Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 13, 2012 20:52 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:Dzwonila Pani od Bercika.Nadal nie za dobrze wyje po nocach i jak narazie nie da się dotknąć :?
U leszka jest oki ,więc przenoszę go do dzialu adopcji.
Kurde to nie dobrze z tą Józią bo mialam fajny tel w spr jej adopcji.Ludzi nawet powiedzieli że moga pilotowac jej dalsze leczenia.Dziewczyny po wizycie kontrolnej proszę napiszcie pełne sprawozdanie co z nią .
Na niedzielę na BO zapisalam ,dagmare ,hidi i angelikę

oj :(

mam nadzieje, że się Bercik przełamie.

Jeśli państwo chcą pilotować leczenie i można im zaufać, to może byłby to dobry dom dla Józki?

wieści od Princeski:

"Koty zostawione same sobie na około 10 godzin żyją: młoda kilkumiesięczna kotka i dorosły Kebab - dotąd "jedynak".
Kebab trochę mniej przestraszony niż wczoraj, teraz on też podchodzi do młodej, ale jeszcze ciągle jest dystans, choć mniejszy i jeszcze trochę oboje syczą na siebie, ale mniej niż wczoraj, wydaje mi się :).
Kebab już chyba poczuł się na tyle pewnie, że stać go na odwagę, przynajmniej chwilową. Młoda natomiast dziś czuje się chyba mniej pewnie, teraz ona częściej się stroszy w odpowiedzi na zaczepki Kebaba. Ogólnie małe odwrócenie ról z wczoraj.
W każdym razie biegają za sobą nawzajem i przed sobą uciekają. Bitw nie ma, choć jest machanie łapkami.
Jestem optymistycznej myśli :)."

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw wrz 13, 2012 20:53 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

sorry kita chyba poszlo dwa razy moj komp troche haczy i czasem mi sie kliknie dwa razy :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw wrz 13, 2012 20:53 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kebab pewnie bardziej zdziwiony nową lokatorką ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw wrz 13, 2012 20:57 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Axa76 pisze:A pani Bercika chce się poddać? U mnie ten problem trwał przez kilka miesięcy, tzn. nocne jęki i że nie mogłam pogłaskać - jak tylko dotykałam nawet jak spał, to mnie traktował pazurami. A w dzień jak? Je, bawi się z panią?

Bercik ma jeszcze miesiąc czasu i zobaczymy.Niby małymi kroczkami idzie ku lepszemu.Ludzie pracują i caly dzień ich nie ma w domu .Poradziłam Pani zeby zakupiła Calm i laserek i po powrocie do domu bawiła się z grubasem.Mam nadzieję że się uda bo domek naprawdę wyrozumily i cierpliwy:)

W sobote jedzie Klara :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw wrz 13, 2012 21:08 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

kurcze a moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego bercik wyje :?: teskni za kociarnia czy jak :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw wrz 13, 2012 21:15 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

mar_tika pisze:
Axa76 pisze:A pani Bercika chce się poddać? U mnie ten problem trwał przez kilka miesięcy, tzn. nocne jęki i że nie mogłam pogłaskać - jak tylko dotykałam nawet jak spał, to mnie traktował pazurami. A w dzień jak? Je, bawi się z panią?

Bercik ma jeszcze miesiąc czasu i zobaczymy.Niby małymi kroczkami idzie ku lepszemu.Ludzie pracują i caly dzień ich nie ma w domu .Poradziłam Pani zeby zakupiła Calm i laserek i po powrocie do domu bawiła się z grubasem.Mam nadzieję że się uda bo domek naprawdę wyrozumily i cierpliwy:)

W sobote jedzie Klara :D

Woooooohoooooo ! :DDDDD
Kurde... Bercik bidok :/
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Czw wrz 13, 2012 21:22 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Więc podsumujmy temat spotkania: pod szkołą o 15.30

Ciekawe czemu Bercik wyje,może mu brak kociego towarzystwa? W domu nikogo nie ma, a on się nudzi chłopak :wink:
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Czw wrz 13, 2012 21:32 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

KITA - RZESZÓW pisze:
bubor pisze:Obrazek

Obrazek

co to za cudo??

