Iwona11 pisze:.....pies przygarnął czarnego kota, widocznie pomyliło mu się z czarną owcą.
Widocznie w każdej rodzinie musi być czarna owca lub czarny kot.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:.....pies przygarnął czarnego kota, widocznie pomyliło mu się z czarną owcą.
terenia1 pisze:Marlenko proszę zaglądaj codziennie na maila adopcyjnego - jeśli Gosia zrobi jakieś ogłoszenia tam trzeba aktywować linki do ogłoszeń, trezba też odnawiać ogłoszenia jeśli przyjdzie jakiś link, lub trezba wchodzić na nasze konto na alegratce i na tablicy i też odnawiać ogłoszenia.
Zdziwko rozpędza się i wskakuję na człowieka i wspina się jak najwyżej a potem mruczy
balbina38 pisze:Zdziwko rozpędza się i wskakuję na człowieka i wspina się jak najwyżej a potem mruczy
tak,mam całe nogi podrapane ( i Wiesia chyba też) ,a Ronaldo wskakuje z zaskoczenia,najchętniej na plecy.
Alienor pisze:Mam masę rzeczy do schroniska od kilku koleżanek - jakieś 3 torby z makro tego będą. Koce, swetry, narzuty, podkoszulki etc. Czy mógłby ktoś zmotoryzowany to ode mnie odebrać? Bo nie dam rady dowieźć do schroniska (przywoziłam "po kawałku") w najbliższym czasie. Jak w ciągu kilku dni nikt nie może, to zniosę do piwnicy, żeby czekało na transport.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek, wellington i 335 gości