Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:Myślę, ze Agatka te zaniżone wyniki ma z jakiś innych powodów. Gdyby była dodatnia, to zakładam, że Zmiotka na bank by się zaraziła. Wygląda, że jest w gorszej kondycji....nic to pożyjom uwidim.
Uprasza sie o cierpliwość, Zmiotka - choć wazna jedynym kotem na głowie Kasi nie jest......oj nie.
Neigh pisze:Bardzo przepraszam, ale niemal nie bywam na forum. Powody osobiste. Przez pewien czas proszę pytania kierować bezpośrednio do Kasi z Kociego Świata ( mail i numer tel na forum ).
Przykro mi, ale aktualnie nie mam głowy do forum i kocich spraw.
alix76 pisze:Tu http://www.kociswiat.org.pl/kontakt są ogólne dane kontaktowe ...
u Zmiotki/Pusi wszystko ok. Badania krwi ma bliskie ideału. Jest już zaszczepiona. Zważę ją dokładnie w piątek jak znowu będziemy na wizycie u weta. Z kotami się zgadza choć nie jest fanem ich towarzystwa...Najchętniej mieszka w łazience okupując miejsce na pralce
ja1 pisze:Bardzo się cieszę![]()
A jak z Agatką ? Czy potrzebujesz dla niej czegoś?
Jejku-przeżyliśmy chwilę grozy, ale ne martw się-już jest w miarę ok.
Zmiotka wykazała silną reakcję alergiczną na szczepionkę-spuchła i zaczęła się dusić....
Na dzień po szczepieniu.
Jest teraz w szpitalu, ale jutro ją odbieram-razem z aparatem do inhalacji.
Już nie ma zagrożenia-uffff
Właśnie zakładam jej wydarzenie na fejsie, bo w związku z tymi perypetiami poszukam jakiegoś wsparcia finansowego
Kasia
Erin pisze:No niestety, to się zdarza. Bardzo rzadko, ale zdarza.
Dlaczego ja zawsze czekam po szczepieniu trochę u weta.
koci-swiat pisze:Erin pisze:No niestety, to się zdarza. Bardzo rzadko, ale zdarza.
Dlaczego ja zawsze czekam po szczepieniu trochę u weta.
Ja bym musiała czekać ponad 12 godzin, bo wtedy się zaczęło
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 62 gości