Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Fajnie że maluch zdrowieje, kocia młodzież się zdecydowanie lepiej ze sobą dogaduje niż ze starszyzną
Moja Szpronia też każdego malucha musiała ofukać, zachować dystans, pokazać że gówniarstwo ma znać swoje miejsce, a potem z tym gówniarstwem spała i tęskniła jak już poszło na swoje.
Gosiu, a co z Ringo?
vip pisze:Śmiesznie to wygląda, jak sie ganiają...Ringo jest większy, ale Michalina stosuje takie zwody i uniki, że zanim on wychamuje tymi wielkimi łapami i skręci, to po Michasi już śladu nie ma.
vip pisze:gosiaa pisze:Fajnie że maluch zdrowieje, kocia młodzież się zdecydowanie lepiej ze sobą dogaduje niż ze starszyzną
Moja Szpronia też każdego malucha musiała ofukać, zachować dystans, pokazać że gówniarstwo ma znać swoje miejsce, a potem z tym gówniarstwem spała i tęskniła jak już poszło na swoje.
Gosiu, a co z Ringo?
Gosiu, a co ma być?![]()
Chłopak ma sie świetnie, kagańca już dawno nie nosi, bryka...odrobaczyliśmy i nawet apetyt odzyskał.
Ja się nawet zastanawiałam, czemu on jada tak niewiele, jest dużo większy od Michaliny, a porcyjki takie sobie.
A tu go robale chyba dusiły, bo teraz wszystko pięknie zmiata.
Bywają jeszcze zgrzyty miedzy nim a Michasią, ale bezkrwawe i dotyczące głównie michy.
Generalnie we dwójkę rujnują podwórko.
Śmiesznie to wygląda, jak sie ganiają...Ringo jest większy, ale Michalina stosuje takie zwody i uniki, że zanim on wychamuje tymi wielkimi łapami i skręci, to po Michasi już śladu nie ma.
Bianka 4 pisze:Super Gosieńko, oby tak dalej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A jak w pracy? Zadowolona jesteś?
Bianka 4 pisze:ostatni posiłek zjadam w pracya mimo to, albo właśnie przez to, mam ponad 20 kg nadwagi...
johaśka pisze:Bianka 4 pisze:ostatni posiłek zjadam w pracya mimo to, albo właśnie przez to, mam ponad 20 kg nadwagi...
oczywiście ze przez to.....
najlepiej jest sobie ustawić budzik, alarm w telefonie i jeść co 3godz...
od jakies czasu tak jadam i....zaczęło spadać powoli
vip pisze:Bianeczko, Asiu...tylko mi o dietach nie mówcie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości