Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 08, 2012 14:29 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Dopiero doczytałam :D To super wieści ! :D Wszystkiego naj dla ślicznej kici w starym , nowym domku i jej wspaniałych duzych :piwa: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob wrz 08, 2012 15:06 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

a moze... tak niesmialo zaproponuje... w tym miesiacu mamy konkurs na miss i mistera wsrod wlasnie kolorowych, czyli tri, szylkretek i rudzielcow, o tu :arrow: viewtopic.php?f=20&t=145808 Zapraszmy bardzo serdecznie do wspolnej zabawy a przy okazji do symbolicznej pomocy innym zwierzakom... Moze Malutka zechciala by wziac w nim udzial? :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 08, 2012 15:09 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

issey32 pisze:Normalnie spełniła się Klątwa Pierwszego Tymczasa :mrgreen:
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na kociej drodze życia.

Pewnie Kaprys2004 tę klątwę sam rzucił, żeby nie musiał szukać transportu do siebie :wink:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
dawno sie tak nie usmialam jak przy tym poscie :D :ok: :ok:

Kociara82

Post » Sob wrz 08, 2012 15:55 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

No proszę... no to oczywiście, że zgłoszę! Niech się dziewczynka lansuje :ryk: :ryk: :ryk:
Tylko muszę na spokojnie zasady doczytać co, gdzie i kiedy mam przesłać, bo na razie niewiele zrozumiałam :)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie wrz 09, 2012 13:21 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Ale super wieści! A mała jest piękna! Twój TŻ to równy gość, hihi :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Nie wrz 09, 2012 16:46 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

równy, równy :wink: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Pon wrz 10, 2012 0:04 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

szczesciara :)

a to male cudenko jeszcze nie jedno serce skradnie :D
niesamowicie sie ciesze, ze Teodor z Malutka tak sie kochaja :1luvu: :1luvu: on jest niesamowity slodziak :1luvu: Pamietam ostatnie dni zycia Ozziego [*] u Justy... Teodorek juz byl u niej na DT. Na wyzszej polce drapaka siedzial Ozzi [*] na nizszej Teos... Jak mizalam Ozzinka, to Teodor tez lepek nadstawial. W pewnym momencie zaczal okazywac ogromna czulosc Ozziemu... :1luvu: To bylo slodkie, takie naprawde prosto z serca :1luvu:

Kociara82

Post » Pon wrz 10, 2012 9:28 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Nowa_Sztno pisze:Wydarzenie dla Pedro zrobione, teraz czekam na Justę aż wróci do domu i powie co tam jeszcze dopisać.
Cały czas trzymam :ok: :ok: :ok:

-----------
To może w takim razie coś dobrych wiadomości?
Ta pięknota (że ją tak zaprezentuję z każdej strony):
Obrazek Obrazek Obrazek

Została dziś adoptowana!!!! :dance: :dance2: :dance:

Przez kogo??? No??? Przez kogo??? :D

...no przez Szanownego Małżonka :roll:

Kaprys2004, Ty to taki :twisted: jesteś! To przez Ciebie! :ryk:

HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki Niebiosom!!!!!!

Ja nawet sympatycznego nick'a nie mam, więc mogę robić za :twisted: :twisted: :twisted:

A czy umowa adopcyjna została podpisana???? :twisted:
Co z zabezpieczeniem okien i balkonu?? :twisted:
Czy macie kasę na weta i na dobrą karmę?? :twisted:
Co będzie się działo z kotkiem w czasie wakacji??? :twisted:
A czy będziecie ją kochać na wieki??? :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

Nie wiecie nawet jak bardzo się cieszę, najprawdziwiej i najmocniej jak się da!
Klątwa się spełniła po raz n-ty, więc już jesteście "ochrzczonym" DT i możecie brać następne istotki pod swoje skrzydła :lol:
Wszystkiego dobrego, Kochani :1luvu:

issey32 pisze:Pewnie Kaprys2004 tę klątwę sam rzucił, żeby nie musiał szukać transportu do siebie :wink:

Nowa_Sztno pisze:Issey32, też podejrzewam, że Kaprys2004 tu trochę namieszała, żeby nas zmusić do szybciej decyzji :lol:

No jak nie, jak tak???? :twisted: :twisted: :twisted:

Ale żeby mi w życiu za dobrze nie było... :roll:

jasia0245 pisze:Malutka pi,pi,pi,pi jest tak ślicznie umaszczona. Bardzo mi się podobają tri, o takim ciemniejszym umaszczeniu np. na pyszczku. Samo cudo teraz macie. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