PARIS WE WŁASNEJ KOCIEJ OSOBIE :kotek: :kotek: :kotek:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 13, 2012 21:33 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

evik75 pisze:Więc podsumujmy temat spotkania: pod szkołą o 15.30

Ciekawe czemu Bercik wyje,może mu brak kociego towarzystwa? W domu nikogo nie ma, a on się nudzi chłopak :wink:

Niektóre koty już taką mają głośną naturę (np. mój Kropek niestety). Ale skoro Bercik się nie darł na kociarni, to pewnie zmiana miejsca i brak innych kotów tak na niego działa. Oby mu szybko przeszło :|
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Czw wrz 13, 2012 21:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:
KITA - RZESZÓW pisze:
bubor pisze:Obrazek

Obrazek

co to za cudo??

PARIS WE WŁASNEJ KOCIEJ OSOBIE :kotek: :kotek: :kotek:

nie poznałam pannicy :oops:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Pt wrz 14, 2012 5:30 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Na BO będę, pod szkołą też
Bercik jak u mnie był przez chwilkę to też trochę darł kapcia nocą (o dziwo 1szej był spokojny a zaczął od drugiej) , a na brak towarzystwa narzekać nie mógł- pewnie tak reaguje na zmianę otoczenia
myślę że po miesiącu mu przejdzie i przywyknie, choć myślę, że on się czuje lepiej jak ma towarzystwo kocie
super, że Klara jedzie :1luvu:
Co do Józii, to napisze sprawozdanie jutro po kontroli, ale myślę że nie jest to jakiś badzo duży problem dla właścicieli podawać 2 razy dziennie tabletki i przeczyścić uszka- choć po manusalu Józia daje popalić :P
Kurcze, niedobre jak Małe dalej mają biegunkę i jeszcze krew- chyba będzie z nimi trzeba do veta jechać

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Pt wrz 14, 2012 6:19 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

A moze by mogly pojechac z Jozia... Czy one do zwyklego weta musza? ... Bo by bylo przy okazji.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Pt wrz 14, 2012 7:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Mnie tez Lunka wyła po nocach przez jakiś hmm tydz albo dwa i jej przeszło. Po porostu bała się chyba nowego miejsca albo tego że ją opuścimy bo wyła też jak tylko zamknęłam się w łazience albo wyszłam z domu a teraz jest spokój My zakładamy buty a ona sama już idzie na drapak i się układa do snu. Więc myślę że mu to przejdzie. !

BialaWilczycaa

Od: Pon sie 06, 2012 20:10

Post » Pt wrz 14, 2012 8:51 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Czekamy cały czas na aktywację loginu KP. Więc jeszcze trochę i może uda się założyć nowy wątek :roll:

Proszę wszystkich o cierpliwość bo to już niezależne kompletnie ode mnie.
MIKUŚ

Post » Pt wrz 14, 2012 9:37 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

BialaWilczycaa pisze:Mnie tez Lunka wyła po nocach przez jakiś hmm tydz albo dwa i jej przeszło. Po porostu bała się chyba nowego miejsca albo tego że ją opuścimy bo wyła też jak tylko zamknęłam się w łazience albo wyszłam z domu a teraz jest spokój My zakładamy buty a ona sama już idzie na drapak i się układa do snu. Więc myślę że mu to przejdzie. !

Rex też wyje ale jak jestem w domu... potrzebuje dużo uwagi. Problem mam z nim natomiast większy nie chce pić wody, jak naleje mu mleko to wypija w sekundę. Niepotrzebnie mu dałam po raz pierwszy.
Macie jakiś pomysł na to?

Dodatkowo chce go nauczyć sikać to toalety:) Krok 1: Kuweta na kibelku SUKCES:) dzisiaj zaczynam Krok 2: miska w toalecie... nie wiem czy pójdzie tak gładko ale 3mam kciuki za niego:)

A w końcu przełamał się też i śpi ze mną :)) Jest moim budzikiem rano jak telefon nie daje rady :)

Obrazek
"Na zaufanie kota trzeba sobie zasłużyć"

Marcisz

Od: Wto lip 24, 2012 19:47

[poprzednia][następna]