Naładuję kamerę i jutro spróbuję zrobić im filmik.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Byłam dzisiaj u weta z Majką, mamą moich starszych maluchów. Zrobiłam testy FeLV i FiV - wyszły ujemne, więc zaszczepiłam z białaczką. Za 4 tygodnie powtórka szczepienia.
Facet, który chce Majkę mieszka na 10 piętrze i powiedział, że nie zabezpieczy balkonu. Ma już jedną kotkę która podobno chodzi po poręczy balkonu, więc uważa że nie trzeba teraz też tego zrobić, bo po co, skoro tamta tak chodzi to i tej nic się nie stanie. Jeśli osiatkuje, dam mu Majkę, jeśli nie to nie ma mowy.
iwoo1 pisze:Przykro mi, ale akurat nie wiem, trzeba popytać na forum. Spróbujmy się dowiedzieć. Szkoda Zuzi, a co Twój wet na to? Może on wie o tym w Warszawie?
wiesiaczek1 pisze:iwoo1 pisze:Przykro mi, ale akurat nie wiem, trzeba popytać na forum. Spróbujmy się dowiedzieć. Szkoda Zuzi, a co Twój wet na to? Może on wie o tym w Warszawie?
dzięki, będę u mojej wetki jutro albo pojutrze, bo ona nie codziennie przyjmuje i zapytam,
było o tym lekarzu na którymś watku ale nie pamiętam na którym, muszę poszukać
mój mały zuch juz spi,
dzięki jeszcze raz
iwoo1 pisze:Byłam dzisiaj u weta z Majką, mamą moich starszych maluchów. Zrobiłam testy FeLV i FiV - wyszły ujemne, więc zaszczepiłam z białaczką. Za 4 tygodnie powtórka szczepienia.
Facet, który chce Majkę mieszka na 10 piętrze i powiedział, że nie zabezpieczy balkonu. Ma już jedną kotkę która podobno chodzi po poręczy balkonu, więc uważa że nie trzeba teraz też tego zrobić, bo po co, skoro tamta tak chodzi to i tej nic się nie stanie. Jeśli osiatkuje, dam mu Majkę, jeśli nie to nie ma mowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, muza_51, Talka, włóczka i 37 gości