Idę rozkminiać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:Ogonku, Ty chyba jestes najblizej Swidnicy, tzn tu akurak Brzeg ale w Swidnicy chyba jeszcze gorzej jest
viewtopic.php?f=1&t=145747
tym dwom teraz sie udalo ale reszta?
Hanulka pisze:Mama z 4 maleństwami i koszyk, w którym zostały podrzucone pod furtkę
KAN.
andzelika1952 pisze:
Maluszki mają w tej chwili 2 tygodnie. Schronisko początkowo odmówiło przyjęcia kotków, teraz po mojej interwencji w Urzędzie Miasta zadzwoniła do mnie pani wetka ze schroniska i zaproponowała, że weźmie ktoś matkę, a ja na to - co z kociętami - na to pani dr -szybko się je wysterylizuje i wyda do adopcji . Ja - ale one mają 2 tygodnie i bez matki nie przeżyją. P. dr -o cholercia to jeszcze za małe, ale może ta kobieta weźmie je na dt razem z kotką? Tak wyglądała nasza rozmowa.
Ten przypuszczalny dt ma być na wsi i już wyobrażam sobie je w komórce lub w stodole. Proszę pomóżcie w poszukiwaniu prawdziwego, odpowiedzialnego dt .![]()
![]()
Hanulka pisze:Mama z 4 maleństwami i koszyk, w którym zostały podrzucone pod furtkę
KAN.
andzelika1952 pisze:
Maluszki mają w tej chwili 2 tygodnie. Schronisko początkowo odmówiło przyjęcia kotków, teraz po mojej interwencji w Urzędzie Miasta zadzwoniła do mnie pani wetka ze schroniska i zaproponowała, że weźmie ktoś matkę, a ja na to - co z kociętami - na to pani dr -szybko się je wysterylizuje i wyda do adopcji . Ja - ale one mają 2 tygodnie i bez matki nie przeżyją. P. dr -o cholercia to jeszcze za małe, ale może ta kobieta weźmie je na dt razem z kotką? Tak wyglądała nasza rozmowa.
Ten przypuszczalny dt ma być na wsi i już wyobrażam sobie je w komórce lub w stodole. Proszę pomóżcie w poszukiwaniu prawdziwego, odpowiedzialnego dt .![]()
![]()
Zdj. 1 i 2 to 4-5 tyg. Kubuś /whiskasek/ - odrobaczony, odpchlony. Przywiezione ze wsi razem z dziką mamą /zdj. 4/ - Norą. Nora jest chudziutka, malutka, chora na kaliciwirozę i koci katar. Maleńka Niusia ma już bielmo na oczkach od stanu zapalnego. Są leczone i widać poprawę.
Zdj. 3 to braciszek Niusi Kubuś. Kociaki są cudowne, miziaste. Kuwetkowe.![]()
![]()
katipe pisze:mogę porobić w sobotę zdjęcia kociakom, no chyba że jutro po południu się uda...
katipe pisze:piszę artykuł właśnie, czy koniec KAN = koniec RTOZ?
andzelika1952 pisze:Od czasu kiedy napisałam o końcu istnienia KAN nie ma dnia abym o tym nie myślała. Biorę wszystkie za i przeciw, słucham wielu wypowiedzi, argumentów i jak początkowo się łamałam tak po dzisiejszej rozmowie z jedną z osób postanowiłam także definitywnie pożegnać się z TOZ-em. Zakończymy wszystko razem .Będzie mi trudno pożegnać się z działalnością, której poświęciłam 10 lat . Błagam więc Was o pomoc w adopcjach i dt . Nie wiem co będzie z kociakami i jaki je czeka los jeśli nikt nie zgodzi się dalej tego poprowadzić.
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 106 gości