Cekin czuje sie juz swietnie...jest kochany....
ale jeszcze to musze opisac bo nóż mi sie w kieszeni otwiera jak można byc tak bezdusznym, zaklamanym WETERYNARZEM....staram sie z ubezpieczalni o zwrot czesci poniesionych wydatkow z tytulu bledu lekarskiego ( niezmieniane opatrunki , nileczone przez weta rany )Tak na prawde nie chodzi mi o pieniądze ale o uświadomienie lekarzowi , ze czasem trzeba okazac skruche i przyznac sie do bledu. . Dzis odebralam od lekarza partacza opis wizyt lekarskich....ŻENADA ...
1)zakwalifikował kota do operacji kosci udowej na podstawie zdjecia rtg....ale wykonał zdjecie kosci piszczelowej (cos mu sie pomylilo, chyba kosci)
2) w sobote rano jest operacja,wstawione bardzo dlugie sruby(co widac na zdjeciu ze sa za dlugie w stosunku do dlugosci kosci) jedna z nich po kilku godzinach sie przebija przez opatrunek.....a lekarz pisze ze winny jest kot , bo zglaszałam mu ze kot bardzo szalał!!!!! czy ktos sie spotkał z szalejącym kotem po zabiegu narkozy??? bo ja nie....Cekin mial kilka razy narkoze i po kazdej byl osowiały i wybudzal sie z reguly na drugi dzien porzadnie:(
3) z wystajacą sruba lekarz trzyma nas 3 dni- bo twiierdzi ze ma okres urlopowy- niestety ta sruba niszczy kosc przy stawie kolanowym:( lekarz pisze ze to wina kota ,bo jest ruchliwy:(:(:(
4) 2 operacja- przez poltora tygodnia ani jedno zdjecie rtg nie wykonane po niej....i co sie okazuje ....sruba znów calkiem w innym miejscu leczenie bezsensowne, lekarz przez tydzien nie robi optarunku zeby nie ruszac nogi:(
5) niezmieniane opatrunki i zastosowanie lupki wewnatrz opatrunku na jednej gazie powoduje odelzyny...lekarz w ostniej wizycie pisze ....lekkie zaczerwienie wielkosci 1 cm !!!!!!!!!!! nie wspomina o odlezynach jak powiedzial do mnie dlatego bo ich nie było
ZMIENIAMY NATYCHMIAST LEKARZA !!!!!!!!
na drugi dzien inny juz lekarz pisze -odlezyny martwicze, ze zmianami zgorzelinowymi ,ropiejące, o wielkosci 10-12 cm rozległe ze wskazaniem do amputacji łapki ze względu na stan skóry .Nie zgadzam sie na amputacje lekarz podejmuje sie lecznia odlezyn...udae sie.....jedna byla tak rozlegla ze po tygodniu musiala byc zszyta:(
Moje pytanie - jak mozna tak klamac???? przekret w dokumentacji medycznej leczenia kota ewidentny.Czy w ciagu jednego dnia moze sie zrobic ropiejac, martwicza dziura???? Takie zmiany powstaja cyklicznie co najmniej okolo tygodnia ....nie zostawie tak tego...
Dr Golba z Sosnowca na ul. Matejki nie może narażac na cierpienie kolejnych zwierzat i sciagac z kochajacyh właścieli ile sie da kasy!!!!!!!!!!!!!!!