Koczi pisze:Dzień dobry!
Dzień dobry Złosiu! Dzisiaj jeden z Dużych ma na ósmą do szkoły, więc mnie obudził, a ja obudziłem swoją Dużą, bo byłem tak bardzo głodny... Dostałem gerberka indykowego, nie rozumiem, czemu Duża kazała mi tyle czekać jak to wyjęła z tego wielkiego białego pudła... Musiałem na nią nakrzyczeć żeby się pospieszyła! Aż drugi Duży wstał do kuwety, ale coś nie w humorze był, bo nawet słowa do mnie nie powiedział!
Ed
Ojj znam to ucucie kiedy jestem glodny a duza musi jesce ugzac jedzonko . Baldzo nie lubie cekac. Ja tes wstalem wcesnie . o 6:30 bo te male czarne cos co duza mowi ze to komarka cy cos , wyło stlasnie. To wstalem bo w sumie to juz glodny bylem .
ZłośNie komarka tylko komórka gapo

Duża
KubaTST pisze:Hej puchatku Złosiu

Jak tam noc minęła?? U nas jak zawsze cicho i spokojnie, chociaż Bilon o 2 w nocy darł trochę pychola pod drzwiami od łazienki, żeby mu otworzyć, ale szybko przeszło.
Hania właśnie dorwała jakąś myszkę i wpycha ją pod szafę, żebym miała co szukać chyba...
Miłego dnia

U nas dobrze . Teraz Złoś spi bo od rana ostro szalał. (moje biedne ręce xD )
Ale miałam radoche,wczoraj Złoś zasnął na mojej poduszce . Jak sie kładłam spac moglam sie przytulić do trj małej mruczącej kulki . A zasnęłam ekspresowo .Chciała bym żeby częsciej ze mna zasypiał...
solarie pisze:Hej, Złosiu, co tam? Dzisiaj już będziesz maszerował do szkoły po małego dużego?

Tak , podobno będe , nie kcem bo tam hałas, ale duza powiedziala ze pocekamy psed skola troske , i dopielo po dzwonku wejdziemy do srodka .Ale itak sie bojem .Duza mowila tes ze schowa mnie do tolebki zeby tak dzieci sie na mnie nie zucały .
Ja lubie byc casem glaskany ale co za duzo to podobno niezdlowo:P
A tak sie dzis bawił ^^

Miraclle pisze:Dzień dobry
Doszły mnie słuchy na innym wątku że Złoś głoduje

, a może ma tak wilczy apetyt i zabrakło jedzonka

Tak ciociu ja głodny . Wcolaj zlobilem kupe na duwan i chyba za kale nie dostalem jus jesc wiecolem .Wiec lano jak dostalem to bylem baldzo glodny.Nadal tloche jestem
ZłosWcale nie za kare tylko zeby brzuszek odpoczal .
Duża