... to w pobliżu mojego domu odnalazły się dwumiesięczne maluchy bezdomnej przeuroczej, miziastej i ufnej koteczki-pingwinki: krówek i dwie tri/szylkretki, identyczne kolorystycznie jak Malutka!!! Była jeszcze trzecia, ale mamy nadzieję, że ktoś sobie już ją zabrał..
Jasia, możesz mieć od razu taką samą ślicznotę!!
Mam problem jak je przygarnąć na DT, bo mam w domu nadmiar kotów i w związku z tym - protest domowników.. :roll:
A pozostawić ich tam nie za bardzo można, bo choć ludziska je karmią, to zdziczeją i zaczną się mnożyć..
Wczoraj mój apratat zwariował i odmówił współpracy, więc nie mogę Wam ich pokazać, ale i tak zrobię foty, założę wątek i zamieszczę tu do niego link. No i będę Was prosiła o kibicowanie :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon wrz 10, 2012 10:00 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Kaprys2004 pisze:A czy umowa adopcyjna została podpisana???? :twisted:
Co z zabezpieczeniem okien i balkonu?? :twisted:
Czy macie kasę na weta i na dobrą karmę?? :twisted:
Co będzie się działo z kotkiem w czasie wakacji??? :twisted:
A czy będziecie ją kochać na wieki??? :twisted:

Umowa jeszcze nie podpisana - no właśnie, muszę przycisnąć Małżona, niech podpisuje :twisted:
Okna wszystkie już dawno zabezpieczone
U weta, jak nie mam kasy, leczę na krechę - wszystko spłacam szybko i regularnie :)
Wakacje (przynajmniej wspólne), to już dawno mamy z głowy. Gdybyśmy się gdzieś jednak wybierali, to standardowo pies idzie do moich Rodziców, a do kotów przyjdzie przyjaciel-kociarz :)
Czy będziemy kochać na wieki??? To rozumiem pytanie retoryczne, bo czyż można jej nie kochać? :1luvu: :1luvu:

Kaprys2004 pisze:w pobliżu mojego domu odnalazły się dwumiesięczne maluchy bezdomnej przeuroczej, miziastej i ufnej koteczki-pingwinki: krówek i dwie tri/szylkretki, identyczne kolorystycznie jak Malutka!!! Była jeszcze trzecia, ale mamy nadzieję, że ktoś sobie już ją zabrał..

Wczoraj mój apratat zwariował i odmówił współpracy, więc nie mogę Wam ich pokazać, ale i tak zrobię foty, założę wątek i zamieszczę tu do niego link. No i będę Was prosiła o kibicowanie :D

No pewnie, że będziemy kibicować! I jak trzeba, to wydarzenie zrobimy :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Pon wrz 10, 2012 11:43 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Byłam pewna, że odpowiedzi będa właśnie takie - czyli dom stały JAK MARZENIE :1luvu:
Ale się Dziewczynce cudnie trafiło :ok: :ok:

Bardzo dziękuję.. :1luvu:

To jak tak pięknie temat się tu zakończył, to prosze Was nieśmiało o wsparcie w tym temacie:
viewtopic.php?f=1&t=145616

Kaprys2004

Post » Pon wrz 10, 2012 17:36 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Na razie u Was wrzucam pierwsze foty, odzyskane z aparatu.. Później, kiedy założę wątek wrzucę więcej, jeżeli tylko będę miała..

Oto dzieci:

Obrazek

I mamusia:

Obrazek

Kaprys2004

Post » Pon wrz 10, 2012 17:43 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

ojojojojojojojjjjjj

śliczności... :love:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto wrz 11, 2012 0:06 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Nowa_Sztno pisze:ojojojojojojojjjjjj

chcesz jeszcze ktoregos? :D

Kociara82

Post » Wto wrz 11, 2012 7:43 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

Kociara82 pisze:
Nowa_Sztno pisze:ojojojojojojojjjjjj

chcesz jeszcze ktoregos? :D

Nieeee, ale pomyslalam o Tobie! :ryk: :ok:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Wto wrz 11, 2012 10:19 Re: Malutka (tri) - zostaje u nas na DS...

No... do wzięcia.. Są bajecznie piękne.. Maluchy są takimi odkarmionymi kulkami, a mamusia jest wiotką panienką, nie waży nawet 3 kg, za to miłości do ludzia w niej tona..

Kaprys2004

[poprzednia][następna]