TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 04, 2012 21:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

aleusha pisze:Phantasmagori wysłałam Ci nowe zdjęcia z Morfeuszkiem . Bardzo Cię proszę o zamieszczenie ich na wątku Morfa.

Kochana wstawię jak najprędzej, muszę tylko nowe konto na imageshack zrobić, bo wykorzystałam limit wstawiania. Jeśli wrzucę następne zdjęcie na konto które mam, najstarsze się skasują, a co za tym idzie znikną z forum.
Na razie kombinuję jak koń pod górkę :wink: :twisted:
A fotki jak zawsze przecudne :piwa:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto wrz 04, 2012 22:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

phantasmagori pisze:
aleusha pisze:Phantasmagori wysłałam Ci nowe zdjęcia z Morfeuszkiem . Bardzo Cię proszę o zamieszczenie ich na wątku Morfa.

Kochana wstawię jak najprędzej, muszę tylko nowe konto na imageshack zrobić, bo wykorzystałam limit wstawiania. Jeśli wrzucę następne zdjęcie na konto które mam, najstarsze się skasują, a co za tym idzie znikną z forum.
Na razie kombinuję jak koń pod górkę :wink: :twisted:
A fotki jak zawsze przecudne :piwa:

Super, dziekuję.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Wto wrz 04, 2012 23:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

aleusha pisze:Kiepsko u mnie z kasą, ale jak podasz Justynko konto, to jakiś grosz Ci przeleję.

Już wysyłam, bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto wrz 04, 2012 23:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Moniu dług u weta spłacony w znacznym stopniu :ok: , ale muszę to wszystko ogarnąć aby to rozliczyć :oops:

Musze jeszcze dokończyć kroplówkę u Marcelka, nie lubi ich i to bardzo ale sie po nich znacznie lepiej czuje i to jest ważne :ok:
No i z psami iść i jeszcze w jedno miejsce sypnąć suchego a doba ma za mało godzin :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto wrz 04, 2012 23:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Justyś to przynajmniej to z głowy :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
A na rozliczenia przecież się poczeka, dopiero 5.09 :D

Za kociaste :ok: :ok: :ok: psiaste :ok: :ok: :ok: i Ciebie :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto wrz 04, 2012 23:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Caragh pisze:Justyś to przynajmniej to z głowy :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

Dzieki kochana Moniu za :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 05, 2012 11:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

A może mógł by ktoś odebrać Feri i przetrzymać do rana ...Feri bedzie zabezpieczona przed ucieczką , czy ktoś bedzie mógł pomóc ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 05, 2012 14:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Biedactwo,a wydawało się że będzie tam żyła długo i szczęśliwie,
ja niestety nie mogę pomóc

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Śro wrz 05, 2012 18:12 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

a Fabi (koleżanka Feri) już 3 tygodnie jest z nami, mam nadzieje, że zostanie na zawsze:) Jest bardzo nieśmiała, ale powolutku się przyzwyczaja, na szczęście je, chociaż początek był taki jak u Feri, siedziała w domku i nie wychodziła jeść, wracałam z pracy i ja dopajałam i karmiłam; po rozmowie z wetem zabrałam jej domek i podziałało:D; choć dla niektórych ta metoda może się wydawać drastyczna, to jednak działa; prosiaczek w końcu zaczął jeść, choć na początku zabierała wszystko do kąta i tam po cichutku pałaszowała:) Moja Psinka jej nie opuszcza, chociaż wciąż pokazuje, kto tu rządzi, pręży się i coś tam do niej gada, po czym się kładzie koło Fabi i śpi w najlepsze:)wszystko idzie ku dobremu, może i Fabi kiedyś pokocha Psinkę; mam tylko wyrzuty sumienia, że teraz Feri będzie sama...:(

