Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 13, 2012 8:00 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Przypominam maleńtasy :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw wrz 13, 2012 8:03 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Hopsik! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 13, 2012 8:24 Re: Pięcioro kociąt szuka DT/DS- Białystok, Warszawa

Dzięki za cudny banerek :1luvu:

J.D. pisze:potrzebne sprawdzone domki bo takie maluchy nadają się na karmę dla węży...niestety....

Jezu.. a kto to by wymyślił 8O
Jako szczurza mama i tak nięchętna jestem wężom.. :evil:
Ostatnio edytowano Czw wrz 13, 2012 13:51 przez Kaprys2004, łącznie edytowano 1 raz

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw wrz 13, 2012 8:52 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Zdziwiłabyś się ... ostatnio była głośna sprawa, jakaś głupia ci...a nakarmiła węża w ten sposób i jeszcze się tym chwaliła.
Mam nadzieję, że ją dobrze udupią :twisted:

Erin

Post » Czw wrz 13, 2012 11:25 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Koszmarny pomysł z tymi wężami :evil: :evil:

A kociątka cudne. Banerek już wzięłam.
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Czw wrz 13, 2012 13:46 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Erin pisze:Zdziwiłabyś się ... ostatnio była głośna sprawa, jakaś głupia ci...a nakarmiła węża w ten sposób i jeszcze się tym chwaliła.
Mam nadzieję, że ją dobrze udupią :twisted:

No ja też mam taką nadzieję!
I cały czas się dziwię..

Kilkanaście lat temu przyszła wieczorem do nas do domu jakaś przedstawicielka tv. Kotka leżała na środku pokoju. Pani powiedziała z dąsem, że teraz to taka moda, że wszyscy mają koty. Nastrój jakoś się zagęścił.. Odpowiedziałam, że nie znam się na obecnej modzie, a kotka ma 10 lat. Ona na to z dumą, że ma węża boa, karmi go szczurami kilkuletni syn i że szczury strasznie z wężem walczą... Oburzyliśmy się z mężem że jak to można karmić węża żywymi stworzeniami i jak to że dziecko.. Ona na to, że bierze szczury po operacji z ZOO, są jeszcze pozszywane, wyfioletowane gencjaną.. Ugotowani bylismy już dokumentnie. Powiedziałam do męża nie zważając, że zainteresowana to słucha: jacy to ludzie potrafią być potworni, że nie dość, że stworzenie się nacierpiało przy operacji, to czeka go tak paskudny los.. Pani powiedziała, że przecież to obrzydliwe stworzenia.. Traf chciał, że trafiła na hodowcę szczurów. Miałam wtedy dwie dziewczynki i chłopaka. Jedna z dziewczyn była tuż po amputacji oka i wyglądała niekorzystnie, za to druga była szczurzą pięknością: czarna, lśniąca, żwawa.. Przyniosłam jej na dłoni to moje cudo, a ona się zachwyciła.. Ale my nie byliśmy zachwyceni jej obecnością i pożegnaliśmy się i szybko i mocno chłodno.. Oczywiście o załatwieniu z nami czegokolwiek mogła zapomnieć.

Kaprys2004

Post » Czw wrz 13, 2012 14:19 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Boże, to okropne co opisujesz :(
Koszmarny dzis dzień...
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Czw wrz 13, 2012 14:49 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Okropne..

Straszne jest to, że jako licealistka myślałam, że im będę starsza, tym mniej mnie ludzie będą dziwili. Jest dokładnie odwrotnie. Na szczęście - to co złe, równoważą Ludzie Dobrzy, charakteryzujący się taką miłością do innych istot, że mimo wszystko chce się żyć..

Kaprys2004

Post » Czw wrz 13, 2012 16:24 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Kaprys2004 pisze:Okropne..

Straszne jest to, że jako licealistka myślałam, że im będę starsza, tym mniej mnie ludzie będą dziwili. Jest dokładnie odwrotnie. Na szczęście - to co złe, równoważą Ludzie Dobrzy, charakteryzujący się taką miłością do innych istot, że mimo wszystko chce się żyć..

Ja też jeszcze ciągle nie tracę nadziei, że "ludzi dobrej woli jest więcej", jak to Niemen śpiewał...
Obrazek

merlok

Post » Czw wrz 13, 2012 18:19 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

dziwny jest ten świat :mrgreen:

Jak maleńtasy?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw wrz 13, 2012 18:49 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Czekam na oficjalne wieści od Asi :)

A stan maluszków jest dobry :)
Obrazek

merlok

Post » Czw wrz 13, 2012 22:27 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

merlok pisze:Czekam na oficjalne wieści od Asi :)

A stan maluszków jest dobry :)

Z oficjalnych wieści wiem tyle, że mleko dla kociąt przygotowane, kojec stanie jutro, żeby maluchy miały czas na nauczenie się do czego służy kuweta i nie poobsikiwały paneli :wink:

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Czw wrz 13, 2012 23:32 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

wygodniejsza jest duża klatka z plastikową kuwetą...mam taką-jeśli chcesz to córka weżmie ze sobą...
dużo ręczników papierowych albo podkłady z ligniny ze szpitala-jeśli masz możliwość...

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw wrz 13, 2012 23:39 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Dzięki, ale kojec sprawdza się w hodowli to i przy tych okruszkach sobie poradzi :wink: Jak już będą trafiały do kuwety oddam im cały pokój do dyspozycji :)
Sprawę pomieszczenia dla kociaków ogarnę bez problemu :ok:

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Pt wrz 14, 2012 8:12 Re: Pięcioro kociąt bez matki PILNIE DT/DS- Białystok, Warsz

Będzie tymczas dla maluszków? :D

Erin

[poprzednia][następna]