Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ip73 pisze:Dzięki za nr telefonu tej pani - na pewno się do niej odezwę.
Chociaż pierwsze dni poszukiwania domków nie przyniosły sensownych osób, łatwo się nie poddam. Kociaki mają już swoje ogłoszenia na forach, dzisiaj zrobiłam koteczce na tablica.pl - chyba telepatia jak patrzę na godz. Twojego postu i mojego ogłoszenia![]()
http://tablica.pl/oferta/sliczna-6-tyg-bura-kotka-do-adopcji-ID1pVv1.html
W internecie zostało mi gumtree, które poleciła mi znajoma zajmująca się takimi tematami.
Myślałam o ogłoszeniu w "Echu Dnia", ale z przerażeniem odkryłam, że tam nie ma zakładki "Ogłoszenia o zwierzętach" na stronach ogłoszeniowych. Moje rodzinne miasto nie przestaje mnie dziwić. Zaczęłam też rozwieszać ogłoszenia papierowe, ale na razie odzew zerowy.
Na razie do adopcji mam tylko koteczkę, bo pani Ania, u której kociaki mają tymczas, martwi się nóżką kocurka. Chyba mu ją ktoś lekko zwichnął, jak go wrzucał w krzaki. Pani Ania zdecydowała, że kociak musi dojść do siebie u niej, a ja ją podziwiam, bo sama ma 3 koty i pieska i jeszcze opiekuje się maluchami i daje im czas - na znalezienie domów, na wykurowanie się kocurkowi. Wspaniała kobieta!
Jeśli będziesz miała kogoś chętnego na koteczkę, pamiętaj o mnie pls.
Pozdrowienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości