Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:Normalnie spełniła się Klątwa Pierwszego Tymczasa![]()
Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego na kociej drodze życia.
Pewnie Kaprys2004 tę klątwę sam rzucił, żeby nie musiał szukać transportu do siebie
Nowa_Sztno pisze:Wydarzenie dla Pedro zrobione, teraz czekam na Justę aż wróci do domu i powie co tam jeszcze dopisać.
Cały czas trzymam![]()
![]()
![]()
-----------
To może w takim razie coś dobrych wiadomości?
Ta pięknota (że ją tak zaprezentuję z każdej strony):![]()
![]()
Została dziś adoptowana!!!!![]()
![]()
![]()
Przez kogo??? No??? Przez kogo???
...no przez Szanownego Małżonka![]()
Kaprys2004, Ty to takijesteś! To przez Ciebie!
issey32 pisze:Pewnie Kaprys2004 tę klątwę sam rzucił, żeby nie musiał szukać transportu do siebie
Nowa_Sztno pisze:Issey32, też podejrzewam, że Kaprys2004 tu trochę namieszała, żeby nas zmusić do szybciej decyzji
jasia0245 pisze:Malutka pi,pi,pi,pi jest tak ślicznie umaszczona. Bardzo mi się podobają tri, o takim ciemniejszym umaszczeniu np. na pyszczku. Samo cudo teraz macie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:A czy umowa adopcyjna została podpisana????![]()
Co z zabezpieczeniem okien i balkonu??![]()
Czy macie kasę na weta i na dobrą karmę??![]()
Co będzie się działo z kotkiem w czasie wakacji???![]()
A czy będziecie ją kochać na wieki???![]()
Kaprys2004 pisze:w pobliżu mojego domu odnalazły się dwumiesięczne maluchy bezdomnej przeuroczej, miziastej i ufnej koteczki-pingwinki: krówek i dwie tri/szylkretki, identyczne kolorystycznie jak Malutka!!! Była jeszcze trzecia, ale mamy nadzieję, że ktoś sobie już ją zabrał..
Wczoraj mój apratat zwariował i odmówił współpracy, więc nie mogę Wam ich pokazać, ale i tak zrobię foty, założę wątek i zamieszczę tu do niego link. No i będę Was prosiła o kibicowanie
Nowa_Sztno pisze:ojojojojojojojjjjjj
śliczności...
Kociara82 pisze:Nowa_Sztno pisze:ojojojojojojojjjjjj
śliczności...
chcesz jeszcze ktoregos?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 772 gości