Złosiej -czarno biały terrorysta ^^

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 05, 2012 22:07 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Koczi pisze:
Kociara82 pisze:Koczi :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: To Twoja wina!!!! To przez Ciebie!!!! :evil: :evil: :evil:

Przez Ciebie zaslinilam niemal caly monitor!!!! :roll:

Zmienilas banerek... to zdjecie wymiata, rozbraja mnie calkiem, rozlozylo mnie na lopatki... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wymieklam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: cudne ujecie, a te lapenki, te podusie.... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wycaluj najslodziej jak sie da, ode mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To Twoja wina, bo gdybys nie zmieniala fotki na banerku na taka slitasna, to by takiej reakcji z mojej strony nie bylo :mrgreen:

on mi teraz odwinie łapą albo pogryzie nos jak spróbuję :twisted: bo jest rozbawiony mocno... ale na ochy i achy to a psssssssik na nasz wąt, bo tutaj ochujemy Złosia XD

Hahhaha ale ja tez oohhhuje Edzia bo jest cuuudoooo:)
Złoś teraz słodko śpi na oparciu kanapy :)
mam nadzieje ze ten wypadek sie juz nie powturzy ...

http://farm5.static.flickr.com/4087/484 ... a899_b.jpg
cos o tym wiem XD

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Śro wrz 05, 2012 22:24 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Ok lece spac:) TŻ już padł ^^
http://farm6.static.flickr.com/5299/557 ... d618_o.jpg
jest o czym pogadac:))
Dobranioc:P

Lilka Mrau

Post » Śro wrz 05, 2012 22:26 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

ucaluj kocie malenstwo ode mnie na miaudobranoc :*:*:*
slodkich snow, Zlosiu :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 05, 2012 22:30 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Dobranoc. :kotek:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Śro wrz 05, 2012 22:31 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Dobranoc :1luvu: :1luvu:

Wyga

Od: Sob lip 28, 2012 11:41

Post » Czw wrz 06, 2012 6:29 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Dzień dobry!

Dzień dobry Złosiu! Dzisiaj jeden z Dużych ma na ósmą do szkoły, więc mnie obudził, a ja obudziłem swoją Dużą, bo byłem tak bardzo głodny... Dostałem gerberka indykowego, nie rozumiem, czemu Duża kazała mi tyle czekać jak to wyjęła z tego wielkiego białego pudła... Musiałem na nią nakrzyczeć żeby się pospieszyła! Aż drugi Duży wstał do kuwety, ale coś nie w humorze był, bo nawet słowa do mnie nie powiedział! :evil:
Ed

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Czw wrz 06, 2012 7:19 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Hej puchatku Złosiu :D

Jak tam noc minęła?? U nas jak zawsze cicho i spokojnie, chociaż Bilon o 2 w nocy darł trochę pychola pod drzwiami od łazienki, żeby mu otworzyć, ale szybko przeszło.
Hania właśnie dorwała jakąś myszkę i wpycha ją pod szafę, żebym miała co szukać chyba...

Miłego dnia :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Monia, Kuba, Hania i Bilon

KubaTST

Od: Nie paź 19, 2008 18:41

Post » Czw wrz 06, 2012 8:27 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Hej, Złosiu, co tam? Dzisiaj już będziesz maszerował do szkoły po małego dużego? :wink:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Czw wrz 06, 2012 8:44 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Dzień dobry :1luvu:
Doszły mnie słuchy na innym wątku że Złoś głoduje :roll: :roll: , a może ma tak wilczy apetyt i zabrakło jedzonka :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw wrz 06, 2012 8:59 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Koczi pisze:Dzień dobry!

Dzień dobry Złosiu! Dzisiaj jeden z Dużych ma na ósmą do szkoły, więc mnie obudził, a ja obudziłem swoją Dużą, bo byłem tak bardzo głodny... Dostałem gerberka indykowego, nie rozumiem, czemu Duża kazała mi tyle czekać jak to wyjęła z tego wielkiego białego pudła... Musiałem na nią nakrzyczeć żeby się pospieszyła! Aż drugi Duży wstał do kuwety, ale coś nie w humorze był, bo nawet słowa do mnie nie powiedział! :evil:
Ed

Ojj znam to ucucie kiedy jestem glodny a duza musi jesce ugzac jedzonko . Baldzo nie lubie cekac. Ja tes wstalem wcesnie . o 6:30 bo te male czarne cos co duza mowi ze to komarka cy cos , wyło stlasnie. To wstalem bo w sumie to juz glodny bylem .
Złoś

Nie komarka tylko komórka gapo :P
Duża

KubaTST pisze:Hej puchatku Złosiu :D

Jak tam noc minęła?? U nas jak zawsze cicho i spokojnie, chociaż Bilon o 2 w nocy darł trochę pychola pod drzwiami od łazienki, żeby mu otworzyć, ale szybko przeszło.
Hania właśnie dorwała jakąś myszkę i wpycha ją pod szafę, żebym miała co szukać chyba...

Miłego dnia :1luvu: :1luvu:

U nas dobrze . Teraz Złoś spi bo od rana ostro szalał. (moje biedne ręce xD )
Ale miałam radoche,wczoraj Złoś zasnął na mojej poduszce . Jak sie kładłam spac moglam sie przytulić do trj małej mruczącej kulki . A zasnęłam ekspresowo .Chciała bym żeby częsciej ze mna zasypiał...

solarie pisze:Hej, Złosiu, co tam? Dzisiaj już będziesz maszerował do szkoły po małego dużego? :wink:

Tak , podobno będe , nie kcem bo tam hałas, ale duza powiedziala ze pocekamy psed skola troske , i dopielo po dzwonku wejdziemy do srodka .Ale itak sie bojem .Duza mowila tes ze schowa mnie do tolebki zeby tak dzieci sie na mnie nie zucały .
Ja lubie byc casem glaskany ale co za duzo to podobno niezdlowo:P

A tak sie dzis bawił ^^
Obrazek
Obrazek

Miraclle pisze:Dzień dobry :1luvu:
Doszły mnie słuchy na innym wątku że Złoś głoduje :roll: :roll: , a może ma tak wilczy apetyt i zabrakło jedzonka :mrgreen:

Tak ciociu ja głodny . Wcolaj zlobilem kupe na duwan i chyba za kale nie dostalem jus jesc wiecolem .Wiec lano jak dostalem to bylem baldzo glodny.Nadal tloche jestem
Złos

Wcale nie za kare tylko zeby brzuszek odpoczal .
Duża

Lilka Mrau

Post » Czw wrz 06, 2012 10:36 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Dobra stopa nie jest zła 8)
Polecam jeszcze obsypać skarpetkę kocimiętką..hyhyhyhy.. On oszaleje i właściciel stopy oszaleje.. :twisted:

Wyga

Post » Czw wrz 06, 2012 11:04 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Wyga pisze:Dobra stopa nie jest zła 8)
Polecam jeszcze obsypać skarpetkę kocimiętką..hyhyhyhy.. On oszaleje i właściciel stopy oszaleje.. :twisted:

Sadystyczna porada :)
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw wrz 06, 2012 11:25 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

saintpaulia pisze:

Sadystyczna porada :)

No bo w końcu - Czego się nie robi dla tych naszych milusińskich :twisted:

Wyga

Post » Czw wrz 06, 2012 12:21 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

Zlosiu, Ty z dnia na dzien coraz piekniejszy sie robisz :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 06, 2012 12:31 Re: Złosiej - czarno biały terrorysta

jakby nie patrzeć to rada z tych wredniastych
:twisted: :twisted: :twisted:
Ała :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]