pon wrz 10, 2012 22:32 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

TygRysiu, co ta Duża wypisuje :( :( :(
Jak to domu z balkonem :(
Twoja Fasolka wierna

Kilka dni temu byłam - na szczęście druga - w kolejce do ratowania nietoperza. Leżał na przystanku w samym centrum, ale dwie dziewczyny się nim zajęły i przeniosły na podwórko, na trawę. Odhaczyły zaczepione skrzydło. Bardzo byłam zadowolona, że nie muszę nic robić, tylko obserwować.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 15, 2012 8:33 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Teodor zaczął żreć żwirek :( Dziś zrobimy badanie krwi, zobaczymy co się dzieje...
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob wrz 15, 2012 8:41 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Mój nerkowy senior jadł żwirek kiedy mu bardzo spadły parametry czerwonokrwinkowe.
kciuki za Teodorka :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob wrz 15, 2012 9:39 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Teodor na żwirek to się klocki stawia a nie szama
Toffik
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob wrz 15, 2012 13:19 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Dzwoniła wetka z wynikami i są lepsze niż były, zarówno morfologia jak i biochemia. Jest bardzo zadowolona bo i mocznik i kreatynina i fosfor dużo niższe niż były.
W tygodniu odbiorę wydruk to postudiuję liczby.
Wynika z tego, że żarcie zwirku jest u Czarnego Zua behawioralne bo żadnych stanów chorobowych nie ma. Kupimy dzis drewniany żwirek, coby się bentonitem nie zakleił.

Bardzo dziekujemy za kciuki dla Teodora. :1luvu:
Za tydzień to Tygrys będzie miał badana krew i robione wirusówki, żeby zobaczyć czy niczego od Teodora lub na dworze nie złapał. Jeśli będzie wszystko ok to szczepimy w końcu.

Toffik ja na żwirek też klocki stawiam,no.
Czarne Zuo
Obrazek

urwiniu

Post » Sob wrz 15, 2012 14:37 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Uff, TygRyś, bo się wystraszyłam.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob wrz 15, 2012 18:12 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Od dawien dawna po cichu podczytuję i myślę, że już czas najwyższy się ujawnić :mrgreen: I już głośno i oficjalnie podziwiać TygRyszarda, Teodorka i Gustownego psa :1luvu:

TygRyś bardzo Cię proszę, jak będą Ci krew upuszczali to nie daj się i pokaż im na co kota stać. Sycz, prychaj, drzyj ryjka, drap, a najlepiej rękę komus odgryź. Bo ja ostatnio dałem ciała i przyniosłem hańbę wszystkim kotom -głaskali mnie, czółko mi masowali, gadali do mnie i jakoś tak się stało, że prawie zasnąłem jak mi krew pobierali :oops: Wstyd mi teraz :oops:
Maurycy zawstydzony
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Sob wrz 15, 2012 22:45 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Revontulet pisze:Od dawien dawna po cichu podczytuję i myślę, że już czas najwyższy się ujawnić :mrgreen: I już głośno i oficjalnie podziwiać TygRyszarda, Teodorka i Gustownego psa :1luvu:

TygRyś bardzo Cię proszę, jak będą Ci krew upuszczali to nie daj się i pokaż im na co kota stać. Sycz, prychaj, drzyj ryjka, drap, a najlepiej rękę komus odgryź. Bo ja ostatnio dałem ciała i przyniosłem hańbę wszystkim kotom -głaskali mnie, czółko mi masowali, gadali do mnie i jakoś tak się stało, że prawie zasnąłem jak mi krew pobierali :oops: Wstyd mi teraz :oops:
Maurycy zawstydzony

Nawet ja, najspokojniejsza kotka na świecie, wbiłam kieł w rękę dużej, jak mi pobierali krew.
Florka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie wrz 16, 2012 6:23 Re: Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pi

Cześć Maurycy i Florko i ciocie :) Witam u mnie :)
Nie bójcie się postaram sie dostarczyć im atrakcji przy pobieraniu krwi :D
Teodor wczoraj bardzo grzecznie dał sobie krew upuścic ale za to podejście do kroplówki musieli robić 7 razy bo gryzł i wyrywał się :twisted: I choć go nie lubię to przyznam podziwiam :twisted:

Wy wiecie co u nas na przeszpiegi sikorki przylatują, duża zaczyna posypywać trochę sloneczniku 8O Znaczy się wraca abonament w Ptaszek TV :mrgreen:

TygRyś

Miło nam że się ciocia Revontulet ujawniła :)
Obrazek

urwiniu

[poprzednia][następna]