kasiasub

Od: Czw sie 23, 2012 12:27

Post » Śro wrz 05, 2012 19:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Alarm odwołany , jest lepiej Feri zaczęła jeść i nie wraca do mnie, a Fabi też bedzie szczęśliwa z Psinką :ok:
A ja juz pisałam sms y do wszystkich których znam z Katowic aby ktoś ją mógł odebrać i przetrzymać do rana, do wszystkich moich znajomych z autem i nic a tu taka wiadomość , nawet nie wiecie jak sie ciesze :ok: :ok: :ok:
Tej nocy prawie nie spałam , jeszcze o 3 rano wychodziłam z psami bo spać nie szło , tak sie tym dręczyłam co zrobić , bo psy by w nocy na pewno szczekały a Pedro to na 100%, a z Pedrem jechać jak on jeszcze nigdy ze mną nie jechał ani pociągiem ani autobusem , ech jaka ulga :piwa: :piwa:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 05, 2012 20:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

za feri :piwa:

kasiasub

Od: Czw sie 23, 2012 12:27

Post » Śro wrz 05, 2012 22:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Caragh pisze:Justyś to przynajmniej to z głowy :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

no wlasnie, wszyscy wiedza, ze i tak bedzie rozliczenie, moze troche pozniej niz zwykle, ale to nic. Znajdziesz czas, to rozliczenie bedzie. Czy dzis, czy jutro czy za tydzien... nie wazne, wazne, ze wogole bedzie. :ok:

co do nieporozumienia w sprawie kwoty od Funduszu: napisalam tak, jak mi powiedziala Justyna, a ona nie mowila mi nic, ile $$ przekazal jej Fundusz.
Ale skoro pisze, ze beda FAKTURY-l.mnoga-tzn, ze ta podana kwota nie jest tylko z Funduszu, ale w tej kwocie zawiera sie czesc kwoty miedzy innymi wlasnie od funduszu.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 05, 2012 22:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Ola, przy najszczerszych chęciach, ale tak tego bym w życiu nie zrozumiała ;)

Ale skoro już każdy ma wyjaśnione o co chodziło, to myślę, że nie trzeba tego dłużej drążyć :wink:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro wrz 05, 2012 22:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

no, mam nadzieje, ze teraz jest juz wszystko i dla wszystkich jasne

:piwa: za zdrowko foooooooterek wszystkich, bez wyjatku :)
a za Justy zdrowko chyba :piwa: nie wypije, tylko jakies ziolka, bo jej jeszcze smaka narobie a nie wiem, czy przy lekach, ktore obecnie bierze moze sobie pozwolic na malego browarka... :roll: :wink:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 06, 2012 1:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XI DŁUG U WETA 4000ZŁ BŁAGAM O POMOC!

Kociara82 pisze:no, mam nadzieje, ze teraz jest juz wszystko i dla wszystkich jasne

:piwa: za zdrowko foooooooterek wszystkich, bez wyjatku :)
a za Justy zdrowko chyba :piwa: nie wypije, tylko jakies ziolka, bo jej jeszcze smaka narobie a nie wiem, czy przy lekach, ktore obecnie bierze moze sobie pozwolic na malego browarka... :roll: :wink:

Dzieki za :ok: :ok: :ok: a leków to cała reklamówka i w dodatku 3 razy dziennie, nie wiem kiedy sie przyzwyczaję do systematycznego ich brania a nie te na rano biorę nawet po 17 tej a te na południe omijam i te na wieczór to w nocy tak jak dziś przed chwilka zażyłam :roll: :roll:

A ja mam chyba kolejną noc głowy :wink: i to dzięki ciotce Phancie bo wylicytowała na bazarku dla sreberka opole swiatełko laserek i nie mam chwili wytchnienia a szalały takie koty jak Eustachy, Bartuś, Prima, Czort, Miki, Raffi, Tygrys, Matyldzia ( po chwili zaczeła sie znów dusić :(:(:( )

Przed chwilką Marcel dostał ostatnią porcje kroplówki a dziś to juz nie było to latwe , teraaz jest na mnie totalnie wkurzony , ale jedzonko je :ok:

Jeszcze tylko przewine pampersy i moze uda mi sie iść już spać bo na oczy ledwo patrze :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]