Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:dobrze by było mieć zdjęcie kociaka zawsze to łatwiej o domek i można by mu ogłoszenia porobić.
jjw666 pisze:Na nasze ogłoszenie w sprawie zaginionego kotka odpowiedziała pewna starsza Pani.
Na kozanowie mieszka około 80-letnia Pani która została ostatnio pobita\ napadnięta i trochę od tego czasu nie domaga na zdrowiu. Obecnie szykuje się jej pobyt w szpitalu. Posiada 3 domowe kotki.
Prośba jest taka, czy aby nie dało się zorganizować jakąś pomoc w opiece nad nimi, zwłaszcza gdyby pobyt się miał mocno przedłużyć (a na to się zanosi).
gabi.cezar pisze:Kamila z PrzygarnijKota.pl dodała na FB zdjęcia Chybotka-Kiwaczka i Kociątka z połamaną nóżką.
Jak widać maluchy nie mają wzięcia...
dase pisze:Słuchajcie, mam osobę, która chciałaby adoptować kotka najchętniej białego z ciemnymi wstawkami. Pomyślałam o tej dwójce ze schronu maluchów, co tak wypiękniały
Jako, że ostatnio nie mam czasu śledzić tematu, jeśli możecie, to wrzućcie zdjęcia i opisy takich kotków, które czekają na adopcję, żebym mogła wysłać znajomej (plus opis tych maluchów, bo sama naprawdę nie mam kiedy przejrzeć ani ile mają miesięcy, ani jaka płeć)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 156 gości