Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Po dyżurze. Kupy ok zero biegunek mamy nadzieję że tak się utrzyma koty dostały tylko suche na porannym dyżurze też dla odmiany koty dostały namoczone suche dlatego w boksach są po 3 miski sraczkowce dostały intestinal Pysiolek Dexter i Lezek dostali wilsona na osobności w przedsionku oczy duza poprawa tylko Marika prawie bez zmian (czy jej nie można podawać dicortineffu ?) za to Erni i Wincent prawie dobrze jeszcze lekko zaropiale na zdrowej u Orzeszka oczko lepsze Misiek też ładne. Wincent jest osowialy pewnie po tabletkach. Co to za tabletki czy ktos wie bo w ewidencji nie pisze(!)
Alienor pisze:Rozmawiałam z B.- Pumcia może zostać, ale max tydzień. Mała jest fajna - kontaktowa i w ogóle, ale nie przybiera rewelacyjnie, mimo że dostaje dużo jedzenia i często. No i dobre jedzenie - dbam o to. Wolę nie myśleć, co będzie później, ale do siebie wziąć nie mogę, a wymuszać tymczasowania też nie - tym bardziej, że znam sytuację zdrowotną TDT.
maluchy w boksach są pod obserwacją czy maja biegunkę dlatego są w zamknięciuKocia Mama Ewa pisze:Dyżur:
Przede mną była w Chatce Beatka, podała leki i nakarmiła towarzystwo - dziekuję![]()
Na zdrowej ok, tylko Ziutek ma znowu wzdęty, napompowany brzuszekNiesamowity miziak i przylepa z niego
![]()
Orzeszek - nadal brzydkie oczko.
Amelka wiecznie poirytowana, warczy i fuczy, gdy sie wchodzi do woliery, druga Madzia![]()
Na kwar. strasznie mi żal maluchów w boksach, ona są takie smutne i zrezygnowane![]()
Jeśli wszystke koty mają suchą dietę, to może i one mogłyby być luzem?![]()
Zdziwko jest szalony, wdrapuje się po nogach, podrapał mnie dziś tym sposobem do krwi![]()
Aria pskudna beżowa kupa.
Ronaldo jest przekochany, ma oczka pełne miłości, nie sposób się w nim nie zakochać![]()
A Bert i Erni bardzo wyładnieli i są przemili.
Szrekunia wymknęła mi sie podczas sprzątania boksów i zaszalała z kolegami na wolności, super się bawili![]()
Mokre dostał tylko Łezek i Deksterek - 2 chudzinki.
Wszyscy wymiziani, wypieszczeni.
Szrekunia wymknęła mi sie podczas sprzątania boksów i zaszalała z kolegami na wolności, super się bawili![]()
wiesiak pisze:Przy mnie dzień w dzień lejacą kupę robiła Aria i Zdziwko . Łezek dosć często sika nawet do zlewu trzeba zbadać mocz . Adelka traci na wadze ,nie chce suchego więc musi jesć mokry intensinal aby nie chudla dalej .
Mara S pisze:JAK SYTUACJA ZE ŻWIRKIEM???
Mam jutro dyżur i szczerze mówiąc - mimo regularnego czytania wątku nie mam pojęcia co w końcu które koty mają jeśćSuchy Royal? Wszyscy?
Jakieś mokre ktoś? Zwykłe czy i/d? Dla mnie to jakaś masakra
CatAngel pisze:Mara S pisze:JAK SYTUACJA ZE ŻWIRKIEM???
Mam jutro dyżur i szczerze mówiąc - mimo regularnego czytania wątku nie mam pojęcia co w końcu które koty mają jeśćSuchy Royal? Wszyscy?
koty jak wiadomo mają biegunki zostało kupione najlepsze suche jakie udało się znaleść po to żeby koty jadły tylko suche oprócz wyjątków jak Łezek który powinien dostawać jeden rodzaj mokrego i suchego koty na lekach te w boksach mają intestinal gastro koty na zdrowej też mają suchego royala i trzeba jak najszybciej wybrać jeden rodzaj mokrej karmy która dawali byśmy kota jak rączki się unormuja takie jest moje zdanie z tego co widzę jak narazie tylko Iwona poparła to to napisałem więc nie wiem jak reszta ma się do tego
Mara S pisze:JAK SYTUACJA ZE ŻWIRKIEM???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 305 gości