Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Źle bardzo nawet to czytać.. Biedne kiciaki..ulvhedinn pisze:Byłam wczoraj w schronie. Ze smutnych wiadomości, to zostały uspione - kicia biało-bura (była od dwóch dni, bardzo cięzki stan) i kicia czarna z wybiegu od Asi, taka chuda, zrudziała- miała zupełnie zniszczoną wątrobę![]()
Podobno wszystko będzie kiedyś zapłacone. Bardzo na to liczę..ulvhedinn pisze:Z wkurw.... wieści- przylazła wczoraj babiszon, nabzdyczona, arogancka, oddać kota. Kot piękny domowy, wystraszony. Kot nie jej tylko chyba jej matki, albo jej córki- niezupełnie zrozumialam, w kazdym razie "babcia jest chora, a córka popłacze, ale ona się kotem zajmowac nie będzie". Kota przyjęto z obawy o wywalenie gdzieś, baba swoje usłyszała. Nie chciała podac danych córki, bo "nie będziecie jej nękać i tak będzie płakać". Nosz kur....... Jak rzadko kiedy, tak życzę jej wszystkiego najgorszego, głupiej (...)...
Gibutkowa pisze:Kasiaufo - koniecznie niech wet weźmie dane faceta - to najpierw. Potem trzeba facetowi powiedzieć, że uśpienie zdrowego kota to 2 lata więzienia! O tym może sobie poczytać w Ustawie. Zagrozić facetowi że podamy go do prokuratury. Z tego co kojarzę kotami domowymi zajmuje się Fundacja Św. Franciszka we Wrocławiu. Kruszyna powinna mieć do nich kontakt.
Gibutkowa pisze:Maluszek z łapką jest u Reni (_leśna_), ona pracuje w schronisku, pisała na poprzedniej stronie
Balbina![]()
matko jak się cieszę
![]()
764/12, 3 m-ce, kociczka, złamana miednica, czeka ją w schronie operacja wycięcia kawałka kości udowej
ciekawa.swiata pisze:JaEwka - na pewno się da i mam nadzieję, że w końcu ktoś doceni także naszą pracę
czy ktoś wie, co z tym czarnym szczylkiem z połamaną miednicą i odłamaną głową kości udowej?
o tym o:764/12, 3 m-ce, kociczka, złamana miednica, czeka ją w schronie operacja wycięcia kawałka kości udowej
bardzo mi ona zapadła w pamięć ...
ciekawa.swiata pisze:JaEwka - na pewno się da i mam nadzieję, że w końcu ktoś doceni także naszą pracę
czy ktoś wie, co z tym czarnym szczylkiem z połamaną miednicą i odłamaną głową kości udowej?
o tym o:764/12, 3 m-ce, kociczka, złamana miednica, czeka ją w schronie operacja wycięcia kawałka kości udowej
bardzo mi ona zapadła w pamięć ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 73 gości