Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzebny!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 06, 2012 9:18 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Dzięki :1luvu: Ja go tak lubię , jest słodziutki, milutki, zniewala do kochania, naprawdę.Nie narzuca się, nie wie, czy nie spotka go coś złego, ale jakoś wieczorami jest inny.Kładzie się na podłodze i kątem oka zerka, czy go pogłaszczę.Podnosi grzbiet, potem wywala brzuszek.Jest taki mięciutki, futerko ma przemiłe w dotyku, a brzuszek jak karakuły, takie trochę kręcone.Wciąż jednak podkreślam jego charakter, to kot niezwykły.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt wrz 07, 2012 7:14 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Jeszcze kilka dni podajemy steryd, kontrola u weta i zobaczymy, co dalej.Nie chciałabym mu już nic podawać, nie lubi tego.Niepokojące objawy zniknęły i oby na zawsze :ok:
Bohun
Obrazek

ewar

Post » Nie wrz 09, 2012 8:05 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

I jak tam Bohunek się czuje? Nie myślałaś o pakiecie ogłoszeń u CatAngel?

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Nie wrz 09, 2012 9:33 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

On ma ogłoszenia na 130 stronach.Myślałam o zrobieniu nowych.
A Bohun czuje się znakomicie, szaleje, je, chodzi do kuwetki..itd.Kocha Czarusia ze wzajemnością, kotki zaczepia, ale one nie należą do "zabawowych", już im się tak nie chce szaleć.Bohun jest bardzo poukładany, przewidywalny, zawsze wiem, gdzie w danej chwili może się znajdować.Ma swoje miejsce do spania w dzień - na poduszce na kanapie i w nocy-na fotelu.Pozostanie jednak takim trochę strachliwym kotem, jak moja Gucia.Jest jednak przełagodny, nie potrafi się bronić tym, w co natura go obdarzyła, czyli zębami i pazurami.Najwyżej ucieka, ale złapany przytula się i mruczy.Nie potrafię tego zmienić.Co dziwniejsze, wieczorem, kiedy zbliża się pora kolacji, Bohun nie odstępuje mnie na krok, nie spuszcza ze mnie wzroku.Łasi się, kręci ósemki wokół nóg i bez przerwy mruczy.

ewar

Post » Nie wrz 09, 2012 9:38 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

A tu klon Bohuna.On też taki był długowłosy, kiedy żył na wolności.
viewtopic.php?f=1&t=145937

ewar

Post » Nie wrz 09, 2012 10:54 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

ewar pisze:A tu klon Bohuna.On też taki był długowłosy, kiedy żył na wolności.

Jaki piękny byłby z nich dwupaczek :1luvu:

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Nie wrz 09, 2012 12:28 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

aleksandrowa pisze:
ewar pisze:A tu klon Bohuna.On też taki był długowłosy, kiedy żył na wolności.

Jaki piękny byłby z nich dwupaczek :1luvu:

O tym nie pomyślałam :lol: Bohun jednak ma DT, krzywda mu się nie dzieje, a tamten :cry:

ewar

Post » Pon wrz 10, 2012 7:11 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

W tym tygodniu idziemy na kontrolę do weta.Wydaje mi się, że jest w porządku.

ewar

Post » Wto wrz 11, 2012 9:18 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Powinnam wyadoptować Bohuna razem z Czarusiem.Oni się tak kochają, nie pamiętam, aby którekolwiek z moich kotów tak się lubiły,to jest aż niesamowite.

ewar

Post » Śro wrz 12, 2012 5:22 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Chyba już noce są zimne, bo Bohun nie spędza ich na balkonie.Wczoraj Mela zajęła jego czerwony domek, ale Bohun się tym nie przejął, po prostu wpakował się do środka i przytulił do Meli :lol: Dodam, że domek jest mały, ale koty potrafią się wcisnąć nawet do pudełka po butach.

ewar

Post » Śro wrz 12, 2012 10:31 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Wróciliśmy od weta, Bohun był przegrzeczny.Wetka bardzo zadowolona, bo węzły w porządku, dziąsła jeszcze nie są perfekcyjne, ale jest duża poprawa.Steryd ma być teraz podawany co drugi dzień.

ewar

Post » Śro wrz 12, 2012 10:46 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

trzymamy kciukasy :ok: :ok: :ok: :ok: nowy wlasciciel jak sie znajdzie to bedzie mial skarb nie kota

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw wrz 13, 2012 5:47 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Tak, to jest skarb, nie kot.Zrobiłam parę zdjęć z Czarusiem.Bohun kocha wszystkie koty, nie tylko Czarusia.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Domek jest malutki, ale dwa koty się jakoś w nim mieszczą.Ten domek to prezent od Ani ( jaga1666) :1luvu: , zawsze jest zajęty przez któregoś kota/koty.
Naprawdę pomyślę o nowych ogłoszeniach, przecież to jest kot ze snów, a nikt się nim nie interesuje.Jemu bardzo trudno zrobić dobre zdjęcie, tak jest z dymniakami.Wychodzi taki groźny, niezbyt urodziwy kot.Bohun jednak jest bardzo łagodny, z nim można zrobić wszystko.Na stole u wetki leżał spokojnie, dał się pooglądać, wymacać, nie syknął, nie warknął, tylko się do mnie przytulał.Nadal rządzi nim strach, ale objawia się to tym, że ucieka ode mnie, ale nie włazi pod kanapę, czy w jakiś kąt.To jest na zasadzie:" chciałbym, ale się boję".Złapany bowiem jest przemiziasty.Mruczy i barankuje.Muszę zrobić zdjęcia, kiedy z Czarusiem i Melą czekają na kolację.Siedzą na stole w kuchni, jak pomniczki i patrzą na mnie wyczekująco.Tylko Guci nigdy nie ma.Dziwne, bo jest otyła, je wyłącznie suchą karmę i czasem jakąś puszkę.Mięsa nie chce, w przeciwieństwie do pozostałej trójki.Bohun je sporo, ale już nie tak jak na początku.On to typowy mięsożerca, suche je, ale mięsko jest zdecydowanie lepsze.Bohun ma dużo ruchu, wciąż się bawi, biega z którymś z kotów. Nie jest jednak wścibski, nie łazi po meblach, poza stołem i blatem w kuchni, ale to tylko w porze kolacji.Ostatnio sprzątałam tak gruntowniej, była drabina, co umożliwiło kotom wspinanie się na meble pod sam sufit.Tylko Bohun tego nie robił.Naprawdę to jest kot, który niczego nie niszczy.Śpi na fotelu lub w domku, na leżaczku na balkonie, pięknie korzysta z kuwetki i drapaczka.Nie widziałam nigdy, aby ostrzył sobie pazurki o cokolwiek innego.

ewar

Post » Czw wrz 13, 2012 8:42 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Bohun często śpi na wełnianej poduszce na kanapie.Kiedy ścielę sobie łóżko, poduszki wędrują na podłogę, wtedy Bohun też się tam przenosi.Jak jest ciepło, zajmuje leżaczek na balkonie.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

Post » Czw wrz 13, 2012 8:59 Re: Bohun,dymny długowłosy przystojniak,syberyjczyk?Pora do

Jak słodko się wpycha do tego domku :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

neron

Od: Wto maja 29, 2012 14:06

[poprzednia][następna]